Bagerikemi
Häftad bok. Brevskolan. 1963. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Format 21,5 x 14,5 cm Vikt 315 g.
Häftad bok med mjuka plastpärmar, sv/v illustrerad med teckningar och foton. Teori för bagerikemi och bakteknik är tänkt för utbildning inom bagar- och konditoryrkena. Innehåller Brevskolans kursbrev 1-7 med övningsfrågor och svarsuppgifter. Innehåller avsnitt om bl.a. Kemiska grundbegrepp, Syror, Baser, pH, Vattnets hårdhet, Gaser, Bakpulver, Organisk kemi, Sockerarter, Enzymer, Jäsning, Surdeg, Jäst, Luftfuktighet, Fett, Emulsioner, Bakgeléer, Äggviteämnen, Gluten, Bakningsprocessen, Mjöl, Kryddor, Syntetiska smakämnen, Ägg, Mögel, Förvaring.
// Namnad på försättsbladet, inlagan är naturligt gulnad med en del blädderspår, marginalanteckning förekommer på en sida. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0784]
