-
På restaurangen. Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215,(1) sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsnytt fräscht oöppnat ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLind & Co -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. (34)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen: från snabbmat till Michelins...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Ny bok. 324 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Oläst ny bok. Skyddsomslaget med lite bruksslitage(se bild).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 215 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341 -
På restaurangen : Från snabbmat till Michelin...
Inbunden bok. Lind & Co. 2024. 220 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller person läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180532341
- Titel
- På restaurangen : Från snabbmat till Michelinstjärnor
- Författare
- Ribbat, Christoph
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 215 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sedan de första "restauratörerna" öppnade i 1700-talets Paris har restaurangen handlat om att se och bli sedd, om att visa upp stil och klass - och om känslan av att vara bland främlingar men ändå hemma. Krävande gäster håller personalen på tårna med specialönskemål. Men servitriserna, servitörerna och kockarna styr i hemlighet vad som händer och ibland bokstavligen spottar de i gästernas soppa. I köket, vid baren och vid bordet möts njutning och hårt arbete, lyx och exploatering, kulturell mångfald och rasism. Oavsett om de är exklusiva eller enkla, så speglar restauranger samhället. Christoph Ribbat skildrar gripande erfarenheter från kökspersonal och matlagningsgenier, såväl som gourmander och sociologer. Han tar med oss bakom kulisserna, från de första parisiska restaurangerna, via snabbmatshak, till vår tids mest innovativa kök. På restaurangen är en underhållande och ögonöppnande bok. CHRISTOPH RIBBAT (f. 1968) har undervisat och forskat i Bochum, Boston och Basel, och är nu professor i Amerikanska studier vid universitetet i Paderborn. På restaurangen har översatts till 14 språk. "en vindlande resa genom restaurangernas utveckling från 1700-talets Paris och fram till nutid"BTJ, betyg 5/5"Lysande. Helt enkelt jäkligt lysande"
THE TIMES "De korta, skarpa, sinnliga kapitlen är lika kunniga som närande och serveras som läckra hors d oeuvres."
THE MONOCLE "kommer säkerligen locka alla från den mest kunniga foodien till de av oss som kämpar för att koka ett ägg"
THE NATIONAL "Denna underhållande bok serverar kuriosa, anekdoter, teori och fakta, som är lättsmält även för läsare utan förkunskaper"
SÜDDEUTSCHE ZEITUNG
Lind & Co 9789180532341
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
