Nytt bröd - baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:2 uppl. 2013. 143 sidor.
Gott skick.
Format 25,5 x 19,5 cm Vikt 695 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton av Filippa Tredal. Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa vilotider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet. INNEHÅLL: Förord. Vad händer i degen? Ingredienser. Om recepten. Recept (ca 60 recept med alla slags matbröd från tortillabröd, scones och tunnbröd till fiberfrallor, även marmelader och andra tillbehör som passar till bröden). Dietistens sida. Näringsvärden per 100 gram. Tack! Register.
// OBS! Inlagan är vågig, främst i nederkanten, men fullt läslig och för övrigt fin. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1495]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789153439479
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
