Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Bagerikemi

Bagerikemi

Häftad bok. Brevskolan. 1963. 160 sidor.

Mycket gott skick. Format 21,5 x 14,5 cm Vikt 315 g.
Häftad bok med mjuka plastpärmar, sv/v illustrerad med teckningar och foton. Teori för bagerikemi och bakteknik är tänkt för utbildning inom bagar- och konditoryrkena. Innehåller Brevskolans kursbrev 1-7 med övningsfrågor och svarsuppgifter. Innehåller avsnitt om bl.a. Kemiska grundbegrepp, Syror, Baser, pH, Vattnets hårdhet, Gaser, Bakpulver, Organisk kemi, Sockerarter, Enzymer, Jäsning, Surdeg, Jäst, Luftfuktighet, Fett, Emulsioner, Bakgeléer, Äggviteämnen, Gluten, Bakningsprocessen, Mjöl, Kryddor, Syntetiska smakämnen, Ägg, Mögel, Förvaring.
// Namnad på försättsbladet, inlagan är naturligt gulnad med en del blädderspår, marginalanteckning förekommer på en sida. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0784]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish