-
Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2008. 273 sidor.
Mycket gott skick. Namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373916
- Titel
- Äkta vara : guide till oförfalskad mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 273 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 135 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken - det okända fusket med maten på din tallrik, en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar.
Runt middagsbord, i fikarum, på bloggar och i TV-kanalernas debattsoffor talas det som aldrig förr om den fejkade mat som vi varje dag lägger i kundvagnen. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud, rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? Finns det någon skinka värd namnet? Varifrån får laxen sin färg och vad innehåller egentligen fiskpinnarna?
Svaren på dessa frågor och många fler ger Mats-Eric Nilsson i sin nya bok Äkta vara. Här bjuder han på fler avslöjanden av det utbredda matfusket och tipsar samtidigt om mängder av goda alternativ.
Denna shoppingguide är en detaljerad genomgång av 200 livsmedel och förhoppningen är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Dessutom innehåller boken:
- Så läser du en innehållsförteckning
- Här är de vanligaste tillsatserna
- Lär dig att genomskåda reklamspråket ("Naturligt",
- "Hemlagat" etc.)
- Vägvisare till märkesdjungeln (Krav, Sigill, Nyckelhål etc.)
- Så styr butiken dina inköp
Ordfront Förlag 1 9789170373916 -
MÅLTIDENS MAGI – Om matbordets hotade gemensk...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2017. 184 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Ständigt kommer nya kostråd, men de handlar alltid om vad man bör äta, aldrig hur. Så tänk om just detta är minst lika viktigt för vårt välbefinnande som de enskilda näringsämnena?
• Mats-Eric Nilsson, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170379352
- Titel
- Måltidens magi : om matbordets hotade gemenskap
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En mycket humoristisk och lärorik historia om måltidens mysterier." GP
Ständigt kommer nya kostråd, men de handlar alltid om vad man bör äta, aldrig hur. Så tänk om just detta är minst lika viktigt för vårt välbefinnande som de enskilda näringsämnena?
Mats-Eric Nilsson, som med sina avslöjanden om matfusk och tillsatser i Den hemlige kocken öppnade ögonen på hundratusentals konsumenter, vill nu vidga perspektivet ordentligt. Hans nya bok sätter fokus på själva måltiden, den som i vår stressade tid så ofta slarvas bort.
I tidernas begynnelse var det matlagningen och det gemensamma ätandet ansikte mot ansikte runt lägerelden som gjorde oss till människor. I dag ska vi trycka i oss våra enhandsanpassade industriprodukter i farten mellan jobbet och gymmet, avverka lunchen framför datorn, eller i ensamhet mikra centralkökets färdigrätt i pensionärslägenheten.
Vad gör det tanklösa och asociala ätandet med oss som människor? Och vem tjänar grova pengar på att vi alltför sällan har tid för riktiga måltider?
I boken berättar MatsEric Nilsson måltidens fascinerande historia, visar vilken viktig roll den fortfarande har i många kulturer och tipsar om hur vi ganska enkelt kan hitta tillbaka till ätandets välgörande gemenskap.
Ordfront Förlag 9789170379352 -
Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Häftad bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2008. 273 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373916
- Titel
- Äkta vara : guide till oförfalskad mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 273 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 135 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken - det okända fusket med maten på din tallrik, en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar.
Runt middagsbord, i fikarum, på bloggar och i TV-kanalernas debattsoffor talas det som aldrig förr om den fejkade mat som vi varje dag lägger i kundvagnen. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud, rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? Finns det någon skinka värd namnet? Varifrån får laxen sin färg och vad innehåller egentligen fiskpinnarna?
Svaren på dessa frågor och många fler ger Mats-Eric Nilsson i sin nya bok Äkta vara. Här bjuder han på fler avslöjanden av det utbredda matfusket och tipsar samtidigt om mängder av goda alternativ.
Denna shoppingguide är en detaljerad genomgång av 200 livsmedel och förhoppningen är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Dessutom innehåller boken:
- Så läser du en innehållsförteckning
- Här är de vanligaste tillsatserna
- Lär dig att genomskåda reklamspråket ("Naturligt",
- "Hemlagat" etc.)
- Vägvisare till märkesdjungeln (Krav, Sigill, Nyckelhål etc.)
- Så styr butiken dina inköp
Ordfront Förlag 1 9789170373916 -
Året runt med fåglarna i Tranåsbygden
Inbunden bok. Atremi. 1 uppl. 2008. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186129026
- Titel
- Året runt med fåglarna i Tranåsbygden
- Författare
- Jan-Eric Nilsson
- Förlag
- Atremi
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 210 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tranåsbygden har en omväxlande och spännande natur, som vi alla vill värna om och bevara! I Året runt med fåglarna i Tranåsbygden får du möjlighet att bekanta dig närmare med kommunens fåglar och följa med på en årslång resa i fåglarnas värld! Boken riktar sig i första hand till dig som är allmänt nyfiken på, och intresserad av natur.
Vilka fåglar kan ses i tranåsbygden?
När och var kan vi se dem?
När kommer flyttfåglarna?
Varför ska vi undvika att mata fåglar vissa tider?
Året runt med fåglarna i Tranåsbygden berättar om detta och mycket mer. Boken följer årets 12 månader och kan användas år efter år. Noteringssidor bidrar till att den även kan kan bli en omtyckt månadskalender.
Tre Tranåsprofiler står för text och bild. Fotografierna är tagna av naturfotograf Magnus Johansson. Akvarellerna har målats av konstnären Leif Liljeblad. Texten, en blandning av fakta, krönikor och reflektioner, är skriven av Jan-Eric Nilsson som studerat Tranås fågelliv i drygt 50 år. Han skriver även omtyckta naturkrönikor i Tranås-Posten.
Atremi 1 9789186129026 -
Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2008. 273 sidor.
Mycket gott skick. Ser ut som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373916
- Titel
- Äkta vara : guide till oförfalskad mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 273 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 135 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken - det okända fusket med maten på din tallrik, en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar.
Runt middagsbord, i fikarum, på bloggar och i TV-kanalernas debattsoffor talas det som aldrig förr om den fejkade mat som vi varje dag lägger i kundvagnen. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud, rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? Finns det någon skinka värd namnet? Varifrån får laxen sin färg och vad innehåller egentligen fiskpinnarna?
Svaren på dessa frågor och många fler ger Mats-Eric Nilsson i sin nya bok Äkta vara. Här bjuder han på fler avslöjanden av det utbredda matfusket och tipsar samtidigt om mängder av goda alternativ.
Denna shoppingguide är en detaljerad genomgång av 200 livsmedel och förhoppningen är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Dessutom innehåller boken:
- Så läser du en innehållsförteckning
- Här är de vanligaste tillsatserna
- Lär dig att genomskåda reklamspråket ("Naturligt",
- "Hemlagat" etc.)
- Vägvisare till märkesdjungeln (Krav, Sigill, Nyckelhål etc.)
- Så styr butiken dina inköp
Ordfront Förlag 1 9789170373916 -
Dans : En studie av danser och dansande i Göt...
Häftad bok.
Gott skick. Göteborgs univ., 1998 | Limhäftad. Limhäftad. Tidigare prislapp på bakre omslag. Bra antikvariskt skick. 8:o (upp till cirka 148x210 mm)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185838357
- Titel
- Dans - kontinuitet i förändring : en studie av danser och dansande i Göteborg 1930-1990
- Författare
- Nilsson, Mats - Nilsson, Bengt
- Förlag
- Göteborg : [Etnologiska institutionen, Univ.] : Etnologiska fören. i Västsverige [[distributör]
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
9185838357 -
Saltad nota : Om matfusket - från gatukök til...
Inbunden bok.
Nyskick. Upptäck matfusket inom restaurangbranschen och lär dig undvika fällorna. Följ med på en spännande resa och bli medveten om vad som verkligen serveras på tallriken. | Ordfront Förlag, Utg. 2013 | Förlagsband. 8:o (145x215 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170377358
- Titel
- Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 303 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket.
Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
9789170377358 -
Den hemlige kocken : Det okända fusket med ma...
Pocketbok.
Nyskick. Utsläpp av nya kokböcker i Sverige med sensuella ingredienser och hälsotrender. Boken avslöjar förfalskningar och ger alternativ till manipulerade livsmedel och farliga tillsatser. | Ordfront Förlag, Utg. 2008 | Pocket. 8:o (110x177 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373893
- Titel
- Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 177 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 160 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag kommer det ut mer än en ny kokbok i Sverige. Utgivningen dignar av sensuella citroner, underbara olivoljor och den senaste hälsometoden. Men vad händer med livsmedlen innan de kommer in i våra kök? Såväl till vardags som till fest sätter vi aningslöst i oss mängder av tillsatser och substitut, lurade av reklamens budskap om hemlagat och hälsosamt. För myndigheterna är det huvudsaken att livsmedlen inte är direkt hälsovådliga. Sedan är det fritt fram att sälja glass som inte är glass och cider som inte är cider. Mats-Eric Nilssons väldokumenterade avslöjanden gäller inte bara skräpmat, utan allt från färskpressad juice och butiksbakat bröd till tryffelolja och balsamvinäger, en vanlig vinäger som sötats och färgats med karamellfärg. Den äkta varan är så dyr att den njuts droppvis med pipett. Med författaren som personlig och engagerad guide berättas samtidigt industrimatens moderna historia. Om de välorganiserade kampanjer som fick motsträviga husmödrar att glömma hur riktig mat lagas och smakar. Boken innehåller även en uppslagsdel med ett 50-tal olika livsmedel. Hur går fusket med dem till och var kan man hitta de oförvanskade alternativen? Här finns en karta med gårdsbutiker samt en säsongskalender över när man ska äta vad. Sist finns en praktisk guide till alla de 320 förvirrande E-numren. Hur framställs dessa kemikalier och kan de vara farliga för hälsan? Och hur manipulerar de våra smaklökar?
9789170373893 -
Saltad nota : om matfusket - från gatukök til...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2013. 303 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170377358
- Titel
- Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 303 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket.
Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
Ordfront Förlag 9789170377358 -
Äkta vara : guiden till oförfalskad mat
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2009. 280 sidor.
Hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170374586
- Titel
- Äkta vara : guiden till oförfalskad mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst
Den hemlige kocken det okända fusket med maten på din tallrik.
Boken har skakat om såväl tiotusentals konsumenter som stora delar av
livsmedelsindustrin och sålt i en kvarts miljon exemplar.
Idag talas det som aldrig förr om den fejkade maten. Vi konsumenter
inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud.
Rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan. Och hur hittar man
de genuina och oförfalskade livsmedlen? Vad döljer sig i burkarna med
barnmat? Hur får laxen och oliverna sin färg? Varifrån kommer gräddfils -
smaken i chipsen?
I sin nya bok bjuder Mats-Eric Nilsson på rader av nya avslöjanden,
men tipsar samtidigt om en mängd goda alternativ.
Äkta vara är en detaljerad genomgång av 150 livsmedel och förhoppningen
är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Ordfront Förlag 1 9789170374586 -
Saltad nota : om matfusket - från gatukök til...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2013. 303 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Om matfusket - från gatukök till gourmetkrog.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170377358
- Titel
- Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 303 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket.
Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
Ordfront Förlag 9789170377358 -
Den hemlige kocken : det okända fusket med ma...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2007. 277 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. "Vad händer med råvarorna innan de kommer in i våra kök"
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373152
- Titel
- Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 277 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 151 x 221 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 486 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag kommer det ut mer än en ny kokbok i Sverige. Utgivningen dignar av sensuella citroner, underbara olivoljor och den senaste hälsometoden.
Men vad händer med livsmedlen innan de kommer in i våra kök? Såväl till vardags som till fest sätter vi aningslöst i oss mängder av tillsatser och substitut, lurade av reklamens budskap om hemlagat och hälsosamt.
För myndigheterna är det huvudsaken att livsmedlen inte är direkt hälsovådliga. Sedan är det fritt fram att sälja glass som inte är glass och cider som inte är cider.
Mats-Eric Nilssons väldokumenterade avslöjanden gäller inte bara skräpmat, utan allt från färskpressad juice och butiksbakat bröd till tryffelolja och balsamvinäger, en vanlig vinäger som sötats och färgats med karamellfärg. Den äkta varan är så dyr att den njuts droppvis med pipett.
Med författaren som personlig och engagerad guide berättas samtidigt industrimatens moderna historia. Om de välorganiserade kampanjer som fick motsträviga husmödrar att glömma hur riktig mat lagas och smakar.
Boken innehåller även en uppslagsdel med ett 50-tal olika livsmedel. Hur går fusket med dem till och var kan man hitta de oförvanskade alternativen? Här finns en karta med gårdsbutiker samt en säsongskalender över när man ska äta vad. Sist finns en praktisk guide till alla de 320 förvirrande E-numren. Hur framställs dessa kemikalier och kan de vara farliga för hälsan? Och hur manipulerar de våra smaklökar?
Ordfront Förlag 9789170373152 -
Äkta vara : guide till oförfalskad mat
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2008. 273 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373916
- Titel
- Äkta vara : guide till oförfalskad mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 273 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 135 x 205 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst Den hemlige kocken - det okända fusket med maten på din tallrik, en bok som skakat livsmedelsindustrin i dess grundvalar.
Runt middagsbord, i fikarum, på bloggar och i TV-kanalernas debattsoffor talas det som aldrig förr om den fejkade mat som vi varje dag lägger i kundvagnen. Vi konsumenter inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud, rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan från den omskakade matkunden. Och hur hittar man de genuina och oförfalskade livsmedlen? Är majskycklingen verkligen bättre? Finns det någon skinka värd namnet? Varifrån får laxen sin färg och vad innehåller egentligen fiskpinnarna?
Svaren på dessa frågor och många fler ger Mats-Eric Nilsson i sin nya bok Äkta vara. Här bjuder han på fler avslöjanden av det utbredda matfusket och tipsar samtidigt om mängder av goda alternativ.
Denna shoppingguide är en detaljerad genomgång av 200 livsmedel och förhoppningen är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Dessutom innehåller boken:
- Så läser du en innehållsförteckning
- Här är de vanligaste tillsatserna
- Lär dig att genomskåda reklamspråket ("Naturligt",
- "Hemlagat" etc.)
- Vägvisare till märkesdjungeln (Krav, Sigill, Nyckelhål etc.)
- Så styr butiken dina inköp
Ordfront Förlag 1 9789170373916 -
Emma Lundbergs trädgårdskonst
Inbunden bok. Stockholm : Nordiska museet ; Alnarp : MOVIUM-sekretariatet, Sveriges lantbruksuniv. (SLU). 1997.
Nära nyskick. Presentskick.
Kan inte hitta några skavanker, men sätter "nära nyskick" ändå.
Köp gärna mer av mig så samfraktar jag. Min boksamling är inriktad på barn- och ungdomsböcker, kokböcker, böcker om handarbete, trädgård, samhällsfrågor, psykologi och nyand läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171084149
- Titel
- Emma Lundbergs trädgårdskonst
- Författare
- Westerlund, Stella - Holm, Christa - Nilsson, Mats-Nils - Nordiska museet
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museet ; Alnarp : MOVIUM-sekretariatet, Sveriges lantbruksuniv. (SLU)
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museet ; Alnarp : MOVIUM-sekretariatet, Sveriges lantbruksuniv. (SLU) 9789171084149 -
Den hemlige kocken : det okända fusket med ma...
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2008. 279 sidor.
Nära nyskick. Pocket 278s om vad livsmedelsindustrin ersätter med. för färg, konsistens ochsmak. Vaniljarom kan utvinnas ur kobajs,, rökning ersättas med marinering i trätjäreessens. FUN light innehåller väl inga naturliga ämnen förutom vatten. (#2002) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170373893
- Titel
- Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 177 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 160 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag kommer det ut mer än en ny kokbok i Sverige. Utgivningen dignar av sensuella citroner, underbara olivoljor och den senaste hälsometoden. Men vad händer med livsmedlen innan de kommer in i våra kök? Såväl till vardags som till fest sätter vi aningslöst i oss mängder av tillsatser och substitut, lurade av reklamens budskap om hemlagat och hälsosamt. För myndigheterna är det huvudsaken att livsmedlen inte är direkt hälsovådliga. Sedan är det fritt fram att sälja glass som inte är glass och cider som inte är cider. Mats-Eric Nilssons väldokumenterade avslöjanden gäller inte bara skräpmat, utan allt från färskpressad juice och butiksbakat bröd till tryffelolja och balsamvinäger, en vanlig vinäger som sötats och färgats med karamellfärg. Den äkta varan är så dyr att den njuts droppvis med pipett. Med författaren som personlig och engagerad guide berättas samtidigt industrimatens moderna historia. Om de välorganiserade kampanjer som fick motsträviga husmödrar att glömma hur riktig mat lagas och smakar. Boken innehåller även en uppslagsdel med ett 50-tal olika livsmedel. Hur går fusket med dem till och var kan man hitta de oförvanskade alternativen? Här finns en karta med gårdsbutiker samt en säsongskalender över när man ska äta vad. Sist finns en praktisk guide till alla de 320 förvirrande E-numren. Hur framställs dessa kemikalier och kan de vara farliga för hälsan? Och hur manipulerar de våra smaklökar?
Ordfront Förlag 1 9789170373893 -
Noveller för Världens Barn : 2006
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1 uppl. 2006. 217 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hanteringsspår på omslaget. Fin inlaga. [rum 25]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177365709
- Titel
- Noveller för Världens Barn : 2006
- Författare
- Inger Edelfeldt - Ulf Nilsson - Katarina Mazetti - Liza Marklund - Ernst Brunner - Inger Frimansson - Cecilia Davidsson - Peter Mosskin - Louise Boije af Genäs - Cilla Naumann - Jerker Virdborg - Oline Stig - Mats Söderlund
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 217 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 215 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 424 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Noveller för Världens Barn 2006 är den tredje i ordningen.
I årets bok möter du nyskrivna texter av tretton svenska författare. Dessa är Louise Boije af Gennäs, Ernst Brunner, Cecilia Davidsson, Inger Edelfeldt, Inger Frimansson, Liza Marklund, Katarina Mazetti, Peter Mosskin, Cilla Naumann, Ulf Nilsson ,Oline Stig, Mats Söderlund och Jerker Virdborg.
Informationsförlaget 1 9789177365709 -
KALLT MEN SNÄLLT
Häftad bok. Studieförbundet Vuxenskolan. 2015. 36 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY. Ur bokens recensioner : ” Med KALLT MEN SNÄLLT: 16 BERÄTTELSER OM SVERIGE OCH VÄGEN HIT får läsaren en unik inblick i livets olika aspekter för dem som sökt sig till Sverige. Boken presenterar en samling personliga berättelser från individer so läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186099992
- Titel
- Kallt men snällt : 16 berättelser om Sverige och vägen hit
- Författare
- Nilsson, Mats - Nilsson, Monica - Asp, Matilda
- Förlag
- Studieförbundet Vuxenskolan
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 36 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det var väldigt kallt men människorna var snälla. Så berättar Almaz Okubamichael om sitt första möte med Sverige. “Jag kom inte hit för att leka” säger Hosni Amer. “I bland märker jag av en slags vardagsrasism” berättar Maria Hussami. “Med kunskap är det mycket lättare” säger Hasoon Kasim.
Hur var livet före flykten? Hur är det i Sverige? Varför flyr man och hur fungerar integrationen här? I den här boken möter du några personer som kommit till Sverige vid olika tidpunkter och av olika anledningar.
Studieförbundet Vuxenskolan 9789186099992 -
Från Haldo till Anna Carin : Jämtland-Härjeda...
Inbunden bok. Jamtli förlag. 2007. 320 sidor.
Mycket gott skick. Dedikering och ca 10 namnteckningar. Kantstött i ett hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789179482114
- Titel
- Från Haldo till Anna Carin : Jämtland-Härjedalens idrottshistoria 1908-2007
- Författare
- Nilsson, Thord Eric - Jämtlands läns idrottshistoriska förening - Jämtland-Härjedalens idrottsförbund
- Förlag
- Jamtli förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 320 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1268 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken "Från Haldo till Anna Carin" är 320 sidor idrottshistoria från Jämtland och Härjedalen, där nytt och gammalt presenteras i text och bild. Den är Jämtlands läns, och förmodligen även Sveriges, första idrottshistoriska bok i sitt slag.
Jamtli förlag 9789179482114 -
Saltad nota : om matfusket - från gatukök til...
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2014. 308 sidor.
Mycket gott skick. Lite slitage på omslagets baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170377969
- Titel
- Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 308 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 180 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen i pocket med nyskrivet efterord!
"En tråkig bok för alla fuskande restauranger. Och viktig läsning för alla oss som äter där." Lotta Lundgren
"Boken var en vändpunkt i min karriär", Niklas Ekstedt, TV-kock
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad" Allt om mat
"En briljant reportagebok" Veckans affärer
Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket. Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
Ordfront Förlag 1 9789170377969 -
Äkta vara : guiden till oförfalskad mat
Pocketbok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2009. 280 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170374586
- Titel
- Äkta vara : guiden till oförfalskad mat
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 178 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 150 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det egentligen vi stoppar i oss?
Frågan släpper inte taget om de tiotusentals svenskar som läst
Den hemlige kocken det okända fusket med maten på din tallrik.
Boken har skakat om såväl tiotusentals konsumenter som stora delar av
livsmedelsindustrin och sålt i en kvarts miljon exemplar.
Idag talas det som aldrig förr om den fejkade maten. Vi konsumenter
inser plötsligt att vi är grundlurade av de stora livsmedelskedjornas utbud.
Rikt på tillsatser men fattigt på råvaror.
Men vad ska man då äta, är den givna följdfrågan. Och hur hittar man
de genuina och oförfalskade livsmedlen? Vad döljer sig i burkarna med
barnmat? Hur får laxen och oliverna sin färg? Varifrån kommer gräddfils -
smaken i chipsen?
I sin nya bok bjuder Mats-Eric Nilsson på rader av nya avslöjanden,
men tipsar samtidigt om en mängd goda alternativ.
Äkta vara är en detaljerad genomgång av 150 livsmedel och förhoppningen
är att den ska få följa med sina läsare ända in i butiken.
Ordfront Förlag 1 9789170374586 -
Vår svenska kyrka, Strängnäs stift
Inbunden bok. Kulturhistoriska förlaget, Göteborg. exemplar nr 162 uppl. 1950. 143 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Pärmen något sliten med märken och skav på över och nederkant på pärm och rygg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKulturhistoriska förlaget, Göteborg exemplar nr 162 -
Noveller för Världens Barn : 2006
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1 uppl. 2006. 217 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. I till synes oläst skick.
• Passa på att köpa fler böcker från mig, frakten är densamma.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177365709
- Titel
- Noveller för Världens Barn : 2006
- Författare
- Inger Edelfeldt - Ulf Nilsson - Katarina Mazetti - Liza Marklund - Ernst Brunner - Inger Frimansson - Cecilia Davidsson - Peter Mosskin - Louise Boije af Genäs - Cilla Naumann - Jerker Virdborg - Oline Stig - Mats Söderlund
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 217 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 215 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 424 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Noveller för Världens Barn 2006 är den tredje i ordningen.
I årets bok möter du nyskrivna texter av tretton svenska författare. Dessa är Louise Boije af Gennäs, Ernst Brunner, Cecilia Davidsson, Inger Edelfeldt, Inger Frimansson, Liza Marklund, Katarina Mazetti, Peter Mosskin, Cilla Naumann, Ulf Nilsson ,Oline Stig, Mats Söderlund och Jerker Virdborg.
Informationsförlaget 1 9789177365709 -
Träslottet
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1966. 100 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRabén & Sjögren -
Eksjö - med ritstift och penna
Häftad bok. Sid Eifels Boktryckeri, Eksjö. Originalupplaga uppl. 1962. 96 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSid Eifels Boktryckeri, Eksjö Originalupplaga -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187777042
- Titel
- Sverigedemokraternas svarta bok
- Författare
- Mathias Wåg - Henrik Arnstad - Måns Nilsson - Mikael Ekman - Diana Mulinari - Anders Neergaard - Lovisa Broström - Jason Diakité - Mats Deland - Henrik Johansson - Oscar Schau - Atilla Yoldas - Bilan Osman - Tobias Lundeqvist
- Förlag
- Verbal förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 268 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 177 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 195 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverigedemokraterna bildades inför valet 1988 ur rasistiska Bevara Sverige svenskt. Vägen har varit lång från vikingarock, vitmaktmusik och nynazistisk terror till ett riksdagsparti med öppet tillträde till tv-sofforna.
För att bli en stabil organisation med ett städat yttre har partiet genomgått otaliga konflikter och tvingats införa "nolltolerans mot rasism". Men Sverigedemokraterna har svårt att balansera den putsade fasaden med den aggressiva rasismen som bubblar under ytan. Skandaler och avhopp kantar vägen och sedan valet 2010 har över 60 företrädare uteslutits. Flera återfinns i nazistiska och fascistiska partier eller organisationer. Samtidigt finns en lång svans av sympatisörer som hatar och hotar på nätet, med partiets goda minne.
De medverkande i Sverigedemokraternas svarta bok är forskare och journalister, samtliga experter på den högerextrema rörelsen. Skribenterna tecknar partiets historia från hakkorsen till blåsippan och en sak är säker: de bruna ränderna går aldrig ur.
Redaktörerna Madelene Axelsson och Kristian Borg är journalister på mediekooperativet Fria Tidningar.
Verbal förlag 9789187777042 -
Saltad nota. Om matfusket - från gatukök till...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2013. 303 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Avslöjande om det utbredda råvarufusk som förekommer på kaféer, snabbmatsställen, lunchkrogar, lyxiga restauranger m fl. (Av förf. till "Den hemlige kocken; Smakernas återkomst; m fl titlar.) Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 215x145x25 mm. 540 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170377358
- Titel
- Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog
- Författare
- Nilsson, Mats-Eric
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 303 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förr kunde det hända att kyparen liksom räknade fel. I branschen talade man om att salta notan. Att den mätta och belåtna kunden gärna kunde luras att betala några tior för mycket.
Idag är krogfusket satt i system. Ingen har förmodligen mixtrat med slutsumman. Det är istället maten det handlar om. Om förfalskade menyer och mängder av dolda tillsatser.
Med Den hemlige kocken öppnade Mats-Eric Nilsson hundratusentals konsumenters ögon. Plötsligt såg vi vad livsmedelsbutikernas produkter egentligen innehåller och började leta efter äkta varor.
Med Saltad nota tar han nu nästa steg. I den nya boken avslöjas även här med intressanta historiska tillbakablickar det utbredda matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger.
Ärligt talat har du ingen aning om vad som ligger på tallriken. När du handlar i en vanlig butik har du åtminstone den finstilta innehållsförteckningen att gå efter. Men på krogen blir din beställning som ett skott i mörkret.
Allt fler svenskar äter ute. Tevekockarna är lika populära som rockstjärnor. Dags alltså för världens första bok som på allvar granskar restaurangbranschen. Och som guidar dig förbi de värsta fällorna!
"En briljant reportagebok som öppnar dörrarna till en matindustri som verkar mer intresserad av att tjäna pengar än laga bra mat." Johan Såthe, Veckans Affärer
"En riktig rysare, välskriven och välresearchad. Med stor sannolikhet blir detta höstens matdebatt." Kris Johnson, Allt om mat
Ordfront Förlag 1 9789170377358 -
Smakernas återkomst. När maten följer årstide...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2011. 235 sidor.
Nyskick. (Av förf. till "Den hemlige kocken; Saltad nota; m fl titlar.) Rikt illustrerad. Inbunden, halvklotband med laminatpärm /kartonnagepärm. 4:o. 260x200x30 mm. 1040 g. Välvårdat och fint ex, skick som ny. [2624] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170375576
- Titel
- Smakernas återkomst : när maten följer årstiderna
- Författare
- Mats-Eric Nilsson
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 259 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1033 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den hemlige kockens" kokbok
Men vad ska man då äta - och laga?
Ända sedan Den hemlige kocken för fyra år sedan öppnade ögonen på hundratusentals svenskar har den frågan hängt i luften. Uppföljaren Äkta vara tipsade om hur man ska agera i butiken för att undvika E-nummermaten - men några grytor och kastruller syntes inte till.
I sin nya bok Smakernas återkomst tar Mats-Eric Nilsson därför nästa steg. Med hjälp av fotografen Lena Granefelt får vi under ett helt år följa honom och hustrun Anna Karin hemma i köket.
Vanliga kokböcker finns redan i överflöd, i Smakernas återkomst är det istället själva råvarorna som spelar huvudrollen. Förutom inspirerande recept till sköna måltider får läsaren mängder av tankeväckande och användbara kunskaper om grönsaker, frukter, bär, kött och fisk.
Glöm vinterns bleka tomater, smaklösa gurka, långväga jordgubbar och slokande sparris. Laga din mat utifrån den rådande årstiden, är bokens enkla budskap. Och upptäck att varje säsong har sina dolda delikatesser!
Ordfront Förlag 1 9789170375576 -
Noveller för Världens Barn 2006
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1 uppl. 2006. 217 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. [+] 13 nyskrivna texter (noveller) av lika många aktuella författare. Läs i vilken ordning du vill!. Antologi. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 215x145x19 mm. 430 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar, ej ägarnamn, skick som ny. [iv/3101 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177365709
- Titel
- Noveller för Världens Barn : 2006
- Författare
- Inger Edelfeldt - Ulf Nilsson - Katarina Mazetti - Liza Marklund - Ernst Brunner - Inger Frimansson - Cecilia Davidsson - Peter Mosskin - Louise Boije af Genäs - Cilla Naumann - Jerker Virdborg - Oline Stig - Mats Söderlund
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 217 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 215 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 424 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Noveller för Världens Barn 2006 är den tredje i ordningen.
I årets bok möter du nyskrivna texter av tretton svenska författare. Dessa är Louise Boije af Gennäs, Ernst Brunner, Cecilia Davidsson, Inger Edelfeldt, Inger Frimansson, Liza Marklund, Katarina Mazetti, Peter Mosskin, Cilla Naumann, Ulf Nilsson ,Oline Stig, Mats Söderlund och Jerker Virdborg.
Informationsförlaget 1 9789177365709 -
Emma Lundbergs trädgårdskonst
Inbunden bok. Stockholm : Nordiska museet ; Alnarp : MOVIUM-sekretariatet, Sveriges lantbruksuniv. (SLU). 1997.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171084149
- Titel
- Emma Lundbergs trädgårdskonst
- Författare
- Westerlund, Stella - Holm, Christa - Nilsson, Mats-Nils - Nordiska museet
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museet ; Alnarp : MOVIUM-sekretariatet, Sveriges lantbruksuniv. (SLU)
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Stockholm : Nordiska museet ; Alnarp : MOVIUM-sekretariatet, Sveriges lantbruksuniv. (SLU) 9789171084149 -
Noveller för Världens Barn : 2006
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1 uppl. 2006. 217 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. H-3:1
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177365709
- Titel
- Noveller för Världens Barn : 2006
- Författare
- Inger Edelfeldt - Ulf Nilsson - Katarina Mazetti - Liza Marklund - Ernst Brunner - Inger Frimansson - Cecilia Davidsson - Peter Mosskin - Louise Boije af Genäs - Cilla Naumann - Jerker Virdborg - Oline Stig - Mats Söderlund
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 217 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 142 x 215 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 424 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Noveller för Världens Barn 2006 är den tredje i ordningen.
I årets bok möter du nyskrivna texter av tretton svenska författare. Dessa är Louise Boije af Gennäs, Ernst Brunner, Cecilia Davidsson, Inger Edelfeldt, Inger Frimansson, Liza Marklund, Katarina Mazetti, Peter Mosskin, Cilla Naumann, Ulf Nilsson ,Oline Stig, Mats Söderlund och Jerker Virdborg.
Informationsförlaget 1 9789177365709
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
