Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sweet food and photography

Sweet food and photography

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 181 sidor.

Nära nyskick. Svensk text. Format 26,5 x 20 cm Vikt 930 g.
Inbundet förlagsband i vacker layout med invändigt fästade flikar och ryggtext i relief, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton av bokens författare Linda Lomelino. Detta är Lindas tredje bok efter Lomelinos tårtor (2012) och Lomelinos glass (2013). Genom Lindas sociala medier kan man följa hennes kreationer och unika bilduttryck på bloggen call me cupcake och under instagramprofilen @linda_lomelino. INNEHÅLL: Förord. Trädgårdsdrömmar * [Baka] Höstskörd. Citrustoner * [Dekorera] Smak av choklad * [Styla och fotografera] Nötigt och kola. Receptregister.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1495]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174243314
Titel
Sweet food and photography
Författare
Lomelino, Linda
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2014
Omfång
181 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 268 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
943 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Välkommen till Linda Lomelinos universum av överjordiskt vackra bakverk!Med spritspåsen i ena handen och kameran i den andra har Linda gjort sig ett namn som en av våra mest spännande receptmakare och matfotografer. Här får du ta del av hennes bästa recept på cookies, tårtor, pajer, cheesecakes, desserter och andra sötsaker.Klassiska smakkombinationer varvas med nya oväntade. Vad sägs till exempel om pavlovarulltårta med mascarpone och hallon, banoffee pie, briochebullar med choklad, stout pretzel cupcakes, macadamiakolapaj, chokladtårta med kolapopcorn, bärgalette, cheesecakebrownie med hallon, citronmarängtårta och apple fritters?Utöver alla recept innehåller boken 3 informativa avsnitt med tips om hur du bakar, dekorerar och – inte minst – stylar och fotograferar dina skapelser. Linda Lomelino delar öppenhjärtigt med sig av sina erfarenheter för ett lyckat bak.Vilka råvaror bör du alltid ha hemma i skafferiet? Vad är värt att satsa lite extra på? Väga eller mäta upp ingredienserna? Hur gör man när man spritsar? Hur får jag muffinsen så där höga och toppiga? Vilka blommor kan man dekorera med? Hur kan mina bilder bli bättre? Behöver jag köpa en ny kamera?LINDA LOMELINO är en världsstjärna i sociala medier. Med fler än 100 000 följare på Instagram tillhör hon det absoluta toppskiktet bland mest gillade matfotografer.Detta är hennes tredje bok efter hyllade Lomelinos tårtor (2012) och Lomelinos glass (2013) som båda har översatts till flera språk.