-
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Rational Choice Theory: Potential and Limits
Häftad bok. Palgrave. 2011. 284 sidor.
ISBN 9780230545090
Gott skick. Några hundöron och blyertsanteckningar. Ryggen lite bruten. I övrigt gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPalgrave 9780230545090 -
NYSKÖRDAT – Recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 2014. 231 sidor.
ISBN 9789186187620
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder!
Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskörd läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts 9789186187620 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad.
Se gärna även mina många andra annonser för samfrakt. Skickas välpackat och spårbart.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts - Allt om mat. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Mycket gott skick. Kartonnage. 23x20 cm. Rikt illustrerad med foton i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts - Allt om mat 1 9789113056944 -
Skärgårdssommar, matbok från havsbandet
Inbunden bok. Max Ström. 2014. 192 sidor.
Mycket gott skick. Ond bråd död på Sandhamn, nåja inte den här gången, för nu är det mer favoritöar i Stockholms skärgård. God mat och dryck kryddad med vackra bilder signerade Jeppe Wikström! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMax Ström -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186133573
- Titel
- Glänta 1(2014) Migration 1
- Författare
- Eva Tind - Hanna Nordenhök - Bella Batistini - Philippe Rekacewicz - Pontus Eriksson - Johannes Björk - Jacques Rancière - Cecilia Parsberg - Lina Ekdahl - Claus Leggewie - Jean-Christophe Servant - Patricia Lorenzoni - Catherine Dauvergne
- Förlag
- Glänta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 113 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 20 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I det första av Gläntas tre nummer helt ägnade åt migration tar vi oss an den europeiska gränspolitiken, statlig rasism, grekisk flyktingpolitik, hetsjakten på mårdhund, ?fri? rörlighet vs ?illegal? migration, migrerande moderskroppar, resan till faderns land, asylintervjuns baklängesberättelse, vem som tjänar mest på migrationsbusinessen och mycket mer.
Ytterligare författare: Geddie, Eve
Ytterligare författare: Nyberg, Hanna
Ytterligare författare: Ahlbäck, Johan
Ytterligare författare: Paci, Adrian
Ytterligare författare: Hultegård, Kristina
Ytterligare författare: Tind, Eva
Ytterligare författare: Nordenhök, Hanna
Ytterligare författare: Batistini, Bella
Ytterligare författare: Rekacewicz, Philippe
Ytterligare författare: Eriksson, Pontus
Ytterligare författare: Björk, Johannes
Ytterligare författare: Rancière, Jacques
Ytterligare författare: Parsberg, Cecilia
Ytterligare författare: Ekdahl, Lina
Ytterligare författare: Leggewie, Claus
Ytterligare författare: Servant, Jean-Christophe
Ytterligare författare: Lorenzoni, Patricia
Ytterligare författare: Dauvergne, Catherine
Glänta 1 9789186133573 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Mycket gott skick. Mindre spår efter bruk på pärmen, ngt lättar smutsig ton på pärmens baksida, lätt snedläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Nyskördat : recept och metoder för att ta var...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 231 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056944
- Titel
- Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker
- Författare
- Sjögren, Anna - Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Eriksson, Lina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 231 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 955 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodlat och nyskördat från marknader och torg. Tidningar, bloggar och böcker fylls av recept och bilder på sylt, saft, marmelad men vilka recept är egentligen bäst och vilka metoder kan man lita på?
Vi tillhör en generation som inte längre självklart vet hur syrade grönsaker ska lukta, hur mycket socker vi ska ha i äppelmoset eller bäst tar tillvara svampen. Man vill ogärna chansa med 10 kilo nyplockade lingon eller en papperskasse nyplockade svarta trumpetsvampar. Det måste bli rätt på första försöket.
Primörerna på våren, bären på sommaren, trädens frukter och skogens svamp på hösten. Det man inte äter direkt kan med olika metoder tas tillvara och plockas fram senare under året. Här får vi metoderna för allt från konservering och lufttorkning till ättiksinläggning och mjölksyrejäsning. Recept på marmelader, safter och geléer, likörer, muster, mos, chutneys, lemonader och curd.
I Nyskördat finner du beskrivningarna och de bästa recepten ur tidningen Allt om Mat. Samtliga recept är som vanligt provlagade och avsmakade i tidningens provkök, formulerade på tidningens välkända sätt och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Det är snyggt, det är nyttigt och det blir gott. Det är nyskördat.
Norstedts 1 9789113056944 -
Glänta 1(2014) Migration 1
Tidning, tidskrift. Glänta. 1 uppl. 2014. 113 sidor.
Mycket gott skick. Fåtal blyertsmarkeringar, annars utmärkt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186133573
- Titel
- Glänta 1(2014) Migration 1
- Författare
- Eva Tind - Hanna Nordenhök - Bella Batistini - Philippe Rekacewicz - Pontus Eriksson - Johannes Björk - Jacques Rancière - Cecilia Parsberg - Lina Ekdahl - Claus Leggewie - Jean-Christophe Servant - Patricia Lorenzoni - Catherine Dauvergne
- Förlag
- Glänta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 113 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 20 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I det första av Gläntas tre nummer helt ägnade åt migration tar vi oss an den europeiska gränspolitiken, statlig rasism, grekisk flyktingpolitik, hetsjakten på mårdhund, ?fri? rörlighet vs ?illegal? migration, migrerande moderskroppar, resan till faderns land, asylintervjuns baklängesberättelse, vem som tjänar mest på migrationsbusinessen och mycket mer.
Ytterligare författare: Geddie, Eve
Ytterligare författare: Nyberg, Hanna
Ytterligare författare: Ahlbäck, Johan
Ytterligare författare: Paci, Adrian
Ytterligare författare: Hultegård, Kristina
Ytterligare författare: Tind, Eva
Ytterligare författare: Nordenhök, Hanna
Ytterligare författare: Batistini, Bella
Ytterligare författare: Rekacewicz, Philippe
Ytterligare författare: Eriksson, Pontus
Ytterligare författare: Björk, Johannes
Ytterligare författare: Rancière, Jacques
Ytterligare författare: Parsberg, Cecilia
Ytterligare författare: Ekdahl, Lina
Ytterligare författare: Leggewie, Claus
Ytterligare författare: Servant, Jean-Christophe
Ytterligare författare: Lorenzoni, Patricia
Ytterligare författare: Dauvergne, Catherine
Glänta 1 9789186133573 -
Hälsa & livsstil : forskning & praktiska till...
Häftad bok. Studentlitteratur. 1:3 uppl. 2014. 358 sidor.
Mycket gott skick. Välbevarat, till synes mycket sparsamt och aktsamt använt exemplar. Endast lättare ytliga hanteringsspår, och ett (1) uträtat hundöra i inlagan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144058405
- Titel
- Hälsa & livsstil : forskning & praktiska tillämpningar
- Författare
- Hallberg, Lillemor
- Förlag
- Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 358 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 155 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 515 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God hälsa är eftersträvansvärt för alla människor. Sjukdom och ohälsa är inte ”slumpens skördar” utan många av hälsans bestämningsfaktorer är kända. Vi vet genom forskning att till stor del beror människors ohälsa och flertalet kroniska sjukdomar på ohälsosam livsstil, t.ex. rökning, felaktig kost, fysisk inaktivitet och överdrivet alkoholbruk. Man talar idag om välfärds- eller livsstilssjukdomar. Beteenden och vanor är inlärda och kan därför påverkas av egen kraft och ersättas med mer hälsofrämjande beteenden. Det är däremot inte så enkelt som det låter att ändra sin livsstil, som är rotad i strukturella förhållanden som kön, klass, etnicitet, sexualitet och funktionshinder. För att ändra livsstil måste människors kunskap och medvetenhet om sambanden mellan livsstil och hälsa stärkas. Friskfaktorer, som främjar hälsan, är t.ex. att ha ett arbete man trivs med, ekonomisk stabilitet och goda sociala relationer. Deltagande i kulturlivet har också hälsofrämjande effekter, oberoende av tidigare kulturvanor. Syftet med Hälsa och Livsstil – forskning och praktiska tillämpningar är att ge en bakgrund till hur människor själva, i stor utsträckning, kan påverka sin hälsa i positiv riktning genom en hälsofrämjande livsstil. Boken presenterar forskningsbaserad kunskap om sambanden mellan olika aspekter av människors livsstil och deras hälsa, t.ex. kost, fysisk aktivitet och rökning. Boken uppmärksammar också förutsättningar för lek, fysisk aktivitet, delaktighet och medbestämmande för människor med funktionshinder samt hur sociokulturella och samhälleliga faktorer påverkar befolkningens hälsa och livsstil. På detta sätt vill vi fokusera hälsans och livsstilens komplexitet. Målgruppen är alla som är intresserade av hälso- och livsstilsfrågor och kanske främst studenter inom hälsorelaterade ämnen.
Studentlitteratur 1:3 9789144058405 -
Hälsa & livsstil – Forskning & praktiska till...
Häftad bok. Studentlitteratur. 1 uppl. 2010. 358 sidor.
Gott skick. Sökord: AT1404 OM141A 2VÅ610 2VÅ611 AT011G ID028G 3OT176 2VÅ612
Pärmens framsida är veckad – i övrigt är boken i strålande fint skick. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144058405
- Titel
- Hälsa & livsstil : forskning & praktiska tillämpningar
- Författare
- Hallberg, Lillemor
- Förlag
- Studentlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 358 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 155 x 223 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 515 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God hälsa är eftersträvansvärt för alla människor. Sjukdom och ohälsa är inte ”slumpens skördar” utan många av hälsans bestämningsfaktorer är kända. Vi vet genom forskning att till stor del beror människors ohälsa och flertalet kroniska sjukdomar på ohälsosam livsstil, t.ex. rökning, felaktig kost, fysisk inaktivitet och överdrivet alkoholbruk. Man talar idag om välfärds- eller livsstilssjukdomar. Beteenden och vanor är inlärda och kan därför påverkas av egen kraft och ersättas med mer hälsofrämjande beteenden. Det är däremot inte så enkelt som det låter att ändra sin livsstil, som är rotad i strukturella förhållanden som kön, klass, etnicitet, sexualitet och funktionshinder. För att ändra livsstil måste människors kunskap och medvetenhet om sambanden mellan livsstil och hälsa stärkas. Friskfaktorer, som främjar hälsan, är t.ex. att ha ett arbete man trivs med, ekonomisk stabilitet och goda sociala relationer. Deltagande i kulturlivet har också hälsofrämjande effekter, oberoende av tidigare kulturvanor. Syftet med Hälsa och Livsstil – forskning och praktiska tillämpningar är att ge en bakgrund till hur människor själva, i stor utsträckning, kan påverka sin hälsa i positiv riktning genom en hälsofrämjande livsstil. Boken presenterar forskningsbaserad kunskap om sambanden mellan olika aspekter av människors livsstil och deras hälsa, t.ex. kost, fysisk aktivitet och rökning. Boken uppmärksammar också förutsättningar för lek, fysisk aktivitet, delaktighet och medbestämmande för människor med funktionshinder samt hur sociokulturella och samhälleliga faktorer påverkar befolkningens hälsa och livsstil. På detta sätt vill vi fokusera hälsans och livsstilens komplexitet. Målgruppen är alla som är intresserade av hälso- och livsstilsfrågor och kanske främst studenter inom hälsorelaterade ämnen.
Studentlitteratur 1 9789144058405 -
Blåser luft i fåglar. Kreativt skrivande i Vä...
Häftad bok. Växjö University Press - Lagerkvistserien nr 5. Första uppl. 2009. 144 sidor.
Mycket gott skick. Häftad med pärmflikar, 15 x 18 cm, 210 gram. Postas inom ett dygn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176366431
- Titel
- Blåser luft i fåglar : kreativt skrivande i Växjö
- Författare
- Papageorgiou, Vasilis - Eriksson, Magnus
- Förlag
- Växjö : Växjö University Press
- Utgivningsår
- 2009
- Språk
- Svenska
Växjö University Press - Lagerkvistserien nr 5 Första 9789176366431 -
CLP : Const literary (p)review #1-2 2013
Häftad bok.
Nyskick. 2013. 283 s. Häftad. Boken är n. Text på svenska och engelska. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163713576
- Titel
- CONST Literary (P)review #2
- Författare
- Arvas, Maina
- Förlag
- Const Literary (P)review
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 226 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 450 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Prisbelönt och hyllad ny litteraturtidskrift för utmanande skönlitteratur och konst.
CLP är en litteraturtidskrift för utmanande, tidigare opublicerad, skönlitteratur skriven på svenska. Samtliga texter publiceras på svenska/engelska för att kunna nå såväl nationella som internationella läsare.
I CLP #2 medverkar elva författare och två konstnärer bland andra: Sara Danius, Marianne Goldman, Lina Hagelbäck, Christina Ouzounidis, Sara Villius och Karl Larsson.
Sagt om CLP #1:
"Ungt, piggt och välkommet."
Madelaine Levy, Aftonbladet
"Ambitiös och läsvärd."
Anina Rabe, Svenska Dagbladet
”En inspirerande mötesplats för debutanter och unga författare."
Eva Ström, Sydsvenskan
9789163713576
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
