-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865492
- Titel
- Grilla vilt och fisk
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 366 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Så är mannen bakom succéboken Så röker du kött och fisk framme igen!
Denna gång handlar det om hur man på bästa sätt grillar vilt och fisk, samt hur man bygger olika slag av grillar och tar hand om råvarorna från skog, sjö och mark för ett gott resultat. Allt genomfört på författarens sedvanliga noggranna och pedagogiska sätt, som blivit ett adelsmärke för hans populära böcker - vare sig det handlar om styckning av vilt, rensning av fisk, eftersök m.m. Recepten är många och skiftande, fotograferade av Christer Johansson, känd skribent och fotograf i fiskepressen. Han svarar också för bokens fina miljöfoton. Alf Andersson har gjort teckningarna i sin grillbok.
Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003
M.R.2007
Bokförlaget Settern 1 9789175865492 -
Grilla
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2006. 124 sidor.
Mycket gott skick. Köp gärna flera böcker av mig för samfrakt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100107352
- Titel
- Grilla
- Författare
- Bindslev, Vibeke - Andersen Lynn - Duch, Tine - Andersson, Maggie
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 168 x 199 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 361 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En prisvärd läckerbit till kokbok för sköna utekvällar!Vad vore väl den svenska sommaren utan läcker grillmat?En ljummen sommarkväll i goda vänners lag och härlig mat ur Grilla, det är allt som behövs för en lyckad bjudning. Vad sägs till exempel om barbecue spareribs, grillad laxfilé med lime och avokadoröra eller grillade kycklingklubbor med honung och koriander?Och när grillen ändå är varm så varför inte avsluta festmåltiden med kanelglaserade äppelspett? Kronan på verket!Men det finns så mycket mer gott att hämta ur Grilla en mängd recept baserade på kött, fisk, fågel såväl som på grönsaker, och inte minst fräscha desserter. Ta chansen att utöka din receptrepertoar, och sätt en extra guldkant på grillkvällarna.Grilla ingår i en serie kokböcker. Tidigare har i samma serie Italienskt och Thai & wok utkommit och under hösten 2006 utkommer Medelhavsmat.
Bonnier Impact 9789100107352 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178874286
- Titel
- Grilla
- Författare
- Taylor, Tareq
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1109 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.
Bonnier Fakta 9789178874286 -
Grilla mera vego : Gröna rätter, röror, såser...
Inbunden bok.
Nyskick. Lär dig laga grönt på grillen med Per Ehrlund - en praktisk grillskola och receptsamling för vegetariska grillrätter. | Bokförlaget Semic, Utg. 2022 | Förlagsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155270520
- Titel
- Grilla mera vego : gröna rätter, röror, såser, snacks och desserter
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga grönt på grillen! Här hittar du rätter där grönsaker som zucchini, rotselleri och spetskål spelar huvudrollen, men också vegoburgare, sallader, grillade ostar, såser, röror … Ja, till och med desserter. Grillmästaren Per Ehrlund bjuder dessutom på en praktisk grillskola. Till exempel får du lära dig skillnaden mellan direkt och indirekt värme, när du bör använda kol respektive briketter och hur du kan justera värmen i en kolgrill. Samt vad du ska tänka på när du grillar vegetariskt, så klart!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer och har skrivit två böcker om grillad mat. Han har även vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock.
9789155270520 -
Vegan BBQ : Grilla grönt och galet gott!
Inbunden bok.
Nyskick. Grilla grönt med saftiga vegoburgare, kryddiga grillspett och spänstiga grönsaker - den enda svenska veganska grillboken. | Norstedts, Utg. 2019 | Flexband. 8:o (177x248 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113093024
- Titel
- Vegan BBQ : grilla grönt och galet gott!
- Författare
- Kristiansson, Mattias
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 434 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finns det något säkrare sommartecken än doften av tändvätska och glödande grillkol? Vi älskar att grilla, men de flesta av oss är inte så fantasifulla när det kommer till vad vi lägger på grillen. Hamburgare, korvar, biffar och kanske något enstaka grönsaksspett för syns skull - känns det igen?
Här är boken för dig som vill inspireras att tänka nytt och framförallt grönt till grillen. Vegoprofilen Mattias Kristiansson bjuder på en färgsprakande BBQ med saftiga vegoburgare, kryddiga grillspett och spänstiga grönsaker, och alla slags tillbehör i form av sallader, såser och röror. Vegan BBQ är dessutom den enda veganska grillboken på svenska!
Ur innehållet:
- På grillen, - Tillbehör, - Såser, - Röror & smaksättare, - Tilltugg, - Drinkar, - Efterrätter
Ur receptfloden: Flintastek med chipotledressing & grillad sötpotatis, Zucchinirullar med cashewost, Indiska spett med tamarindchutney och regnbågssallad, Vegokött med chimichurry & bönsallad
9789113093024 -
Grilla med Salming
Inbunden bok.
Nyskick. Grilla med Salming - den ultimata grillboken för både hockeyfans och blivande grillproffs. | Ica Bokförlag, Utg. 2010 | Förlagsband. 4:o (201x274 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153434863
- Titel
- Grilla med Salming
- Författare
- Salming, Börje
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 274 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den ultimata grillboken - för såväl hockeyfans som blivande grillproffs Börje Salming är känd för att vara en riktig hårding. I själva verket är han en äkta mjukis. Han trivs som bäst när han får gå hemma i Vaxholm och skrota, vattna blommorna, skjutsa ungar och passa barnbarn. Och han är kung vid grillen. Vi får följa The King när han tacklar biffar, fixar firrar och grejar grönsaker. Han b
9789153434863 -
Grilla mer! : Bbq, kött, fisk, vego, tillbehö...
Inbunden bok.
Nyskick. Grilla hela middagen! En glödhet grillbok med recept på kött, vegorätter, fisk, såser och mycket mer. | Bokförlaget Semic, Utg. 2019 | Förlagsband. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155266110
- Titel
- Grilla mer! : bbq, kött, fisk, vego, tillbehör & såser
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 121 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grilla hela middagen! Per Ehrlund, en av Sveriges bästa och mest rutinerade grillare, är tillbaka med en ny glödhet grillbok där långt mer än konsten att grilla en köttbit till perfektion lärs ut. Här lagas också rejäla vegorätter, klassiker som beercan chicken, helgrillad fisk, rökiga rotsaksgratänger, mustig böngryta, hemgjorda majstortillas, Louisiana-inspirerande såser och mycket mer – allt på gallret till en vanlig grill. Det är enkelt, det blir otroligt gott och du slipper vändorna till köket.Så samla vännerna runt glöden, dra igång en skön spellista (Per tipsar som vanligt om de bästa grillåtarna!) och ladda grillen med allt du gillar. För allt går att grilla – och kombinera lite som du vill. Din grill, din glöd, du bestämmer!
9789155266110 -
Grilla på riktigt : Recept, tips & tekniker
Inbunden bok.
Nyskick. Grillning: Tips, recept och tekniker för att bli en mästare på grillen av Per Ehrlund. | Bokförlaget Semic, Utg. 2017 | Förlagsband. 4:o (205x270 mm) … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
9789155263232 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178874286
- Titel
- Grilla
- Författare
- Taylor, Tareq
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1109 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.
9789178874286 -
Grilla med bröderna Timell
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2013. 134 sidor.
Nära nyskick. Presentskick!
Goa recept och härliga bilder
Se gärna mina övriga matlagningsböcker eller andra böcker för samfraktInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243376
- Titel
- Grilla med bröderna Timell
- Författare
- Timell, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 134 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 221 x 287 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 829 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Två matroade energiknippen. Två bröder med smak för det goda. Två grillfantaster.På Martin Timells lantställe i Stockholms skärgård trängs grillar och stekbord med en egenhändigt byggd rök och redskap i olika modeller. Hos Anders Timell två norska stenkast därifrån, det vill säga tvärs över fjärden, står bara en gammal klotgrill, en trogen vän. Men båda grillar de lika ofta och båda talar de glödande varmt om just sina favoriter bland råvaror, tillbehör och recept.I Grilla med bröderna Timell har de blandat en egen mix av sommarminnen, historier, fiffiga tips och recept för den där sköna stunden i väntan på den perfekta glöden, för avslappnade middagar med vänner och familj, för sommarfestens buffé och för dagarna då fiskelyckan varit god. Recept på efterrätter och drycker spetsar den somriga anrättningen.
Bonnier Fakta 9789174243376 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Tukan förlag 9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174015997
- Titel
- Grilla med Niklas
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9789174015997 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261283
- Titel
- Pizza : grädda, grilla, njut
- Författare
- Söderström, Lena
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 647 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inget slår doften och smaken av nygräddad pizza – inte minst om man är sin egen pizzabagare och komponerar pizzor med de bästa råvarorna och påläggen. Med nya, fräscha tillbehör istället för den traditionella svenska pizzasalladen får man dessutom en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Kokboksförfattaren och matskribenten Lena Söderström tar sig här an en riktig matklassiker och visar med stor inspiration och steg för steg hur man gör världens bästa pizza hemma i sitt eget kök. Först ett urval krispigt goda pizzadegar, bland annat kalljäst deg precis som i pizzans hemstad Neapel, och flera smarta snabbalternativ när man är sugen på pizza men inte känner att man har tid att vänta på en deg som jäser. Sedan de bästa hemlagade tomatsåserna med olika kryddningar – från klassisk tomatsås till putanesca- och enchiladasås – och de perfekta pestoalternativen. Slutligen en veritabel buffé av toppingar och tillbehör att kröna sin pizza med. Här finns recept på riktiga pizzaklassiker – margherita, mafioso, bianca, quattro stagioni – och moderna alternativ med oväntade smakkombinationer och spännande påläggsförslag. Med bokens alla tillbehör – både sidorätter och pålägg till själva pizzan – är det helt enkelt upplagt för många fantastiska pizzamiddagar framöver. Här finns också goda möjligheter att skämma bort sig lite extra med något av bokens frestande recept på efterrättspizzor. Lena Söderström tipsar dessutom om metoderna och redskapen som utgör hemligheten bakom den perfekta pizzan.
Bokförlaget Semic 9789155261283 -
Vegan BBQ : Grilla grönt och galet gott!
Häftad bok. Norstedts. 2019. 128 sidor.
Nyskick. Här är boken för dig som vill inspireras att tänka nytt och framförallt grönt till grillen. Vegoprofilen Mattias Kristiansson bjuder på en färgsprakande BBQ med saftiga vegoburgare, kryddiga grillspett och spänstiga grönsaker, och alla slags tillbehör i f läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113093024
- Titel
- Vegan BBQ : grilla grönt och galet gott!
- Författare
- Kristiansson, Mattias
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 434 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Finns det något säkrare sommartecken än doften av tändvätska och glödande grillkol? Vi älskar att grilla, men de flesta av oss är inte så fantasifulla när det kommer till vad vi lägger på grillen. Hamburgare, korvar, biffar och kanske något enstaka grönsaksspett för syns skull - känns det igen?
Här är boken för dig som vill inspireras att tänka nytt och framförallt grönt till grillen. Vegoprofilen Mattias Kristiansson bjuder på en färgsprakande BBQ med saftiga vegoburgare, kryddiga grillspett och spänstiga grönsaker, och alla slags tillbehör i form av sallader, såser och röror. Vegan BBQ är dessutom den enda veganska grillboken på svenska!
Ur innehållet:
- På grillen, - Tillbehör, - Såser, - Röror & smaksättare, - Tilltugg, - Drinkar, - Efterrätter
Ur receptfloden: Flintastek med chipotledressing & grillad sötpotatis, Zucchinirullar med cashewost, Indiska spett med tamarindchutney och regnbågssallad, Vegokött med chimichurry & bönsallad
Norstedts 9789113093024 -
GRILLA MEDELHAVSMAT
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Wahlström & Widstrand. 2008. 208 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Nu älskar vi medelhavsmaten! Smakerna är fräscha och solmogna, maten en riktig hälsokälla.
• Webers Grilla medelhavsmat är den första boken på svenska i sitt slag. Här får du hjälp med att grilla mat som är god, ny läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789146216698
- Titel
- Grilla medelhavsmat
- Författare
- Drennan, Matthew
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 233 x 273 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1307 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu älskar vi medelhavsmaten! Smakerna är fräscha och solmogna, maten en riktig hälsokälla. Webers Grilla medelhavsmat är den första boken på svenska i sitt slag. Här får du hjälp med att grilla mat som är god, nyttig och spännande!Grilla medelhavsmat innehåller ett hundratal recept som kombinerar det bästa hos de franska, italienska, spanska, grekiska och marockanska köken. Här presenteras läckra rätter av kött, fisk, fågel och grönsaker. Huvudrätter, sallader och sidorätter. Såser, marinader och aromsmör. Grundläggande grillteknik från den ledande grilltillverkaren Weber och tips på utrustning, förberedelser och tillagningstider.Matthew Drennan är irländare och började sin karriär som matskribent i London. Han har skrivit fyra egna kokböcker. För Webers grillbok tilldelades han Gourmand World Cookbook Award 2002 för världens bästa grillbok.
–– FÖRLAGSNY! –– Wahlström & Widstrand 9789146216698 -
Grilla som proffsen!
Häftad bok. Norstedts. 2 uppl. 2014. 192 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Känslan för grillning och måltiden kan inte överskattas, den är helt enkelt en del av utvecklingsläran. Därför är det dags att ta examen i grillandets ädla konst och njuta av bokens tre hörnpelare i världens populäras läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113058580
- Titel
- Grilla som proffsen!
- Författare
- Borssén, Jonas
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 156 x 191 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 408 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lagom till grillsäsongen finns nu den oumbärliga och uppdaterade Grilla som proffsen! i plånboks- och köksvänligt smartformat!
Att grilla rätt är en konst och inte detsamma som att slänga en köttbit på gasolgrillen. För att höja säsongens smakupplevelser och slå grannarna med häpnad är det dags att ta examen i grillandets ädla konst och njuta av bokens tre hörnpelare: grillat (tillagning med mycket stark och direkt glödvärme), BBQ (tillagning med svag och indirekt glödvärme samt med rökved) och asado (helgrillat lamm, spädgris, vildsvin med mera på spett eller liknande). Dessa tre stilar är fundamentet för all tillagning över eld.
Boken bjuder på 150 recept, allt från sommarens godaste grillade blåmusslor till barbecuegrillad lax som kyssts av rökaromen. Prova också den underbara kombinationen av grillad endivesallat med gorgonzola, honung och valnötter eller något så enkelt som grillad färskpotatis med olivcrème. Köttälskaren får sina lustar tillfredställda av saftig och mör entrecôte, revbensspjäll och lammkotletter. Lika förföriskt god är brasiliansk picanha och en rad andra styckningsdetaljer. Vegetarianer, och alla andra för den delen, kan festa på bland annat svampburgare med mandel och spenat, grillad sparris eller frasiga quesadillas med taleggio, aprikos och kapris. För att inte tala om eldprovet, helgrillat lamm och spädgris samt Jonas berömda porchetta. Samtidigt får grillade bröd, frukter och grönsaker smaka på träkolsaromen. Glazer, smaskiga såser och sallader samt förföriskt goda grilldesserter fulländar din utbildning i grillat, BBQ och asado.
Norstedts 2 9789113058580 -
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263232
- Titel
- Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
- Författare
- Ehrlund, Per
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.
Bokförlaget Semic 9789155263232 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! De allra bästa och mest populära recepten på grillad mat som publicerats i tidningen Allt om Mat 2002-2006. Uppföljare till boken med samma namn utgiven 2002. Prisma, 2007. 159 s. Rikligt illustrerad i färg. Inbunden, förlagsband med skyddso läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Grilla som proffsen
Häftad bok. Norstedts. 2 uppl. 2014. 192 sidor.
Nyskick. NY FRÅN LAGER. [+] 149 spännande, heta, lockande matrecept av riktiga råvaror i tre metoder - grillat, BBQ, asado. Mjukband med vikomslag, s k danskt band. Rikt illustrerad med färgbilder. 8:o. 191x156x15 mm. 410 g. Nytt, oläst ex. [ii/Lir/31106] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113058580
- Titel
- Grilla som proffsen!
- Författare
- Borssén, Jonas
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 156 x 191 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 408 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lagom till grillsäsongen finns nu den oumbärliga och uppdaterade Grilla som proffsen! i plånboks- och köksvänligt smartformat!
Att grilla rätt är en konst och inte detsamma som att slänga en köttbit på gasolgrillen. För att höja säsongens smakupplevelser och slå grannarna med häpnad är det dags att ta examen i grillandets ädla konst och njuta av bokens tre hörnpelare: grillat (tillagning med mycket stark och direkt glödvärme), BBQ (tillagning med svag och indirekt glödvärme samt med rökved) och asado (helgrillat lamm, spädgris, vildsvin med mera på spett eller liknande). Dessa tre stilar är fundamentet för all tillagning över eld.
Boken bjuder på 150 recept, allt från sommarens godaste grillade blåmusslor till barbecuegrillad lax som kyssts av rökaromen. Prova också den underbara kombinationen av grillad endivesallat med gorgonzola, honung och valnötter eller något så enkelt som grillad färskpotatis med olivcrème. Köttälskaren får sina lustar tillfredställda av saftig och mör entrecôte, revbensspjäll och lammkotletter. Lika förföriskt god är brasiliansk picanha och en rad andra styckningsdetaljer. Vegetarianer, och alla andra för den delen, kan festa på bland annat svampburgare med mandel och spenat, grillad sparris eller frasiga quesadillas med taleggio, aprikos och kapris. För att inte tala om eldprovet, helgrillat lamm och spädgris samt Jonas berömda porchetta. Samtidigt får grillade bröd, frukter och grönsaker smaka på träkolsaromen. Glazer, smaskiga såser och sallader samt förföriskt goda grilldesserter fulländar din utbildning i grillat, BBQ och asado.
Norstedts 2 9789113058580 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2007. 167 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK! NY FRÅN LAGER. Lockande och välbeprövade grillrecept på kött, fisk, skaldjur, fågel, vegetariskt. Prisma, 2007. Upplaga 2. 167, [1] s. Rikt illustrerad. Inbunden, färgtryckt laminatband, fotoillustrerade första och sista uppslag. Stor 8:o. 2 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849539
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 587 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att hälla grillkol i grillen och tända på är ett löfte. Ett löfte om ljumma sommarvindar, aftonsol, goda smaker, spröda primörer och immiga glas på bordet! Den här boken är tänkt att göra det mesta av löftena och minimera besvikelserna.
För recepten svarar en hel stab av kunniga och rutinerada medarbetare på Allt om Mat och systertidningen Gott & Grönt. För de inspirerande matbilderna stor ett stort team med några av Sveriges absolut bästa matfotografer. Kan det bli annat än lyckat?
Den generösa boken innehåller mängder av lockande och välberöpavde grillrecept på kött, fisk & skaldjur, fågel och vegetariskt. Den har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest, Grön buffé... Och så efterrätter, förstås.
Prisma 2 9789151849539 -
Grilla : från biff till bulgur
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2009. 95 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254766
- Titel
- Grilla : från biff till bulgur
- Författare
- Hansson, Jon
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nej, nu börjar det bli tjatigt. Det måste finnas något annat än flintastek att lägga på grillen. Ja, visst gör det. En hel massa, faktiskt.Under parollen "alla goda ting är tre" har Aftonbladets matskribent Jon Hansson tagit fram recept på sina grillfavoriter. Tre olika för varje råvara. Det är citronmarinerad karré med gremolata, cola-kokta spjäll med rostad majs, grillad lax med vitlökssmul, blåmusslor i cider och mycket annat godis från biff till bulgur. Camilla Sjödin har tagit de glödheta bilderna.
Bokförlaget Semic 9789155254766 -
Grilla med Salming
Inbunden bok.
Nyskick. ICA-förlaget. 1 uppl. 2010. 108 s. Inbunden. 597 gram. Flera ex i lager. Den ultimata grillboken - för såväl hockeyfans som blivande grillproffs Börje Salming är känd för att vara en riktig hårding. I själva verket är han en äkta mjukis. Han trivs som bäs läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153434863
- Titel
- Grilla med Salming
- Författare
- Salming, Börje
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 274 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den ultimata grillboken - för såväl hockeyfans som blivande grillproffs Börje Salming är känd för att vara en riktig hårding. I själva verket är han en äkta mjukis. Han trivs som bäst när han får gå hemma i Vaxholm och skrota, vattna blommorna, skjutsa ungar och passa barnbarn. Och han är kung vid grillen. Vi får följa The King när han tacklar biffar, fixar firrar och grejar grönsaker. Han b
9789153434863 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783625136873
- Titel
- Grilla : De bästa recepten
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 265 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1170 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det moderna uteköket framstår som raffinerat, internationellt och framförallt omisskännligt aromatiskt. Mångfalden av recept ger den klassiska flintasteken och grillkorven hård konkurrens. Med hjälp av denna grillbok hittar du garanterat fram till din egen favorit, för här finns inte bara mängder av goda recept med kött, fågel, fisk och grönsaker utan även nyttiga kunskaper om grillutrustning och grillningsteknik.- Antingen om det handlar om att hitta nya älsklingsrecept som sesam- och Serranoburgare, surf &turf och pizza eller att få bekräftat hur man gör odödliga oldtimers som spareribs, t-benstekar och lammkarré - här kan du låta dig inspireras av vår omväxlande mångfald.- Recept på såser, tillbehör, varianter, sallader och marinader kompletterar huvudrätterna och ger många goda idéer för det perfekta grillnöjet.- Träkol, gas eller elektriskt, direkt eller indirekt grillning, hur tänder man grillen på rätt sätt eller väljer bra tillbehör - den omfattande inledningen förklarar hur man blir en riktig grillmästare.- Till varje receptkapitel hör värdefulla proffstips om hur man bäst grillar kött, fågel, grönsaker och fisk.- Detaljerade receptbeskrivningar och steg- för stegfoton till varje recept hjälper dig att lyckas, och strålande färgfoton ger dig lust att prova.
Stevali 1 9783625136873 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 160 sidor.
Mycket gott skick. Klotryggband. 19x26 cm. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840482
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 188 x 250 mm
- Vikt
- 682 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För recepten svarar en hel stab av kunniga och rutinerade medarbetare på Allt om Mat och systertidningen Gott & Grönt. För de inspirerande matbilderna står några av Sveriges absolut bästa matfotografer. Kan det bli annat än lyckat? Boken innehåller mängder av lockande och välprövade grillrecept på kött, fågel, fisk & skaldjur och vegetariskt. Boken har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest osv. Efterrätter finns också med så klart. Grillad frukt i honungsmarinad som serveras med glass, blir en perfekt avslutning på sommarmåltiden.
Prisma 1 9789151840482 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Omslag lite slitet på hörnen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Grilla : goda recept på grillad mat, marinade...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 196 sidor.
Nära nyskick. Mycket fint exemplar utan fläckar eller andra tecken på användning.
• Jag har fler liknande böcker – passa på att fylla varukorgen. Frakten är alltid 62 kr. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174011463
- Titel
- Grilla : goda recept på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör
- Författare
- Johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 196 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 276 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig handbok för en lyckad grillfest!
Fantastiska recept och handfasta råd om hur man grillar. I denna bok finns allt som behövs för en lyckad grillfest.
Om du känner dig minsta osäker inför grillning får du här oumbärliga tips och råd som hjälper dig att komma igång. Den redan grillkunnige får i stället lära sig hur man tar sin grillkonst till nya oanade höjder. När helgrillade du till exempel en saftig stek sist?
I Grilla finns färdiga, kompletta menyer och naturligtvis en mängd spännande och utsökta recept på marinader, såser, tillbehör, grillat och desserter. Utmärkta klassiker och nya njutbara smakupplevelser, från grillad lammentrecôte med vitlökssmör till jamaicanskt jerkad kyckling. Och varför inte grillad melon med mascarponekräm till dessert? Allt kan grillas och alla kan grilla!
Fler titlar i samma serie:
Muffins
Choklad
mått: 204x245 mm
Tukan Förlag 1 9789174011463 -
Grilla : maten, glöden och såserna
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 272 sidor.
Nära nyskick. Hanteringsspår i omslaget, såväl framtill som på baksidan, men i övrigt är exemplaret mycket välbehållet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019377
- Titel
- Grilla : maten, glöden och såserna
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 272 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 265 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1233 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm
Tukan Förlag 1 9789174019377 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071039
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grilla utan kött - går det? Javisst går det! Det blir gott och mättande och är dessutom enkelt. Vad sägs om sojagrillad fänkål, salviaspäckad aubergine och glödbakad potatis med rökt gräddfil? Varför inte testa en grillad sallad med mango och getost, eller bjuda in till pizzakväll med en underbar tomatsås gjord på grillen?
Kocken Paul Svensson, den vegetariska matens förespråkare, tar dig här med i den gröna grillvärlden och låter dig smaka allt från varma, härliga sallader till grillade efterrätter. Du får en liten grönsaksskola och lär dig att ta hand om grönsakerna, piffa dem så där som bara kockar kan till att smaka som det godaste du någonsin ätit. Du får också lära dig hur grillen fungerar på bästa sätt, vilken utrustning, vilket bränsle och vilka grilltekniker du behöver.
I boken Grilla Vego får vi lära oss hur enkelt, smakrikt och mättande det blir med helvegetarisk grillning.
Norstedts 1 9789113071039 -
Grilla med Weber – fler än 100 nya recept til...
Inbunden bok. 2010. 212 sidor.
ISBN 9788711429372
Mycket gott skick. Lagerplats V6
Ett hörn har en kantstötning.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9788711429372
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
