-
Good to the Grain. Baking with Whole-Grain Fl...
Inbunden bok. Steward, Tabor & Chang. 2010. 207 sidor.
ISBN 9781584798309
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ENGELSK TEXT. Format 23,5 x 24 cm Vikt 1.150 g.
Inbundet brunt förlagsband med skyddsomslag, rikt illustrerad med snygga färgfoton av Quentin Bacon. "Baking with whole-grain flours used to be about making food that was good for you, not food that necessa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSteward, Tabor & Chang 9781584798309
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
