-
Framgångsrecept : Svenska idrottsstjärnor om...
Inbunden bok. Hello Sweden Promotion AB. 2009. 162 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Gåvoskrift på första bladet. I övrigt fin inlaga. [rum 25]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHello Sweden Promotion AB -
FRAMGÅNGSRECEPT – Svenska idrottsstjärnor om...
Inbunden bok. Hello Sweden Promotion. 2009. 163 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – (Obetydliga ytmärken på pärmarna.) – Stort format, ca 23x27! –– Se fler bilder! ––
Tanken med boken är att låta dig komma några av våra idrottsambassadörer lite närmare in på livet …
• Deras personliga be läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKHello Sweden Promotion -
För en tid som denna : Svenska alliansmission...
Inbunden bok.
Nyskick. En mångfaldig antologi som utforskar Svenska Alliansmissionens uppdrag och utmaningar i dagens samhälle. | Libris förlag, Utg. 2021 | Förlagsband. 8:o (145x220 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173879088
- Titel
- För en tid som denna : svenska alliansmissionen - självförståelse, teologi och ledarskap
- Förlag
- Libris förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 220 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För en tid som denna Svenska Alliansmissionen självförståelse, teologi och ledarskapVad har söndagsskolläraren Einar i ett litet missionshus på landsbygden, en berguv och psalmförfattaren Lina Sandell gemensamt? De finns alla omnämnda när sexton skribenter tecknar det vi ser som uppdraget och utmaningarna för den kristna gemenskapen i en tid som denna. I den här antologin vill vi fundera kring hur vi tillsammans kan leva den vision som Svenska Alliansmissionen antagit: Vi vill tillsammans ta emot, formas av och gestalta Jesus Kristus i världen. Antologin speglar en mångfald av röster och vår önskan är inte att ge färdiga svar, snarare vill vi väcka nya frågor och öppna för samtal. Vår förhoppning är att du som läsare tillsammans med oss författare vill tänka, visionera och ta nya steg in i framtiden.Bokens redaktörerBokens främsta ärende är att med historien i ryggen försöka förstå den tid som är nu och skriva för framtiden Det är viktigt att ha perspektiv när man reflekterar, att spänna ut horisonten, att här och nu förstå varifrån man kommer för att kunna ta ut riktningen framåt Jag lyckönskar dig som läsare att bli del av denna process av teologisk reflektion.Ulrik Josefsson Prorektor ALT Hur låter det när församlingsledare vittnar om sin tro? Det låter så här! Historia, teologi och livserfarenhet varvas om vartannat. Detta är Svenska Alliansmissionens vittnesbörd om vad det är att vara kyrka i en tid som denna.Eleonore Gustafsson Pastor i Evangeliska Frikyrkan
9789173879088 -
Svar: – En bok om ett visst slags människor s...
Häftad bok. Stockholm: Carlsson. 2000. 199 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerad i färg. "Svar: en inblick i hur livet kan se ut för den som valt att betala hyran med inkomsten från ett så kallat kreativt yrke."
Intervjuer med och av: Thomas Rusiak, Linus Carlson, Johanna Olofsson, Ambjörn Johansson, Helene Billgren, Ulri läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172039803
- Titel
- Svar: : [en bok om ett visst slags människor som jobbar nästan hela tiden]
- Författare
- Thurfjell, Anna - Bergman, Liv Marit
- Förlag
- Stockholm : Carlsson
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Stockholm: Carlsson 9789172039803 -
Möta människor med rättshaveristiskt beteende...
Häftad bok. Gothia Fortbildning AB. 1 uppl. 2015. 131 sidor.
Nära nyskick. Rak och ren utan namn eller slitage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188099013
- Titel
- Möta människor med rättshaveristiskt beteende : handbok för yrkesverksamma
- Författare
- Jakob Carlander - Andreas Svensson
- Förlag
- Gothia Fortbildning AB
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 131 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 252 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna utgåva av boken är slut. Ny upplaga kommer in i lager i början av december.
Människor med rättshaveristiskt beteende anser sig ofta felaktigt och orättvist behandlade av sin omvärld. De kan i sin kamp för upprättelse göra tillvaron närmast outhärdlig för andra. Många gånger bottnar deras agerande i psykisk ohälsa.
Boken Möta människor med rättshaveristiskt beteende - Handbok för yrkesverksamma ger kunskap och redskap för att bemöta dessa personer på ett sätt som lindrar deras lidande och ger dig själv andrum. Den riktar sig till alla som möter personer med rättshaveristiskt beteende i sitt yrke, men exemplen är främst hämtade från offentlig sektor.
Sagt om boken
”Boken är välskriven, efterlängtad och aktuell. En bra ledstång att hålla i för enhetschefer och andra som möter personer med ett rättshaveristiskt beteende.”
Therese Nordholm , BTJ-häftet nr 1, 2016
Om författarna
Jakob Carlander är leg. psykoterapeut och arbetar vid egen mottagning. Han har tidigare skrivit ett flertal böcker om bemötande.
Andreas Svensson är leg. psykolog, verksam inom Region Östergötland med utveckling av internetbehandling och driver även egen verksamhet.
Gothia Fortbildning AB 1 9789188099013 -
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 182 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113032146
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Paul Svensson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 226 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av oss vill äta bättre, både nyttigare och läckrare, men är fast i gamla rutiner och bristande självförtroende i köket. Som tur är finns Paul Svensson.
Han är proffskocken som vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och ätande - och få fler att njuta av den goda måltiden så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara läckert och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och vara värd att vara vacker även på en vardag.
”Jag gillar enkel och naturlig mat - det som i själva verket är grunden i all matlagning, också den allra mest avancerade. Och jag känner mig verkligen lika hemma vid sommarstugegrillen eller i ett skolkök som bakom salamandrar och sauteuser på en spjutspetsrestaurang.”
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi och skogssvampslasagnen som han lärde sig för femton år sen i Toscana lyfts av lufttorkad skinka. Av rabarberns ettriga syra kan man förresten göra en utsökt dressing.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, förstås helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad.
Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 1 9789113032146 -
Från Gästrikland 2001-2002
Inbunden bok. Gästriklands kulturhistoriska förening. 1:a uppl. 2002. 232 sidor.
Nära nyskick. Byggnader och miljöer på Gefleutställning 2001, Jussi Björling, Kronans kvarnar vid Testebo, Gatunamn i Sandviken,
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGästriklands kulturhistoriska förening 1:a -
Paul grillar
Inbunden bok. Norstedts. 1:a uppl. 2010. 184 s. Inbunden. 28x23cm. 1120 gram.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024028
- Titel
- Paul grillar
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1102 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs att människor på alla håll i världen föredrar att äta sin mat grillad. Att tillaga mat ute, med hjälp av glöd och eld, är själva ursprungsmetoden. Lägg därtill en kock med bakgrund på stjärnkrogar som Bon Lloc och F12 och plötsligt befinner du dig i himmelriket!
Att laga mat utomhus möjliggör nya tekniker, andra värmekällor som skapar den oförglömliga, intensiva karaktär som smaken av eld kan ge. Grillen är inte bara ett galler med glöd, det är en rök, en ugn och en spis, och i princip kan man laga all mat utomhus.
Grönsaker, som purjolökar, får ligga tills de svartnar, skalas, klyvs och fylls med getost och doftande lavendel, sparris rågrillas och serveras med mustig pesto, potatis bakas på upphettade stenar bland glöden.
Kött och fisk förstås, men på ett sätt som vi aldrig grillat förut: saftig hjortstek täcks med saltdeg och bakas långsamt under lock, lammfärskebaben låter fräschören från citrus samsas med karaktärsfulla kryddor som spiskummin, bläckfisk fylls med fiskfärs, körvel och chili, gösen bakas med enris inlindad i tidningar direkt på glöden - färdiglagad och perfekt att äta när papperet brunnit upp.
Även tillbehör som foccacia och pitabröd får en helt annan karaktär när de bakats i grillen - ett mjukt och smakrikt innanmäte omgivet av knaprig skorpa med tydlig vedugnssmak.
Till efterrätt en kryddgrillad ananas med rosépeppar, citron- och marängtarte eller smulpaj, praktisk att förbereda och ta med i portionsformar - allt med den extra krydda som äkta glöd ger.
Har man redan bestämt sig för en huvudråvara finns här recept på mängder av marinader, såser, rubs och kryddblandningar att förgylla dem med. Därutöver en utrustningsguide och en teknik- respektive råvaruskola.
Boken ska självklart fungera som ett konkret hjälpmedel, men lika mycket inspirera till egna initiativ. Och framför allt förmedla tjusningen i att kunna behärska eld och glöd.
9789113024028
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
