-
Birgittas bästa julkakor
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2017. 93 sidor.
Nära nyskick. Boken signerad av Birgitta Rasmusson med tillskrift.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174619232
- Titel
- Birgittas bästa julkakor
- Författare
- Rasmusson, Birgitta
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."
Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.
Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.
I Birgittas bästa julkakor har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.
Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?
BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat (2014, 2016).
"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."Birgitta Önnerfält, BTJ
Lind & Co 1 9789174619232 -
Birgittas bästa julkakor
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2017. 93 sidor.
Nära nyskick. Kom ihåg! Samma frakt oavsett hur många böcker du beställer från oss!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174619232
- Titel
- Birgittas bästa julkakor
- Författare
- Rasmusson, Birgitta
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."
Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.
Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.
I Birgittas bästa julkakor har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.
Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?
BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat (2014, 2016).
"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."Birgitta Önnerfält, BTJ
Lind & Co 1 9789174619232 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174619232
- Titel
- Birgittas bästa julkakor
- Författare
- Rasmusson, Birgitta
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."
Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.
Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.
I Birgittas bästa julkakor har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.
Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?
BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat (2014, 2016).
"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."Birgitta Önnerfält, BTJ
Lind & Co 1 9789174619232 -
Birgittas bästa julkakor
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2017. 93 sidor.
Mycket gott skick. Enstaka fläckar på pärmens baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174619232
- Titel
- Birgittas bästa julkakor
- Författare
- Rasmusson, Birgitta
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."
Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.
Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.
I Birgittas bästa julkakor har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.
Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?
BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat (2014, 2016).
"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."Birgitta Önnerfält, BTJ
Lind & Co 1 9789174619232 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174619232
- Titel
- Birgittas bästa julkakor
- Författare
- Rasmusson, Birgitta
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."
Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.
Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.
I Birgittas bästa julkakor har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.
Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?
BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat (2014, 2016).
"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."Birgitta Önnerfält, BTJ
Lind & Co 1 9789174619232 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174619232
- Titel
- Birgittas bästa julkakor
- Författare
- Rasmusson, Birgitta
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 170 x 220 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För några år sedan fick jag ett litet häfte i min hand där en bekant till mig skrivit en upplevelse för varje månad. För december skrev hon så här: "Så slutligen årets sista månad. Då drar jag mig gärna till minnes barndomens berikande december. Bland annat de stora julkalasens tid, oförglömliga upplevelser. Efter att ha varit i den stora ladugården så var det dags för det stora långbordet med allsköns kakor i mängder. Från spettekaka, tårtor, vetekransar och minst 12 sorters kakor."
Än idag känner nog många igen sig i de orden. Julen och dess högtider är starkt förknippade med vissa specifika kakor och bakverk. Sådana vi bara bakar då och som vi är måna om att de ska vara desamma, år efter år - annars blir det ingen "riktig jul". Farmors struvor, rullrånen, korintkakorna, mosters nötkakor eller kanske de där pepparkakorna, de som blir godare än alla andra.
Klassiska julkalas är något Birgitta Rasmusson är uppväxt med på hemmagården i Ljungskile, och hon har förvaltat sina kunskaper väl och genom åren samlat på sig recept till bakverk som alla har sin alldeles egen berättelse.
I Birgittas bästa julkakor har hon valt ut recept till julens favoriter: allt från adventskaffet och uppesittarkvällen till självaste julafton och nyårskalaset.
Boken innehåller även råd om vad som är bra att veta när du bakar kakor. Felsök - vad hände? _ och går det att rädda. Samt historia om dukning och de traditioner vi har runt julens kaffekalas. Varför äter vi egentligen just pepparkakor och lussebullar?
BIRGITTA RASMUSSON är idag en välkänd bakprofil från det populära tv-programmet Hela Sverige bakar. Ända sedan Birgitta började på Ica Provkök på 1980-talet har hon arbetat med både bak- och kokböcker, framför allt med klassikern Sju sorters kakor. På Lind & Co har hon tidigare utkommit med Birgittas bästa - Favoritrecepten till det svenska fikat (2014, 2016).
"Denna nya bok är juligt illustrerad både i bilder och dukning. [...] Mitt i boken, före tårtor och bakelser, ges fiffiga baktips."Birgitta Önnerfält, BTJ
Lind & Co 9789174619232
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn