-
Gottigheter : en kokbok
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 158 sidor.
Nära nyskick. Oläst exemplar. Bokens inlaga är i nyskick. Under frakt har lättare hanteringsspår uppstått på bokens omslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180376495
- Titel
- Gottigheter : en kokbok
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJHur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. Jag tittar på min bästis.Det blir en klick, säger jag och ler.För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I Gottigheter har matkreatören Jennifer Eriksson samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I Gottigheter finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!Jennifer Eriksson och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.
Tukan Förlag 1 9789180376495 -
Gottigheter - en kokbok till
Inbunden bok. Tukan förlag. 2025. 156 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Nominerad till Cajsa Warg-priset Årets kokbok 2025
Äntligen är uppföljaren till succékokboken Gottigheter – En kokbok här!
Här hittar du goda grejer att äta innan middagen, till middagen och något sött efteråt, gött va? I denna läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789181160024
- Titel
- Gottigheter - en kokbok till
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2025
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jennifer Eriksson är tillbaka med Gottigheter - En kokbok till! Den efterlängtade uppföljaren med nya goa recept och samma opretentiösa matlagningsstil med fokus på att mat är mat och mat är gött! Här finns goda grejer att äta innan middag, till middag och något sött efter middag. Rätterna kan med fördel lagas till många, inte flera smårätter. Nu vill vi ha en rejäl portion på en egen tallrik.[Bokinfo]
Tukan förlag 9789181160024 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180376495
- Titel
- Gottigheter : en kokbok
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJHur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. Jag tittar på min bästis.Det blir en klick, säger jag och ler.För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I Gottigheter har matkreatören Jennifer Eriksson samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I Gottigheter finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!Jennifer Eriksson och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.
Tukan Förlag 1 9789180376495 -
Gottigheter : En kokbok
Inbunden bok.
Nyskick. En inspirerande kokbok med goda och enkla recept för alla tillfällen, från snacks till festmåltider. | Tukan Förlag, Utg. 2023 | Förlagsband. 4:o (205x260 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180376495
- Titel
- Gottigheter : en kokbok
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJHur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. Jag tittar på min bästis.Det blir en klick, säger jag och ler.För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I Gottigheter har matkreatören Jennifer Eriksson samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I Gottigheter finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!Jennifer Eriksson och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.
9789180376495 -
Gottigheter : en kokbok
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 158 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Finns flera ex i lager.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180376495
- Titel
- Gottigheter : en kokbok
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJHur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. Jag tittar på min bästis.Det blir en klick, säger jag och ler.För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I Gottigheter har matkreatören Jennifer Eriksson samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I Gottigheter finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!Jennifer Eriksson och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.
Tukan Förlag 1 9789180376495 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180376495
- Titel
- Gottigheter : en kokbok
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJHur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. Jag tittar på min bästis.Det blir en klick, säger jag och ler.För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I Gottigheter har matkreatören Jennifer Eriksson samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I Gottigheter finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!Jennifer Eriksson och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.
Tukan Förlag 1 9789180376495 -
Gottigheter
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 158 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Hur skriver man en kokbok då?
Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt.
Jag tittar på min bästis.
Det blir en klick , säger jag och ler.
För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180376495
- Titel
- Gottigheter : en kokbok
- Författare
- Eriksson, Jennifer
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Erikssons favoriter delas in i snacks, smått, stort, sött och dryck, och ger möjlighet till variation och nya smakkombinationer. (...) ett så positivt tilltal och en avsaknad av pekpinnar så även det som kan se krångligt ut är möjligt.« BTJHur skriver man en kokbok då? Du måste skriva en matsked smör. Så man vet exakt. Jag tittar på min bästis.Det blir en klick, säger jag och ler.För mig är det inte så himla noga. Det är måttenheter som en klick, en näve och en nypa.Recepten i boken innehåller givetvis ordentliga mått, men jag tycker om att låta rätterna få bli lite som det blir. Att tillsätta lite mer citron, låta en vardagsmiddag bli till en festlig helgmåltid, byta ut ris till nudlar, fritera fetaost i stället för kyckling, veva ihop en egen majo ibland samtidigt som Hellmans färdiga är toppen. Lägg till, ta bort, byt ut. Du fattar grejen! Jag hoppas kunna ge dig en stor dos inspiration och vägleda dig i matlagningen, men jag vägrar uppmuntra till att recept är den enda rätta vägen.Bara gottigheter! Här är kokboken för dig som älskar allt som är gött, enkelt va? Vad sägs om kanderade jalapeños, öppen kantarellasagne med bränd grädde eller chili cheese-churros? I Gottigheter har matkreatören Jennifer Eriksson samlat sina allra godaste recept, allt från smått till stort, salt till sött, mat till dryck. Hon bjuder in till att testa lite av allt, dela eller inte dela, låta maträtterna komma in lite pö om pö eller sätta ihop en riktigt go, hederlig trerättersmeny.Man kan så lätt få för sig att god mat måste vara svår att laga, men här motbevisas det. Under helgen äter du kanske grillad tonfisktacos och skålar i egengjord fläderchampagne tillsammans med dina vänner, och på tisdagenskvällen vill du i stället ro ihop en snabb bearnaisepasta och slänga dig på soffan. Recepten passar för alla tillfällen, för såväl nybörjaren som gourmanden, vardag som fest, vegetarianen som köttätaren. I Gottigheter finns något för alla. Här ligger fokus på att mat är mat. Och mat är gött!Jennifer Eriksson och hennes Instagramkonto @gottigheter inspirerar tiotusentals människor dagligen med matglädje, kul recept, upplägg med steg för steg-bilder och spännande smakkombinationer.
Tukan Förlag 1 9789180376495 -
Invandrat & utvandrat : Stockholms stadsmiljö...
Inbunden bok. Historiska Media. 2016. 219 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175454344
- Titel
- Invandrat & utvandrat : Stockholms stadsmiljö i ett internationellt perspektiv
- Författare
- Andersson, Monica
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 239 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stockholm: världens stad. Hur har det internationella utbytet inom arkitektur och stadsplanering sett ut under olika epoker?
Svensk byggnadshistoria är inte bara svensk. Sedan Stockholm bildades i den äldsta stadskärnan Gamla stan har man tagit emot människor och intryck från världens olika hörn. Invandrat och utvandrat behandlar det internationella utbytet inom arkitektur och stadsplanering under olika epoker. Vad har vi hämtat utifrån, hur har det omtolkats här och vad har vi i vår tur bidragit med till omvärlden.
I Invandrat och utvandrat: Stockholms stadsmiljö i ett internationellt perspektiv
skriver 18 experter forskare, stadsplanerare, arkitekter, konstvetare, museiintendenter, historiker och arkeologer om hur invandrare från när och fjärran fört med sig kompetens, kontakter och kreativitet i skapandet av Stockholm under olika epoker.
Boken inleds med en exposé över näringslivet invandrade hantverkare, köpmän, konstnärer och stadsplanerare och är därefter upplagd kronologiskt, från medeltiden över 1600-talets stormaktstid, 1700-talets gustavianska epok, 1800-talets empirestad och 1900-talets modernism fram till idag år 2016.
Läs om tyska Hansan, holländska köpmän, Ostindiska Kompaniet, det kosmopolitiska Stockholm, efterkrigstidens stadsplaner och byggnader, judiskt inflytande, orientaliska mönster, new empiricism och grannskapsepoken, modernismens förgrundsgestalt Asplund, exotiska Stadshuset, Lindhagen-planen 2.0, turistattraktionen Hammarby Sjöstad, nya moskébyggen i Stockholms utkanter och mycket annat.
Samfundet S:t Erik är en ideell förening som bildades 1901 för att väcka intresse för och sprida kunskap om Stockholms historia och utveckling. Sedan 1903 ger man ut en årsbok med olika teman. Vad händer i Stockholm? Hur kan Stockholm bli en bättre stad att leva i? Vad berättar stadens historia om kultur och natur, om arkitektur och stadsplanering?
Pressröster om boken:
»Författarna lyckas mycket väl med sina ambitioner och visar på ett övertygande sätt hur Stockholm har påverkats av utbyten och impulser utifrån och hur staden i sin tur påverkat andra kulturer och länder. Genom det långa tidsperspektivet får läsaren en utomordentligt god uppfattning om olika kulturimpulser och utbyten fram till vår egen tid. Denna välskrivna och genomarbetade samt för målgruppen lättlästa bok vänder sig till en bred kulturhistoriskt intresserad allmänhet. Den är även lämplig på universitetsnivå. Det är en mycket vacker bok med en utmärkt layout och ett omfattande bildmaterial av mycket hög klass som lockar till läslust och fortsatta studier.« Bibliotekstjänst
Historiska Media 9789175454344
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
