-
Nordiska nationalrätter : en inspirerande res...
Inbunden bok. Isaberg förlag. 2005. 496 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 8278880638
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
Isaberg förlag 8278880638 -
Nordiska nationalrätter : en inspirerande res...
Inbunden bok. Isaberg förlag. 2005. 496 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Tyvärr har 2 st sidor klibbat ihop.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788278880630
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
Isaberg förlag 9788278880630 -
Nordiska nationalrätter : en inspirerande res...
Inbunden bok. Isaberg förlag. 2005. 496 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ...................... Nordens länder är så lika varandra, men änså så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden ekräftas tesen: Påfallande likheter, men ack, vilka skillnader. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 8278880638
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
Isaberg förlag 8278880638 -
Nordiska nationalrätter : en inspirerande res...
Inbunden bok. Isaberg förlag. 2005. 496 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788278880630
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
Isaberg förlag 9788278880630 -
Nordiska nationalrätter : en inspirerande res...
Inbunden bok. Isaberg förlag. 2005. 496 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 8278880638
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
Isaberg förlag 8278880638 -
NORDISKA NATIONALRÄTTER: en inspirerande resa...
Inbunden bok. Isaberg förlag. 2005. 496 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Rikt illustrerad i färg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 8278880638
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
Isaberg förlag 8278880638 -
NORDISKA NATIONALRÄTTER - EN INSPIRERANDE RES...
Inbunden bok. Norsk Fakta Forlag. Första uppl. 2005. 496 s. Inbunden. Vackert blått förlagsband med tjocka pärmar och titel i guldtryck (se bild). 29x22cm. 2400 gra …
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men samtidigt: vilka skillnader! NORDISKA NATIONALRÄTTER är resultatet av de intryc läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 8278880638
- Titel
- Nordiska nationalrätter : en inspirerande resa i de nordiska ländernas kulinariska historia
- Författare
- Bengt Sjöström - Arne Brimi - Aase Strömstad - Eirik Myhr
- Förlag
- Isaberg förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 496 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 290 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 2700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nordens länder är så lika varandra, men ändå så olika. Ser man sedan till vad som serveras vid borden bekräftas tesen: påfallande likheter, men ack, vilka skillnader.
Den här boken är resultatet av de intryck och upplevelser som Arne Brimi, Aase Strømstad och Eirik Myhr har samlat under sina resor, kors och tvärs i Norden, för att leta traditioner och smakupplevelser under grytlocken i regionens olika kök. Resultatet har blivit en enastående skattkista med flera hundra recept från Nordens alla hörn.
Många av recepten är framtagna med hjälp av framstående kockar som lagt sin själ i att visa hur deras landsändes kulinariska fröjder kan utvecklas av professionella händer. Mängder av traditionella recept har samlats in för att presentera vad lokalbefolkningen sätter fram på borden - till fest och till vardags.
Såväl de beskrivande texterna som många av recepten ledsagas av vackra fotografier. Bokens huvudfotograf, Bengt Wilson, är Norges ledande matfotograf. Han har här haft ett nära samarbete med Arne Brimi, de lokala kockarna samt norska matdesigners.
Målet med boken är att förmedla något av det säregna i de olika mattradtionerna vi har runt om i Norden, trots små ressurser, karg natur och liten mångfald. I dag är vi stolta över våra suveräna råvaror, som också har anammats av bland annat japanska matälskare.
Kort och gott hoppas vi att ?Nordiska Nationalrätter? ger inspiration och glädje.
8278880638
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn