-
Stefanos Italia - den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2, ny utökad uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! Ny, utökad upplaga, nu med över 270 recept. Vem kan vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Stjärnkocken som skapade både kronprinsessan Victorias bröllops-galamiddag 2010 och prinsessan Madeleines bröllopsmiddag 2 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning all italiana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2, ny utökad 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning all italiana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Stefanos Italia den stora italienska kokboken
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bearded Lady. 2013. 440 s. mindre bruksslitage, litet skav på skyddsomslaget på baksidan, lättare skav längs kanterna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning all italiana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Matlagning på italienskt vis, med fina recept, illustrationer och berättelser.
Fint exemplar, som nytt utan skrivet/kladd.
Litet tejpavriv på insidans första blad. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter! Perfekt till dig som älskar matlagning och som gillar att prova på nya maträtter. Otroligt tydliga recept som är enkla att följa, oavsett tidigar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Operakällaren - Operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bonnier Fakta. 2010. 224s. Fotoillustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nyskick. Mycket fint skick på både bok och box, se bild. Obetydliga hanteringsspår på boxen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
STEFANOS ITALIA – Den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Nygren & Nygren. 2013. 440 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
• Stefano Catenacci, en av S läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning all italiana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
–– FÖRLAGSNY! –– Nygren & Nygren 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier
-
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 79 sidor.
Nära nyskick. Förvaras i kassett. Klämskada på framsidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
Mitt goda Toscana
Inbunden bok. Nordstedts . 2010. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Matlagare av rang och chef över Operakällaren i Stockholm, men här tillbaka till sina rötter en härlig bok med massor av goda recept. En bok ur serien Mästerkockarna vid din spis Spiralbunden i pappkasett … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNordstedts -
MITT GODA TOSCANA - MEDELHAVETS LÄCKERHETER
Häftad bok. NORSTEDTS. 79 sidor.
Mycket gott skick. ART NR 17429
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNORSTEDTS -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Spiralformad utgåva liggande i kassett där boken kan stå upprätt med recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning all italiana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett e läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Operakällaren : Operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Nyskick. Tjock bok med fantastiskt fina foton blandat med fakta om Operakällarens långa historia. Många stora matrelaterade händelser har ägt rum just där.
Titta gärna efter mer innan du avslutar ordern. Det finns både annat om Stockholms historia och fler mat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg St...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 224 sidor.
Mycket gott skick. Med dedikation.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240252
- Titel
- Operakällaren : operahuset Karl XII:s torg Stockholm
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 257 x 342 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1859 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få svenska restauranger har ett sådant renommé som Operakällaren. I mer än tvåhundra år har den legat som ett smycke i kungliga kvarter i Kungsträdgården i Stockholm och generationer av svenskar förknippar dess namn med ett etablissemang av högsta klass. På Operakällaren har legendariska matkreatörer som Tore Wretman och Werner Vögeli verkat, här har maträtter skapats, nya råvaror prövats och kokkonsten utvecklats. Idag serveras här internationell haute cuisine signerad Stefano Catenacci, rollen som kunglig hovleverantör är i högsta grad aktiv och restaurangen har utsetts till Årets restaurang 2010 i White Guide. Operakällaren är boken om Sveriges nationalrestaurang. Exklusiva menyer illustreras av fotografer som Dawid, Bruno Ehrs, Denise Grünstein, David Loftus och Caroline Roosmark. Jens Linder berättar om mat och servering genom mer än två seklers restaurangliv, Richard Julin mäter temperaturen på Nobiskällarens dryckesskatter och Martin Goodwin tar oss med från 1700-talets simpla källarkrog till dagens stjärnkrog. En glimt in i restaurangens eget konditori och ett besök på en Nobelmiddag på Kungliga Slottet ingår också i detta porträtt av klassiska Operakällaren.
Bonnier Fakta 9789174240252 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nära nyskick. Kartong i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 120 sidor.
Nära nyskick. öööö
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 1 9789113030470 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny. .............................// Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en a läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning all italiana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Häftad bok. Norstedts. 2010. 120 sidor.
Nära nyskick. SPIRALBUNDEN
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113030470
- Titel
- Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 251 mm Ryggbredd 44 mm
- Vikt
- 906 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Norstedts 9789113030470
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn