-
Montignacmetoden : det franska sättet att äta...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2006. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129105
- Titel
- Montignacmetoden : det franska sättet att äta gott och bli smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 181 x 225 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 829 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mitt dietprogram är den enda perfekt balanserade metoden som rekommenderar dig att äta rätt kolhydrater och rätt fett.Michel Montignac är mannen som införde begreppet glykemiskt index (GI) i samband med viktminskning. Han har med utgångspunkt i GI utarbetat en metod som har visat sig hålla måttet. Den går i stort ut på att hålla blodsockerhalten på en låg och jämn nivå genom att äta rätt. Han har några enkla regler som är lätta att följa för dig som önskar äta god mat och ändå förlora överflödskilon eller behålla den vikt du trivs med.∙ Ät dig mätt utan begränsning och utan att räkna kalorier∙ Ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål∙ Undvik att småäta mellan målen∙ Upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag∙ Ät mindre mättat fett till förmån för fett från fisk, vegetabiliska oljor, frön och nötter∙ Undvik sötade drycker∙ Drick ett litet glas vin eller öl till maten om du vill∙ Undvik starkt kaffe, drick hellre koffeinfritt∙ Ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid bordetFör att göra livet lättare i alla avseenden ger Montignac många tips på vad man kan äta till frukost, lunch och middag. Han ger svar på de frågor som många ställt honom angående bröd, socker, ost, pasta, alkohol, kaffe och så vidare. Här finns listor med exempel på bra fett och listor med olika kolhydraters GI-värde. Dessutom ingår massor med förslag på hur man komponerar dagens måltider samt en lång rad fräscha och aptitretande recept på allt från förrätter till desserter. Boken är illustrerad med tilltalande färgbilder.Michel Montignac är född i södra Frankrike och bor i dag i närheten av Genève därhan ägnar sig åt att forska, skriva och föreläsa. När han var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris, beslöt han sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Michel Montignac har skrivit flera böcker och alla har sålt i stora upplagor på 25 språk i mer än 42 länder. På svenska finns böckerna Jag äter, alltså blir jag smal; Jag äter och förblir smal; Montignacs bästa recept; Montignacs hjärtdiet och Montignacmetoden för barn och tonåringar. Dessutom finns Montignacs svenska kök av Cathrine Schück med en samling recept som växte fram i ett inspirerande samarbete med Michel Montignac.
Bokförlaget Forum 1 9789137129105 -
Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg h...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2004. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inb, en fransk läkares kostråd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123745
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
Bokförlaget Forum 9789137123745 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Montignacs hjärtdiet. Ät rätt och förebygg hj...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2004. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. [PU02] Undvik hjärt-kärlsjukdomar genom att äta rätt - och GOTT! Kostmetoder som minskar riskfaktorerna. Näringsriktig gastronomi. Bonus: Du går även ned i vikt. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 220x140x21 mm. 460 g. Välvårdat och fint ex, ej läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123745
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
Bokförlaget Forum 1 9789137123745 -
Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg h...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2004. 240 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123745
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
Bokförlaget Forum 9789137123745 -
Montignacmetoden : det franska sättet att äta...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2006. 254 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129105
- Titel
- Montignacmetoden : det franska sättet att äta gott och bli smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 181 x 225 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 829 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mitt dietprogram är den enda perfekt balanserade metoden som rekommenderar dig att äta rätt kolhydrater och rätt fett.Michel Montignac är mannen som införde begreppet glykemiskt index (GI) i samband med viktminskning. Han har med utgångspunkt i GI utarbetat en metod som har visat sig hålla måttet. Den går i stort ut på att hålla blodsockerhalten på en låg och jämn nivå genom att äta rätt. Han har några enkla regler som är lätta att följa för dig som önskar äta god mat och ändå förlora överflödskilon eller behålla den vikt du trivs med.∙ Ät dig mätt utan begränsning och utan att räkna kalorier∙ Ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål∙ Undvik att småäta mellan målen∙ Upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag∙ Ät mindre mättat fett till förmån för fett från fisk, vegetabiliska oljor, frön och nötter∙ Undvik sötade drycker∙ Drick ett litet glas vin eller öl till maten om du vill∙ Undvik starkt kaffe, drick hellre koffeinfritt∙ Ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid bordetFör att göra livet lättare i alla avseenden ger Montignac många tips på vad man kan äta till frukost, lunch och middag. Han ger svar på de frågor som många ställt honom angående bröd, socker, ost, pasta, alkohol, kaffe och så vidare. Här finns listor med exempel på bra fett och listor med olika kolhydraters GI-värde. Dessutom ingår massor med förslag på hur man komponerar dagens måltider samt en lång rad fräscha och aptitretande recept på allt från förrätter till desserter. Boken är illustrerad med tilltalande färgbilder.Michel Montignac är född i södra Frankrike och bor i dag i närheten av Genève därhan ägnar sig åt att forska, skriva och föreläsa. När han var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris, beslöt han sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Michel Montignac har skrivit flera böcker och alla har sålt i stora upplagor på 25 språk i mer än 42 länder. På svenska finns böckerna Jag äter, alltså blir jag smal; Jag äter och förblir smal; Montignacs bästa recept; Montignacs hjärtdiet och Montignacmetoden för barn och tonåringar. Dessutom finns Montignacs svenska kök av Cathrine Schück med en samling recept som växte fram i ett inspirerande samarbete med Michel Montignac.
Bokförlaget Forum 1 9789137129105 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137125060 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Presenthälsning
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Gott skick. Liten reva på skyddsomslaget.
Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Skyddsomslaget något slitet upptill
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg h...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2004. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla 17
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137123745
- Titel
- Montignacs hjärtdiet : ät rätt och förebygg hjärtsjukdomar
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trots att vi lever allt längre i västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna fortfarande en av de främsta dödsorsakerna. Ändå visar alla vetenskapliga undersökningar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. Att välja rätt livsmedel är absolut nödvändigt för den som lider av fetma, diabetes, högt blodtryck, för individer med kritiska kolesterol- och triglyceridvärden liksom för stressade personer och rökare, eftersom särskilt dessa är i riskzonen. I denna väldokumenterade bok lär oss Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han lär oss att välja rätt och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Precis som i tidigare böcker drar sig Montignac inte för att ta avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever. Han går igenom valet av rätt sorts fett, vikten av kolhydrater med lågt glykemiskt index, lämpliga proteiner och balansen dem emellan, rätt sorts fibrer, antioxidanter och andra näringsämnen. Han tar också upp vinet och dess goda inverkan om det intas dagligen och i måttlig mängd, kaffe, te, choklad och den utmärkta medelhavskosten i stort (olivolja, vin, fisk, grönsaker), samt situationen för veganer och vegetarianer samt inte minst betydelsen av riktig livsföring: bl.a. ingen rökning men tillräcklig motion. Med stöd av vetenskapliga studier som visar att kostrekommendationerna i hans metod är bland de bästa då det gäller att minska riskfaktorerna för hjärt-kärlsjukdomar uppmanar Montignac oss än en gång i Montignacs hjärtdiet att ta livet från den bästa sidan, det vill säga satsa på näringsriktig gastronomi.
Bokförlaget Forum 9789137123745 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137125060 -
Jag äter, alltså blir jag smal - Montignac-me...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Mycket gott skick. Ett par små, svaga fläckar på snittet. I övrigt fin.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsspår på omslaget. Fin inlaga. [rum 25]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Forum. Första uppl. 2003. 254 sidor.
Nyskick. Forum. Första uppl. 2003. 254 s. Inbunden. 22x14cm. 370 gram. Nyskick. Se gärna fler böcker hos Filifjonkan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125060
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 141 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 351 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok: * ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier * ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Forum Första 9789137125060 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mindre reva skyddsomslag baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Sluta räkna kalorier, balansera din kost och gör det över flera måltider. Enligt Montignac-metoden bör man välja bra kolhydrater och bra fetter och undvika att blanda dessa. Blodsockerhalten påverkas av det glykemiska indexet, GI, som om det är för högt l läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137116426 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Montignacs bästa recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137122946
- Titel
- Montignacs bästa recept
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer en hel bok med recept för de stora skaror anhängare av Montignac-metoden som finns i världen. Följer man Montignacs matförslag, som är anpassade till de senaste rönen om hur maten påverkar blodsockerhalten, får man inte bara ett smalare utan också ett bättre och lättare liv. Bland de över 140 recepten finns smårätter, soppor, sallader, rätter med alla sorters fisk, skaldjur, kött, fågel och grönsaker. Dessutom bjuder han på ett rikt avsnitt med efterrätter. Recepten grundar sig på de kulinariska traditioner man finner i Provence, där inte bara den fräscha maten utan också trevnaden runt matbordet är viktig och stimulerande. Boken kompletteras med lunch- och middagsmenyer för tre månader vilka är enkla att följa för den som vill behålla sin vikt och få balans i livet. På menyn står bland andra läckerheter: avokadoröra med räkor, carpaccio, ostsufflé, dillmarinerade musslor, mimosaägg med tonfisk, krämig musselsoppa, grillad lax med soja, öring med mandel, piggvar med fänkål, kalvlever med basilika, lammstek med rosmarin, fläskfilé med curry, kyckling med citron, kyckling med äpple och cider, vitlöksfylld kyckling, ankbröst med oliver, kalkongryta, provensalska kronärtskockor, bräserad purjolök, fyllda tomater, lökgratäng, ratatouille, broccolisallad med mandel, maskrossallad med bacon och ost, rödkålssallad med valnötter, flamberad äppelsufflé. Chokladtryffel, körsbärspaj, citronmousse, äppelkaka, jordgubbar med apelsin och mynta.Michel Montignac var PR-ansvarig på ett multinationellt läkemedelsföretag i Paris när han beslöt sig för att gå ner i vikt. I samarbete med specialister och med tillgång till snart sagt all världens medicinska forskarrön om kost och hälsa, utarbetade han en metod som gjorde att han snart gick ner till sin idealvikt. Den har han sedan behållit. Hans tidigare böcker, Jag äter, alltså blir jag smal och Jag äter – och förblir smal, har sålts i stora upplagor runt hela världen.
Bokförlaget Forum 9789137122946 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Mycket gott skick. (32) H2
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116426
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna. Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Tidigare var en del forskare skeptiska mot Montignacs metoder att förorda mycket mat, för då handlade allt om att äta mindre mat. Montignac hävdar att man inte längre behöver räkna kalorier utan det viktigaste är att känna till de olika grupperna av födoämnen (kolhydrater, proteiner, fetter, kostfibrer) och hur de påverkar blodsockerhalten. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur långsamt eller snabbt maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan de olika grupperna är också viktig. Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade metod:* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier* ät tre måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål* undvik att småäta mellan målen* se till att måltiderna är planerade och varierade* upprätthåll balansen mellan kolhydrater, fetter och proteiner varje dag* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja* undvik sötade drycker* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordetSom avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9789137116426 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Nyskick. Smal på gåslever och choklad? Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och i England, Spanien, Holland, Tyskland läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137115276
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137115276 -
RECIPES AND MENUS
Häftad bok. ARTULEN U.K. 1994. 285 sidor.
ISBN 9782906236622
Nära nyskick. Engelsk text.
Slitage av låg grad.
Läst ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKARTULEN U.K. 9782906236622
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
