Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789198019001

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Godaste gott

Godaste gott

Inbundna böcker. Chocolate & Pastry by Sören Resare. 1 uppl. 2012. 256 sidor.

Konditormästaren Sören Resare har i över två decennier arbetat med att baka det där lilla extra till många av oss. Från Filipstad till Stockholm. Tårtor till mor, far och alla bemärkelsebarn. Frukostbröd, småkakor till kaffet och lyxiga praliner. Sedan några år lär han unga blivande konditorer knepet i sitt skrå. Själv har han skolat sig till mästare både i Sverige och på kontinenten. Idag är Sören Resare chefskonditor vid anrika Gunnarssons Specialkonditori på Söder i Stockholm.

Sören Resare delar nu med sig av sin passion: att baka. Godaste gott är en handbok för både amatörer och proffs. Här finns alla goda råd som behövs för att lyckas med sitt bak, förklaringar till varför vissa metoder och råvaror gör sitt i magin när till exempel en kanelsnäcka jäser. Eller varför osaltat smör ska användas vid kavling av croissanter eller till briocher. Svar på frågor och tips som är ovärderliga i kondisgebiten. Här finns också mängder av Sören Resares egna recept. Från bröd och bakverk till chokladpraliner, alla recept är fotoillustrerade av Jonas Norén och med tydlig vägledning från mästaren själv.

Låt dig inspireras, få idéer och lär dig knepen som spar tid och som ger utdelning i form av ljuvligt läckra godbitar. Godaste gott är en bok som länge varit saknad på den svenska marknaden, en receptbok som verkligen ingen konditor kan vara utan vare sig det gäller hemmabagaren eller mästarkonditorn. Godaste gott är Sören Resares debutbok men redan idag knådar han på sin nästa bok.

Förlagsfakta

ISBN
9789198019001
Titel
Godaste gott
Författare
Sören Resare
Förlag
Chocolate & Pastry by Sören Resare
Utgivningsår
2012
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska