-
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok. Norstedts. 2015. 151 (1) sidor.
Nära nyskick. Inbunden i förlaget dekorerade klotryggsband. Rikligt fotoillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
Norstedts 9789113071473 -
Italien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008.
Mycket gott skick. Märke efter prislapp på baksidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346918
- Titel
- Italien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346918 -
Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Smaker från hela världen - Afrika : [ur Allt...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2009.
Mycket gott skick. Försätts utriven. Liten reva på bakre försätts, i övrigt fin bok!
Har runt 1000 böcker. Köp fler för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187040
- Titel
- Afrika : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187040 -
Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Nedre ryggänden är stukad. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
God jul
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010.
Nyskick. Ser oläst ut. Inlaga som ny. Lite kantstött hörn längst ner på ryggen.
Se gärna mina övriga annonser för fler liknande böcker!
Kök1Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187330
- Titel
- God jul
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187330 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 319 sidor.
Nära nyskick. Bonniers vegetariska kokbok är full av grön Inspiration , lätta luncher, matiga middagar och delikata desserter.
Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245257
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta 9789174245257 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Allt om Mat : stora kokboken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 432 sidor.
Gott skick. Lite snedläst, f ö i mycket gott skick,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023960
- Titel
- Allt om Mat : stora kokboken
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 432 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 266 x 282 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 2240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets alla skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - består av max åtta ingredienser!
Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).
Dessutom uppslag med fakta om råvaror, matlagningstekniker med mera. Många tips och kompletterande texter förutom recepten. Lättillgänglig information om stek- och koktemperaturer.
"Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men - om vi får säga det själva - en ovanligt grundlig kokbok.
Vi som arbetat med den här boken är inte bara uppfyllda av matlagningens fröjder utan vet också en del om matlagarens värsta fiender och kökets vanliga fallgropar. Med åren har vi lärt oss vad som kan gå på tok och vilka moment även den vana matlagaren kan bli osäker på. Det har vi tagit fasta på när vi valt ut tips och texter som kompletterar recepten. På tre faktaspäckade uppslag har vi samlat goda råd under rubrikerna Att lyckas med festen, Att lyckas med baket och Att lyckas i köket. Det sistnämnda innehåller bland annat matnyttig information om tillagningstemperaturer, styckningsdetaljer, infrysning, hållbarhet och förvaring.
Provköket - vårt hjärta!
Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Norstedts 1 9789113023960 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187118
- Titel
- Grillat : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187118 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187378
- Titel
- Brunch
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187378 -
Sommarmat på stora fat
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 279 sidor.
Nära nyskick. Förlagets dekorerade pappband. Pärmen är minimalt nött i två av hörnen och är lite böjd/skev, men knappt märkbart. I övrigt perfekt skick.
Kolla gärna mina övriga annonser! Samma frakt gäller oavsett hur många man köper av samma säljare. (Klicka på nam läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246858
- Titel
- Sommarmat på stora fat
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 191 x 234 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1059 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på under de varma ljusa månaderna, då de spontana besöken och middagarna ofta blir fler.Spontana middagar, vänner svänger förbi på en fika, du går över till grannen och tar ett glas innan det är dags att knyta sig för natten. Sommarmat på stora fat ger dig recept på enkel och god mat att bjuda på.Här finns frukost- och brunchrätterna som är lätta att multiplicera efter hur många gäster som råkat stanna över natten, luncherna som är enkla att slänga ihop när systern dyker upp med hela sin familj, fikorna som räcker till många även om sötsuget är större än vanligt, middagarna där det inte gör något om fikagästerna inte gått hem. Och snacksen till den där sista lilla skvätten som ska ner innan natten kommer.Här finns maten som gör det lättare att umgås!
Bonnier Fakta 9789174246858 -
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar oc...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 335 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246742
- Titel
- Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex
- Författare
- Lundin, Cecilia - Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 335 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 281 mm Ryggbredd 38 mm
- Vikt
- 1550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.
Bonnier Fakta 9789174246742 -
Fisk & skaldjur
Inbunden bok. Allt om Mat. 2010. 94,(2) sidor.
Nyskick. Oläst. Rikl.illustrerad med stora färgfoton. Recept för sill, strömming, lax, gös, sej och annan vit fisk och skaldjur. 4.e boken i serien Allt om det goda … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187262
- Titel
- Fisk & skaldjur
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Allt om Mat 9789186187262 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113038414
- Titel
- Julkokboken
- Författare
- Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Pousette, Ulrika - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 263 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1161 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hösten 2010 utkom Stora kokboken. Den blev en av höstens storsäljare och välkomnades som den nya generationens grundkokbok. Stort, generöst format, rikt illustrerad med inspirerande matbilder och absolut pålitlig efter otaliga provlagningar i Allt om Mats provkök. Nu följer vi upp framgången med Allt om Mats julkokbok, samma inbjudande format, lika inspirerande, lika pålitlig.
För dig som vill fira en traditionell jul med alla goda inslag är Allt om Mats julkokbok ett inspirerande måste! Boken tar sin början redan i advent med recept på bland annat ätbara julklappar, godis, glögg- och adventsfestmenyer. Och naturligtvis pepparkaksbak. I Luciakapitlet hittar vi recept på allt från gröt och lussebullar till hemkryddat brännvin. Dan före dan lägger vi in sillar, gör köttbullar , bakar leverpastej och skinka. Har du lust finns även recept på sylta. Vi avslutar med en uppesittarkväll, smakar på skinkan tillsammans med en öl och vår egen snaps.
Julafton inleds med julfrukost. Här finns ett femtontal recept för det stora julbordet, men du får också förslag på en liten enkel jul för två, för en grön jul, eller för den "mobila julen". Julmat från hela världen är ett annat inspirerande avsnitt. Varför inte bjuda på Afternoon tea när du får besök på juldagen, eller kanske en drink framför brasan?
I Allt om Mats julkokbok får du också tips och idéer för hur du tar hand om resterna under mellandagarna. Och sist, men inte minst, bjuder boken på ett fylligt kapitel med olika nyårsmenyer på teman som "nattamat", "nyårssupé för två", "knytkalas & buffé", "lyxmiddag" och "tolvslaget".
Norstedts 1 9789113038414 -
Grillboken
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 185 sidor sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Vackraste boken om grillning!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043296
- Titel
- Grillboken
- Författare
- Lundin, Cecilia - Ottosson, Malin - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 185 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 266 x 287 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar - och den avslappnade samvaron medan kött, fisk eller grönsaker blir färdiga likaså. Grillboken ger praktiska tips, men är lika mycket en källa till inspiration.
Med tvåhundra recept från den populära tidningen, alla bildsatta, är boken ovärderlig vid grillen.
Generösa kapitel om grönsaker och fisk och skaldjur kompletterar mer klassiska grillfavoriter som kyckling, nöt, fläsk och lamm. Naturligtvis innehåller boken ett kapitel om desserter också - grillsäsongen inspirerar ju till det med fin tillgång till färska frukter och bär.
Praktiska råd och tips om grilltider, förkokning och lämpliga kombinationer av kryddor från Allt om Mats erfarna provkök är en garanti för en lyckad sommarkväll.
Efter Stora kokboken (2010) och Julkokboken (2011) kommer nu Grillboken.
Norstedts 1 9789113043296 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789186187477 -
Grillboken
Inbunden bok. Norstedts / Allt om Mat. 2 uppl. 2014. 183 sidor.
Nyskick. NY FRÅN LAGER! Över 200 recept. Dessutom presenteras grillarens ABC med allt om metoder, den perfekta glöden, bra-att-ha-prylar, läckra tilltugg, sköna drinkar, oemotståndliga desserter. Norstedt/Allt om mat, 2014. 183 s. Rikt illustrerad i färg av Ulrika läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056913
- Titel
- Grillboken
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 183 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 265 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1111 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar! Den sköna samvaron med avspänd matlagning över glödbädden är något vi sedan längtar efter under resten av året.
I Grillboken kan du välja någon av de färdiga menyerna eller bara låta dig inspireras och själv experimentera med olika smaker, tillbehör, kryddningar och såser. Boken innehåller över 200 recept, alla provlagade i Allt om Mat:s eget provkök för att rätterna verkligen ska bli så goda som det bara går.
Boken är indelad efter vad som ska grillas: grönsaker, fisk och skaldjur, kyckling, fläsk, nöt och lamm, kompletterat med recept på tillbehör som passar bra till. Dessutom presenteras grillarens ABC med allt om metoder, den perfekta glöden och bra att ha-prylar. I två bonuskapitel, Före och Efter, beskrivs läckra tilltugg, sköna drinkar och oemotståndliga desserter för den perfekta avslutningen på en lyckad kväll.
Norstedts / Allt om Mat 2 9789113056913 -
Sommarens goda mat
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 1 uppl. 2005. 64 sidor.
Mycket gott skick. Massor av recept på god och lättlagad sommarmat. Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage, illustrerade första och sista uppslag. Kvadratisk 8:o. 210x210x10 mm. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [5427] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427032
- Titel
- Sommarens goda mat
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
ICA Bokförlag 1 9789153427032 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113046303
- Titel
- Sött!
- Författare
- Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 251 x 251 mm Ryggbredd 62 mm
- Vikt
- 2487 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Av alla smaker frestar den söta allra mest: ljuvligast och samtidigt mest förbjuden. I kokboken Sött! hittar du alla recepten oavsett vilket kaffebord de ska hamna på: hallongrottor eller hjortronbaklava, crème brûlée eller citruspaj, mazariner eller mandelbiscotti.
Allt om Mat bjuder här på 200 av sina allra bästa söta recept, allt från småkakor och bullar till tårtor, choklad, glass och godis. Snabba, enkla recept samsas med mer avancerade och alla är de illustrerade med vackra och inspirerande fotografier tagna av landets allra bästa matfotografer.
200 recept på det allra godaste förpackat i en lyxbox.
Norstedts 1 9789113046303 -
Safta, sylta och lägg in
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 96 sidor.
Nära nyskick. Recept, inspiration och fakta. Kolla gärna mina andra annonser. Säljer av en massa böcker p g a utlandsflytt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425274
- Titel
- Safta, sylta och lägg in
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Lundin, Cecilia - Ica provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 246 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De som får stora skördar av äpplen, plommon, päron, gurka, tomater med mera i sina trädgårdar behöver pålitliga grundrecept för att göra sylt, saft och inläggningar. Recepten finns i den här boken. Dessutom finns spännande recept på chutney, inläggningar, marmelad och kompott som man kan göra både av vanliga frukter och grönsaker men också av alla de exotiska frukter som finns i handeln. Lingon, fläder, björnbär och slånbär från odling eller naturen kan bli till exempel rårörd sylt, fläderkapris, björnbärsmarmelad med pinjenötter och slånbärssaft. I boken finns också goda inläggningar med squash, syltade kantareller, tomatchutney och örtkryddad vinäger - naturligtvis också inlagd gurka av olika slag.
Boken inleds med faktatabeller om koktider, konserveringsmedel, torkning och saltning. 30 färgfoton, ca 100 recept.
ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.
Ica Bokförlag 1 9789153425274 -
Svensk vinter och jul
Inbunden bok. Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nyskick. Mycket rikligt färgfotoillustrerad. Recepten ur Allt om Mat.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Bonnier tidskrifter 9789189346949 -
Svensk vinter och jul
Inbunden bok. Bonnier tidskrifter / Ssmaker från h ela världen 5. 2008. 124 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Recept ur Allt om Mat.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Bonnier tidskrifter / Ssmaker från h ela världen 5 9789189346949 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187231
- Titel
- Pajer
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187231 -
Kina : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Den är I nyskick förutom lite små repor på pärmens framsida.
Obs. Säljer 2 andra i samma serie (mat från Indien, mat från Japan och korea)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187019
- Titel
- Kina : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187019 -
Indien : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Den är I nyskick förutom lite små repor på pärmens framsida.
Obs. Säljer 2 andra i samma serie (mat från Kina, mat från Japan och korea)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189346994
- Titel
- Indien : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789189346994 -
Japan & Korea : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Ser inget att anmärka på.
Säljer ytterligare 2 i samma serie (mat från Indien, Mat från Kina)Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187002
- Titel
- Japan & Korea : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier tidskrifter 9789186187002 -
Äpplen
Inbunden bok. Stockholm] : Allt om Mat. 2010. 96 sidor.
Nyskick. Absolut nyskick är inte bläddrad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187248
- Titel
- Äpplen
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Stockholm] : Allt om Mat 9789186187248 -
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 319 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242003
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 282 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta 9789174242003 -
Grilla : Kött fisk grönsaker frukt
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 95 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425632
- Titel
- Grilla : Kött fisk grönsaker frukt
- Författare
- Rasmusson, Birgitta - Lundin, Cecilia - Jardhammar, Kent - Ica provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 516 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grilla hör våren och sommaren till. Ljuva varma kvällar inbjuder till högtidsstunder i bersån, på uteplatsen eller verandan medan grilldoften sprider sig i grannskapet. Det är härligt att grilla när solen och värmen kommer. Vid grillen är det lätt att umgås och det är härligt att sitta ute i solen och äta.
Här finns många goda recept för grillen. Det är inte bara fläskkarré och entrecote som blir gott på grillen. Man kan även grilla kycklingklubbor, kalkon- och strutsfilé, lax, sej och bläckfisk, squash, äpplen och bananer. Särskilt trevligt är att blanda grönsaker och olika sorters kött eller fisk i goda grillspett. Ett tjugotal olika välkryddade marinader och glazer ger smak till kött- eller fiskbiten. En god sås eller dip och kanske en pasta- eller couscoussallad passar till. Recepten är härligt smaksatta med t ex olika kryddor, goda örter, vitlök, kokosmjölk, oliver, vin och honung. Här finns alla recept som behövs för en lyckad grillkväll! Några grillade desserter avslutar boken. En tabell visar grillningstid för kött och fisk.
Ca 35 färgilder, ca 110120 recept.
ICA Provkök gör gedigna och inspirerande kokböcker för alla hushåll. Recepten är alltid tillförlitliga och väl utprovade och maten god och näringsriktig.
Ica Bokförlag 1 9789153425632
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
