-
Efterrätter
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur & Kultur. [2018]. 159 s. Förlagsband. 18,5 x 24,5cm. Pärmen har lätt stötta hörn. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
9789127158580 -
Efterrätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 159 sidor.
Nyskick. Fint oläst exemplar i absolut nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158580 -
Salt, socker och vinäger : konsten att preser...
Inbunden bok. Natur & Kultur . 1 uppl. 2014. 127 sidor.
Nyskick. 27cm x19cm. Missvisande blänk i fotot.
Boken i nyskick
Slutsåld hos förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127139572
- Titel
- Salt, socker och vinäger : konsten att preservera
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Årets Svenska Måltidslitteratur 2014 i kategorin Speciallitteratur – metod.
"Inspirerande och användbar kokbok."
Gourmet
"En perfekt bok för den som vill lära sig mer."
Svenska Dagbladet
"Allt verkar otroligt gott!"
Allt om Mat
När jag blir tillfrågad om vad som kännetecknar min matlagning brukar jag säga att jag lagar sådan mat som de flesta mycket väl skulle kunna laga hemma – men inte gör. Min mat är beroende av saker vi gjort flera månader tidigare. Ibland år i förväg. Vi bygger upp ett skafferi som ger oss större valfrihet i framtiden, för det mesta utan att ha en aning om vad det kommer att användas till. Mat som är som bäst efter ett år eller längre, då alla säsonger har tillvaratagits.
För mig som kock har det blivit helt naturligt att göra inläggningar, terriner och sylter. Det är en av de viktigaste delarna i min matlagning. Restaurang PatéPaté i Köpenhamn hade inte blivit en sådan succé om vi inte gjort våra kända patéer och terriner, på 19 Glas i Gamla stan hade jag burkar med diverse inläggningar och sylter över hela det källarbelägna köket och det första jag gjorde när jag började på Restaurang Niklas var att salta in citroner och göra geléer på säsongens sista vildäpplen.
Att lägga in mat med salt, socker och vinäger (och ättika) följer gamla metoder och traditioner. Det har gjorts i hela världen som ett sätt att överleva. Med dagens utrustning måste vi inte alltid följa preserveringslagarna till punkt och pricka utan kan göra som vi själva tycker att det blir godast.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef på Niklas Ekstedts restaurang Niklas i Stockholm. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Olles kärlek till preservering av alla de slag märks både på hans meny på Niklas och i hans skafferi hemma i Västerhaninge.
"Kocken och konserveringsexperten Olle T Cellton brinner för konsten att ta till vara och spara råvarornas smakrikedom."
Sara Berg, Äkta Mat
"En bok för matnörden och finsmakaren om konsten att preservera. Här får du lära dig bygga upp ett riktigt skafferi helt enkelt."
Expressen Mitt kök
"En mycket användbar och bra kokbok som vi kan ha stor nytta av under året."
Allers
Natur & Kultur 1 9789127139572 -
Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätt...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 167 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127143272
- Titel
- Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätter, efterrätter och skafferi
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 250 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Olle T Celltons internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt medelhavsfokus hämtas inspiration från alla delar av världen.
Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef och driver Babette i Stockholm med några av sina vänner. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt Medelhavsfokus hämtas inspiration även från alla delar av världen.
"Olle T Cellton har samlat sina bästa enkla recept, där han bjuder på sin numera nästan patenterade och eklektiska mix av smaker från de stora matkulturerna - och dessutom en mängd smarriga desserter."
Gourmet
"En inspirerande receptsamling med utgångspunkt i vikten av att ha nyckelingredienser hemma. Maten är lätt och elegant, med ett tydligt medelhavsfokus."
Allt om Vin
"Jag har inte kunnat släppa den sedan dess och kan verkligen rekommendera dig att införskaffa ett exemplar."
Chez Wood
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127143272 -
Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätt...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 167 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127143272
- Titel
- Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätter, efterrätter och skafferi
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 250 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Olle T Celltons internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt medelhavsfokus hämtas inspiration från alla delar av världen.
Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef och driver Babette i Stockholm med några av sina vänner. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt Medelhavsfokus hämtas inspiration även från alla delar av världen.
"Olle T Cellton har samlat sina bästa enkla recept, där han bjuder på sin numera nästan patenterade och eklektiska mix av smaker från de stora matkulturerna - och dessutom en mängd smarriga desserter."
Gourmet
"En inspirerande receptsamling med utgångspunkt i vikten av att ha nyckelingredienser hemma. Maten är lätt och elegant, med ett tydligt medelhavsfokus."
Allt om Vin
"Jag har inte kunnat släppa den sedan dess och kan verkligen rekommendera dig att införskaffa ett exemplar."
Chez Wood
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127143272 -
Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätt...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 167 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127143272
- Titel
- Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätter, efterrätter och skafferi
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 250 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Olle T Celltons internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt medelhavsfokus hämtas inspiration från alla delar av världen.
Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef och driver Babette i Stockholm med några av sina vänner. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt Medelhavsfokus hämtas inspiration även från alla delar av världen.
"Olle T Cellton har samlat sina bästa enkla recept, där han bjuder på sin numera nästan patenterade och eklektiska mix av smaker från de stora matkulturerna - och dessutom en mängd smarriga desserter."
Gourmet
"En inspirerande receptsamling med utgångspunkt i vikten av att ha nyckelingredienser hemma. Maten är lätt och elegant, med ett tydligt medelhavsfokus."
Allt om Vin
"Jag har inte kunnat släppa den sedan dess och kan verkligen rekommendera dig att införskaffa ett exemplar."
Chez Wood
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127143272 -
Enkel god mat : Natur & Kulturs receptsamling
Inbunden bok.
Nyskick. Enkel och elegant matlagning med bästa råvarorna - 60 recept för tilltugg, smårätter, varmrätter och efterrätter. | Natur & Kultur Allmänlitteratur, Utg. 2023 | Förlagsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127183704
- Titel
- Enkel god mat
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte. Maten är ofta lätt och elegant, och är typisk modern vinbarsmat. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2016.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat i kök sen tonåren. Han har arbetat i bland annat London och San Francisco innan han tillsammans med sina vänner öppnade den hyllande restaurangen Babette i Stockholm.
9789127183704 -
Salt, socker & vinäger - Konsten att preserve...
Natur & Kultur, 2014. Inbunden i förlagets dekorerade klotryggsband. 127 (1) sid. Mycket rikligt fotoillustrerad. Boken är i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Salt, socker & vinäger konsten att preservera
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Natur & Kultur. 2014. 127 s. Förlagsband. 19 x 27cm. Inlagan i nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127139572
- Titel
- Salt, socker och vinäger : konsten att preservera
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Årets Svenska Måltidslitteratur 2014 i kategorin Speciallitteratur – metod.
"Inspirerande och användbar kokbok."
Gourmet
"En perfekt bok för den som vill lära sig mer."
Svenska Dagbladet
"Allt verkar otroligt gott!"
Allt om Mat
När jag blir tillfrågad om vad som kännetecknar min matlagning brukar jag säga att jag lagar sådan mat som de flesta mycket väl skulle kunna laga hemma – men inte gör. Min mat är beroende av saker vi gjort flera månader tidigare. Ibland år i förväg. Vi bygger upp ett skafferi som ger oss större valfrihet i framtiden, för det mesta utan att ha en aning om vad det kommer att användas till. Mat som är som bäst efter ett år eller längre, då alla säsonger har tillvaratagits.
För mig som kock har det blivit helt naturligt att göra inläggningar, terriner och sylter. Det är en av de viktigaste delarna i min matlagning. Restaurang PatéPaté i Köpenhamn hade inte blivit en sådan succé om vi inte gjort våra kända patéer och terriner, på 19 Glas i Gamla stan hade jag burkar med diverse inläggningar och sylter över hela det källarbelägna köket och det första jag gjorde när jag började på Restaurang Niklas var att salta in citroner och göra geléer på säsongens sista vildäpplen.
Att lägga in mat med salt, socker och vinäger (och ättika) följer gamla metoder och traditioner. Det har gjorts i hela världen som ett sätt att överleva. Med dagens utrustning måste vi inte alltid följa preserveringslagarna till punkt och pricka utan kan göra som vi själva tycker att det blir godast.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef på Niklas Ekstedts restaurang Niklas i Stockholm. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Olles kärlek till preservering av alla de slag märks både på hans meny på Niklas och i hans skafferi hemma i Västerhaninge.
"Kocken och konserveringsexperten Olle T Cellton brinner för konsten att ta till vara och spara råvarornas smakrikedom."
Sara Berg, Äkta Mat
"En bok för matnörden och finsmakaren om konsten att preservera. Här får du lära dig bygga upp ett riktigt skafferi helt enkelt."
Expressen Mitt kök
"En mycket användbar och bra kokbok som vi kan ha stor nytta av under året."
Allers
9789127139572 -
Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätt...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2016. 167 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127143272
- Titel
- Enkel god mat : tilltugg, förrätter, varmrätter, efterrätter och skafferi
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 250 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Olle T Celltons internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt medelhavsfokus hämtas inspiration från alla delar av världen.
Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef och driver Babette i Stockholm med några av sina vänner. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Maten är ofta lätt och elegant, och trots ett tydligt Medelhavsfokus hämtas inspiration även från alla delar av världen.
"Olle T Cellton har samlat sina bästa enkla recept, där han bjuder på sin numera nästan patenterade och eklektiska mix av smaker från de stora matkulturerna - och dessutom en mängd smarriga desserter."
Gourmet
"En inspirerande receptsamling med utgångspunkt i vikten av att ha nyckelingredienser hemma. Maten är lätt och elegant, med ett tydligt medelhavsfokus."
Allt om Vin
"Jag har inte kunnat släppa den sedan dess och kan verkligen rekommendera dig att införskaffa ett exemplar."
Chez Wood
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127143272 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158580 -
Information systems methodologies - a framewo...
Häftad bok. 2 uppl. 1991. 401 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780201544435
- Titel
- Information systems methodologies - a framework for understanding
- Utgivningsår
- 1991
- Bandtyp
- HFT
- Språk
- English
2 9780201544435 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100119942
- Titel
- Thorbjörn Fälldin
- Författare
- Svenning, Olle - Bergstrand, Mats - Ohlsson, Per T.
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9789100119942 -
Efterrätter
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Natur & Kultur. 1 uppl. 2018. 159 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
9789127158580 -
Enkel god mat / Natur & Kulturs receptsamling...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2023. 167 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har r läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127183704
- Titel
- Enkel god mat
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga enkel mat innebär att man inte använder sig av en massa avancerade tekniker eller specialutrustning. Att laga god enkel mat betyder att man inte tar några genvägar och bara använder de bästa råvarorna man kan hitta och har råd med. Mat ska vara god men behöver inte vara krånglig. Boken innehåller ett 60-tal recept indelade i tilltugg, smårätter, varmrätter, efterrätter och skafferi. Det är rätter som kronärtskocka med senapsvinägrett, svartkålssallad med pecorino och rostad mandel, spalla med persika och vit sparris, pizza med olika topping, la tagliata, strozzapreti, kouign amann och mandeltarte. Maten är ofta lätt och elegant, och är typisk modern vinbarsmat. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2016.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat i kök sen tonåren. Han har arbetat i bland annat London och San Francisco innan han tillsammans med sina vänner öppnade den hyllande restaurangen Babette i Stockholm.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127183704 -
Efterrätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 159 sidor.
Nära nyskick. Mkt lätt spår av hantering.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158580 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100119942
- Titel
- Thorbjörn Fälldin
- Författare
- Svenning, Olle - Bergstrand, Mats - Ohlsson, Per T.
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9789100119942 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158580 -
Thorbjörn Fälldin – [biografi, ur serien "Sve...
Häftad bok. Albert Bonniers förlag. 2010. 119 sidor.
Nära nyskick. Så gott som ny. Främre pärmen har ett par små veck i kanten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100119942
- Titel
- Thorbjörn Fälldin
- Författare
- Svenning, Olle - Bergstrand, Mats - Ohlsson, Per T.
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
Albert Bonniers förlag 9789100119942 -
Med öppet visir - en vänbok till Janerik Lars...
Inbunden bok. Ekerlids. 2009. 262 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170921216
- Titel
- Med öppet visir - en vänbok till Janerik Larsson
- Författare
- Arnegård, Hansen, Signhild
- Förlag
- Ekerlids
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 163 x 234 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 624 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare redaktörer: Ekerlid, Bertil
Ytterligare redaktörer: Jilmstad, Lars
Ytterligare redaktörer: Lifvendahl, Tove
Ytterligare redaktörer: Linder, PJ Anders
Ytterligare författare: Arnegård, Hansen, Signhild
Ytterligare författare: Bergström, Hans
Ytterligare författare: Brantingsson, Charlie
Ytterligare författare: Bäckström, Urban
Ytterligare författare: Dreber, Agneta
Ytterligare författare: Emilsson, Peje
Ytterligare författare: Erixon, Dick
Ytterligare författare: Pandolfi, Anne
Ytterligare författare: Erixon, Fredrik
Ytterligare författare: Uddhammar, Emil
Ytterligare författare: Gullers, Mats
Ytterligare författare: Gustafsson, Lars
Ytterligare författare: Gür, Thomas
Ytterligare författare: Hamilton, Ulla
Ytterligare författare: Heimersson, Staffan
Ytterligare författare: Johansson, Lars-Göran
Ytterligare författare: Johnson, Anders
Ytterligare författare: Kling, Dick
Ytterligare författare: Lifvendahl, Tove
Ytterligare författare: Kempe, Anders
Ytterligare författare: Lindberg, Anders
Ytterligare författare: Linder, PJ Anders
Ytterligare författare: Ljunggren, Olof
Ytterligare författare: Lundgren, Håkan
Ytterligare författare: Mather, Graham
Ytterligare författare: Nerbrand, Sofia
Ytterligare författare: Norberg, Johan
Ytterligare författare: Nordström, Niklas
Ytterligare författare: Ohlsson, Per T
Ytterligare författare: Popova, Susanna
Ytterligare författare: Rankka, Maria
Ytterligare författare: Röttorp, Anders
Ytterligare författare: Spendrup, Jens
Ytterligare författare: Uvell, Markus
Ytterligare författare: Westholm, Carl-Johan
Ytterligare författare: Wolodarski, Peter
Ytterligare författare: Wästberg, Olle
Ytterligare författare: Ydstedt, Anders
Ytterligare författare: Örn, Peter
Ytterligare designers: Persson, John
Ekerlids 9789170921216 -
Efterrätter
Inbunden bok.
Nyskick. Efterätter av Olle T Cellton - En samling av söta recept som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott. | Natur & Kultur Allmänlitteratur, Utg. 2018 | Förlagsband. 8:o (185x245 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
9789127158580 -
Efterrätter
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitt. 1 uppl. 2018. 144 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158580
- Titel
- Efterrätter
- Författare
- Cellton, Olle T
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efterrätter på restaurang tenderar ofta att vara överarbetade med garnityr och pynt, eller så bjuder de på smakkombinationer som både låter och smakar häftigt - men inte nödvändigtvis särskilt gott. Istället kan en kula god hemgjord glass räcka, en bit paj, lite chokladmousse eller bara några skivor apelsin med honung och pistaschnötter om det är ont om tid.
Att Olle T Cellton skiljer sig från många andra kockar är inte bara tydligt i det salta köket, han har en kunskap och en stil även när det gäller sött som är unik i Sverige. Olles fokus ligger inte på länders gränser utan på att det ska smaka riktigt gott. Det finns så mycket gott överallt och begränsar du dig finns det ju en risk att du missar något helt fantastiskt!
I "Efterätter" har Olle samlat sina bästa söta recept. Här finns allt från enkel engelsk citronposset och olivoljekaka med smak av apelsin, till mer tidskrävande efterrätter som den franska klassikern marjolaine. Flera av recepten gör Olle dagligen både hemma och på restaurang Babette.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och har jobbat på krogar i uppväxtstaden, Edinburgh, London, Köpenhamn och San Francisco. Numera är han kökschef på Babette i Stockholm som han driver med några vänner. Olle har tidigare skrivit "Salt, socker & vinäger" (2014) och "Enkel god mat" (2016).
Efterrätter var pristagare i Måltidsakademiens pris för bästa måltidslitteratur. En del av motiveringen löd ”… den enda boken du behöver om sötsaker".
”Under drygt ett år har Olle testat och experimenterat med fler tartedegar, mousser, krämer och kakor än han trodde existerade. Resultatet är en bok med fokus på efterrätter som inte bara ser bra ut utan framför allt smakar riktigt gott.” Västerbottenskuriren
”Månadens kokbok! Olle T. Cellton är kökschefen som älskar efterrätter, i arbetet med den här boken har han verkligen grottat ner sig i dessertköket.” Sköna hem
Natur & Kultur Allmänlitt. 1 9789127158580 -
Salt, socker och vinäger : konsten att preser...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 127 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127139572
- Titel
- Salt, socker och vinäger : konsten att preservera
- Författare
- Cellton, Olle T.
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 270 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Årets Svenska Måltidslitteratur 2014 i kategorin Speciallitteratur – metod.
"Inspirerande och användbar kokbok."
Gourmet
"En perfekt bok för den som vill lära sig mer."
Svenska Dagbladet
"Allt verkar otroligt gott!"
Allt om Mat
När jag blir tillfrågad om vad som kännetecknar min matlagning brukar jag säga att jag lagar sådan mat som de flesta mycket väl skulle kunna laga hemma – men inte gör. Min mat är beroende av saker vi gjort flera månader tidigare. Ibland år i förväg. Vi bygger upp ett skafferi som ger oss större valfrihet i framtiden, för det mesta utan att ha en aning om vad det kommer att användas till. Mat som är som bäst efter ett år eller längre, då alla säsonger har tillvaratagits.
För mig som kock har det blivit helt naturligt att göra inläggningar, terriner och sylter. Det är en av de viktigaste delarna i min matlagning. Restaurang PatéPaté i Köpenhamn hade inte blivit en sådan succé om vi inte gjort våra kända patéer och terriner, på 19 Glas i Gamla stan hade jag burkar med diverse inläggningar och sylter över hela det källarbelägna köket och det första jag gjorde när jag började på Restaurang Niklas var att salta in citroner och göra geléer på säsongens sista vildäpplen.
Att lägga in mat med salt, socker och vinäger (och ättika) följer gamla metoder och traditioner. Det har gjorts i hela världen som ett sätt att överleva. Med dagens utrustning måste vi inte alltid följa preserveringslagarna till punkt och pricka utan kan göra som vi själva tycker att det blir godast.
Olle T Cellton är uppvuxen i Malmö och började tidigt jobba på restaurang. Efter restauranggymnasiet har han jobbat i Malmö, Edinburgh, London, Köpenhamn, San Francisco och är nu kökschef på Niklas Ekstedts restaurang Niklas i Stockholm. Hans internationella erfarenheter har gett honom en säregen stil och ett brett matlagningsperspektiv med gedigen kunskap om kökshantverk. Olles kärlek till preservering av alla de slag märks både på hans meny på Niklas och i hans skafferi hemma i Västerhaninge.
"Kocken och konserveringsexperten Olle T Cellton brinner för konsten att ta till vara och spara råvarornas smakrikedom."
Sara Berg, Äkta Mat
"En bok för matnörden och finsmakaren om konsten att preservera. Här får du lära dig bygga upp ett riktigt skafferi helt enkelt."
Expressen Mitt kök
"En mycket användbar och bra kokbok som vi kan ha stor nytta av under året."
Allers
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127139572
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
