-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788284371153
- Titel
- Den stora Airfryerkokboken : Genvägen till frasig och saftig mat
- Författare
- Eide Straume, Trude
- Förlag
- Frisk Forlag AS
- Utgivningsår
- 2024
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läs om alla möjligheter som airfryern ger dig i matlagningen! Här får du tillgång till tips, tricks och en helt ny värld av frukostar, middagar och välförtjänta festmåltider.
En airfryer kan göra mer än bara nyttigare pommes frites. Den kan göra praktiskt taget allt du kan tänkas bli sugen på! Och det bästa är att maten blir klar snabbare än i en varmluftsugn, samtidigt som den smakar mer och är minst lika nyttig som mat du tillagar på annat sätt. Den cirkulerande varmluften i airfryern gör också att maten blir frasig på ytan, men förblir härligt saftig på insidan.
Här får du mer än 100 väl utprövade recept, från saftig bakad havregrynsgröt till perfekt helstekt kyckling. Eller varför inte servera nybakta bagels och frasiga fattiga riddare en lat lördagsmorgon? Välkommen till bords!
Trude Eide Straume är utbildad kock och har med bloggen Matpaminutter.no utmärkt sig som en av Norges främsta experter på matlagning med airfryer.
Frisk Forlag AS 9788284371153 -
Den stora Airfryerkokboken. Genvägen till fra...
Inbunden bok. Frisk Forlag AS. 1 uppl. 2024. 183 sidor.
Nära nyskick. Kart. 26 cm.
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9788284371153
- Titel
- Den stora Airfryerkokboken : Genvägen till frasig och saftig mat
- Författare
- Eide Straume, Trude
- Förlag
- Frisk Forlag AS
- Utgivningsår
- 2024
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1053 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läs om alla möjligheter som airfryern ger dig i matlagningen! Här får du tillgång till tips, tricks och en helt ny värld av frukostar, middagar och välförtjänta festmåltider.
En airfryer kan göra mer än bara nyttigare pommes frites. Den kan göra praktiskt taget allt du kan tänkas bli sugen på! Och det bästa är att maten blir klar snabbare än i en varmluftsugn, samtidigt som den smakar mer och är minst lika nyttig som mat du tillagar på annat sätt. Den cirkulerande varmluften i airfryern gör också att maten blir frasig på ytan, men förblir härligt saftig på insidan.
Här får du mer än 100 väl utprövade recept, från saftig bakad havregrynsgröt till perfekt helstekt kyckling. Eller varför inte servera nybakta bagels och frasiga fattiga riddare en lat lördagsmorgon? Välkommen till bords!
Trude Eide Straume är utbildad kock och har med bloggen Matpaminutter.no utmärkt sig som en av Norges främsta experter på matlagning med airfryer.
Frisk Forlag AS 1 9788284371153
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
