-
Barnmatsboken - Laga bra barnmat från början
Inbunden bok. Pagina Förlags. 1 uppl. 2014. 160 sidor.
Mycket gott skick. Hel, ren och fräsch. Nyskick förutom tre hundöron och skav i nedankanten på pärmarna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610295
- Titel
- Barnmatsboken - Laga bra barnmat från början
- Författare
- Forslund, Monique le Roux
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga hälsosam och ekologisk barnmat på ett enkelt vis. Introducera mat som är skonsam för den lilla magen, samtidigt som barnets näringsbehov tillgodoses. Ta del av teorier vad gäller proteiner, vitaminer, fett och kolhydrater. Få reda på vad du bör undvika det första året och vad skillnaden mellan matallergi och matintolerans är.
Boken innehåller enkla, goda och näringsriktiga recept. Allt från smakportioner till äta-själv-metoden, från välling, gröt, puré, dessert och mellanmål till hela måltider och kalasförslag. Här finns en pedagogisk vägledning till naturlig mat som mättar, jämnar ut blodsockerkurvorna och ger barnet de bästa förutsättningarna från den första tuggan.
Pagina Förlags 1 9789163610295 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186263164
- Titel
- Mat på minuten : matlåda
- Författare
- Rodgers, Rick
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 231 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vettig vardagsmiddag på 30 minuter?Något gott att lägga i frysen?Nyttigt, gott … och snabbt!Nyttiga och goda rätter som bara tar en kvart eller en halvtimme att laga till! Gör stora satser och frys in eller ta med till lunch nästa dag ... Perfekt och varierat för den som har ont om tid, men som inte vill tulla på äkta matglädje i vardagen. Ca 40 recept, enkla och överskådliga instruktioner, kockens bästa tips, tillsammans med inspirerande matbilder.
Bonnier Impact 9789186263164 -
Hemmets kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 1933.
Mycket gott skick. Dek. klotband med fina hörn. Dock är en av de sv. vita planscherna tejpad. Tillskrift.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts -
Bröd Javisst! Bakbok för diabetiker och alla...
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 2001. 66 sidor.
ISBN 9789153424482
Gott skick. Nött omslag/rygg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKICA Bokförlag 9789153424482 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137120867
- Titel
- Drömmen om Toscana
- Författare
- Håkansson, Albert
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 201 x 279 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 814 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italiens hjärta Toscana strax söder om Florens ligger den lilla byn Greve in Chianti, och alldeles intill breder vingården Terreno ut sig. Den ägs och drivs i dag av det svenska paret Birgitta och Mats Ruhne. Det är denna vingård som bildar utgångspunkt för författarparets intressanta utfärder i denna vackra region. Vi har tolkat Toscana utifrån oss själva; vi har hoppat över en del måsten som man kan läsa om i utmärkta guideböcker, ett och annat recept kan ha slunkit in från något grannlandskap, en och annan åsikt är kanske bara vår egen. Men Toscana är öppet för alla sinnen. Så skriver författaren och fotografen i sitt förord till Drömmen om Toscana. I boken blandas lyriska naturbetraktelser, romantiska restaurangbesök, givande inköpsturer, kulturhistoriska notiser, aptitretande matbeskrivningar, stimulerande människomöten, personliga reflektioner samt mängder av fina och färgsprakande bilder. Boken är indelad i sex kapitel: En vingård i Toscana, Brödet, Tomater, Pasta, Oliver, Vinet. I kapitlen varvas beskrivningar av natur, råvaror, människor och miljöer med recept och tips om sevärdheter. Totalt finns drygt 50 recept på förrätter, smårätter, pasta, pizza, risrätter, varmrätter, desserter och bröd. Bland läckerheterna kan nämnas friterade zucchiniblommor, marinerad paprika, grillad polenta, tomatpaj, pasta med pesto, pasta med soltorkade tomater och oliver, risotto med spumante, kalvkotletter med citronsås, vildsvinsstek med potatis, citronpaj, olivbröd, mandelskorpor, focaccia och Sienakaka! Boken kompletteras med en liten lista över specifika italienska råvaror, adresslista över hotell, restauranger, museer och andra sevärda ting.
Bokförlaget Forum 9789137120867 -
Fika nyttigt : fritt från gluten, mjölk och v...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2018. 88 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178490080
- Titel
- Fika nyttigt : fritt från gluten, mjölk och vitt socker
- Författare
- Asplund, Marina
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 88 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 233 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 456 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ny utgåva av Raw fika. Ta en fika och gör en insats för din hälsa. Den här boken är fylld av godsaker som är bra för hälsan, utan gluten, mjölk och vitt socker. Recepten bygger på nordiska smaker såsom lakrits, jordgubb och gran – men naturligtvis har även den älskade chokladen sin plats.Här finns över 37 recept på allt från kanelbulletårta, chokladtryffel och lakritsrutor till spännande grönsaksbrownies och pärongrön piggelintårta. Dessutom är de allra flesta recepten både enkla och snabba att göra. Inga krångliga ingredienser, bara massa välgörande härligheter.Så se fram emot många långa fikastunder med bästa vännen, dina barn eller varför inte nästa date – det här är fikabrödet som gör dig hälsosammare, snyggare och mer energifylld.
Bonnier Impact 9789178490080 -
Svenska smaker : från Edsbacka krog till rest...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2000. 165 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Liten reva ca 1 cm på skyddsomslagets baksida, i övrigt är Skyddsomslaget i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127352599
- Titel
- Svenska smaker : från Edsbacka krog till resten av världen
- Författare
- Lingström, Christer
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här har vår enda tvåstjärniga krögare samlat ihop ett 80-tal av sina läckraste recept – alltifrån enklare rätter med prägel av husmanskost till mer avancerade och exklusiva. Naturligtvis inkluderande dryckestips. Maten varvas med reportage bl a från Edsbacka krog, Lingströms matfilosofi, samarbetet med Tore Wretman och arbetet som "Sveriges matambassadör".
Christer Lingström är en flitigt anlitad kock när det officiella Sverige ska synas utomlands, t ex i städer som Versailles, Tokyo och Moskva. Han är också en kock som vårdar våra svenska mattraditioner, men som ändå ständigt är beredd att pröva något nytt, variera, blanda, göra upptäckter. Bordet ska spegla säsongerna.
I boken presenteras många av de rätter som serveras eller har serverats på Edsbacka krog, men här finns även recept från t ex nobelmiddagen och invigningen av kulturhuvudstadsåret. Personliga glimtar ges också från några odlare och uppfödare.
Christer Lingström driver Edsbacka krog i Sollentuna, den enda svenska krogen som har två stjärnor i Guide Rouge (som Guide Michelin heter numera). Han har dessutom tilldelats en rad andra utmärkelser, bl a Årets kock 1985, Gastronomiska Akademiens Guldmedalj 1992 och Gastronomiska Akademiens och Tore Wretmans hederspris "Honesta Voluptate". Han är nybliven medlem i den exklusiva restaurangsammanslutningen "Traditions & Qualité" och är sedan 1997 ordförande i föreningen Årets kock. Christer Lingström har gett ut och varit medförfattare i ett flertal matböcker.
Ingemar Unge är välkänd författare och kåsör, bl a i tidningen Vi.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127352599 -
Från slottsgemak och herrgårdskök : historisk...
Inbunden bok. Stockholm : Sv. dagbl. 1984. 160 sidor.
Nyskick. Namnad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177380221
- Titel
- Från slottsgemak och herrgårdskök : historiska miljöer - 190 släktrecept
- Författare
- Wärle, Gunilla
- Förlag
- Stockholm : Sv. dagbl
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Stockholm : Sv. dagbl 9789177380221 -
SVENSK HUSMANSKOST - En samling gamla svensk...
Pocketbok. 1981.
Gott skick. MånPocket/Bonniers, 1981, 294 (1) s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176420577
- Titel
- Svensk husmanskost : en samling gamla svenska recept anpassade till vår tids matlagningsmetoder
- Författare
- Wretman, Tore - Claesson, Stig
- Förlag
- Stockholm : MånPocket
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
9789176420577 -
Man tager vad man haver
Inbunden bok. Bra böcker. 1970. 119 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBra böcker -
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100577209
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Förlag 9789100577209 -
Jordens bästa käk : en gård, tre kockar och e...
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 1 uppl. 2011. 164 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170375903
- Titel
- Jordens bästa käk : en gård, tre kockar och en massa recept
- Författare
- Lotta Lundgren - Maximillian Lundin - Isak Wiig
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 255 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 779 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maximillian Lundin, Lotta Lundgren och Isak Wiig samlas i september 2011 på Marcellos farm i Skåne för att under tre dagar laga mat. Resultatet ska bli kokboken Jordens bästa käk.
"Marcellos farm odlar ett fyrtiotal olika sorters ekologiska grönsaker och ligger någonstans mellan Absoluts fabrik och OLW:s stora chipsindustri i skånska Ugerup. Mycket mer än så vet vi inte när vi anländer dit tillsammans med några lådor torrvaror, kött, fisk, varsin gasolhäll, våra knivar, sovsäckar, gummistövlar, några kompisar, en fotograf och en gemensam övertygelse att naturlig mat är godare och bättre.
Vi ska laga av det som växer på åkrarna runt farmen. Resultatet ska bli kokboken Jordens bästa käk, färgad av direktkontakten med den jord som maten trots allt växer ur, hur abstrakt det än ter sig när man står hemma vid sin egen spis.
Det blåser lite. En traktor brummar i bakgrunden. Vi tänder våra kök och sätter igång."
Ordfront Förlag 1 9789170375903 -
Cajsa Warg, Hiram och de andra
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2000. 206 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189086159
- Titel
- Cajsa Warg, Hiram och de andra
- Författare
- Ärlemalm, Inger
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 714 g
- Språk
- Svenska
Ordalaget Bokförlag 1 9789189086159 -
Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2009. 140 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172411845
- Titel
- Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helg
- Författare
- Dahlqvist, Annika
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 216 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 627 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bjud in till fest!
Airam och Annika dukar upp till jul, påsk, bröllop, nyår, dop, grillparty utomhus och ungdomsfest. I boken får du inspiration till dukningar och maträtter. Annika berättar om varför LCHF-kosten är så bra för dig och din hälsa. Det är bra om man kan följa kosten även till fest. Airam har fyllt boken med läckra recept. Du får tips om hur du klarar av lite mer komplicerade rätter, som du kanske inte tidigare vågat dig på. Lätt att laga och ändå delikat.
LCHF-metoden
LCHF (Low Carb High Fat = låg andel kolhydrater, hög andel fett) är en metod för att genom kosten få bättre hälsa och normalisera sin vikt.
I början av 2009 lanserades boken Doktor Dahlqvists och Airams LCHF-kokbok som lär ut grunderna. Här kommer den spännande fortsättningen.
Foto: Peo Quick
Optimal Förlag 1 9789172411845 -
How to Be a Domestic Goddess: Baking and the...
Inbunden bok. Chatto & Windus. 2000. 374 sidor.
ISBN 9780701168889
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Skyddsomslag trasigt i ovankant, se bild.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKChatto & Windus 9780701168889 -
Mannerströms julkokbok
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 237 sidor.
Mycket gott skick. Hylla inne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024004
- Titel
- Mannerströms julkokbok
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 237 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 286 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag tycker om en gammaldags jul! Jag kavlar upp ärmarna och lagar all julmat från grunden. Jag lägger in sillen, gravar laxen, rullar köttbullar, kokar och griljerar skinkan, gör revbensspjällen ... Inget får saknas!
Sen är det gott med en kall snaps och lite mumma!"
Sveriges bästa kock lagar Sveriges godaste julbord. Här finns recepten som får de vuxna att tindra och barnen att flockas.
De bästa traditionerna, de godaste gotterna, bröd, korv, köttbullar ... Här finns glittret, brasan, tomtens spår i snön, den ångande glöggen, den hemgjorda marsipanen, vörtbröd, doppa, senap, kanel, saffran, kardemumma ...
Helt enkelt - dina drömmars jul. Här är råden, tipsen och recepten.
"Jag är inte mycket för halvfabrikat och snabba lösningar. Julmaten måste lagas från grunden på riktiga råvaror. Då finns det inget som är godare. Sedan samlar man familjen, tänder ljusen, ser ögonen glittra på både ung och gammal.
Det finns inget bättre än en riktig jul!"
Norstedts 1 9789113024004 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Vinboken : all världens viner
Inbunden bok. Stockholm : Tiden. 1979. 316 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155023812
- Titel
- Vinboken : all världens viner
- Författare
- Orizet, Louis
- Förlag
- Stockholm : Tiden
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Stockholm : Tiden 9789155023812 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171264923
- Titel
- Recept som förändrar världen (PKL)
- Författare
- Rockström, Johan
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.
Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket – det är där som den egna förändringsresan måste börja.
Denna kompakta version presenterar mer än femtio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning – särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat – och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta – och maten blir garanterat god!
Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.
Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad – hemma i ditt eget kök.
Max Ström 9789171264923 -
Salladsboken : 268 salladsrecept, 30 salladss...
Inbunden bok. Västerås : Ica bokförl. 1977.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153402657
- Titel
- Salladsboken : 268 salladsrecept, 30 salladssåser
- Författare
- Krüger, Arne - Ränk, MarieAnne
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1977
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica bokförl 9789153402657 -
24 timmar receptbok
Inbunden bok. Watz Book. 2012. 294 sidor.
Mycket gott skick. Några veck på pärmens framsida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198003703
- Titel
- 24 timmar receptbok
- Författare
- Jureskog, Johan
- Förlag
- Watz Book
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 294 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1110 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Jureskog, Johan
Watz Book 9789198003703 -
Potatisrätter en samling med läckra recept
Inbunden bok. Parragon Books Ltd. 2013.
ISBN 9789187161520
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon Books Ltd 9789187161520 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231194
- Titel
- 100 fräsiga färsrätter
- Författare
- Lönnegren, Barbro
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Barbro Lönnegren har samlat de bästa recepten på verkliga middagsfavoriter för hela familjen. Nytt och spännande,traditionellt och omtyckt – paté, soppor, all världens köttbullar, pastasåser, biffar, smörgåsar, paj och grytor.Lamm- och viltfärs, köttfärs, laxfärs, kyckling och quorn – här finns allt!Barbro Lönnegren delar generöst med sig av sin rika receptskatt – det här är hennes 24:e kokbok! Läckra bilder av Kent Jardhammar.En ny bok i 100-serien där Barbro tidigare kommit ut med"100 rätter på 20 minuter", "100 läckra pajer" och"100 goda gröna rätter".
Bokförlaget Semic 9789155231194 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844961
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1218 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett sinnligt praktverk om bakning som utan tvekan kommer att bli klassiskt. Bagerimästaren Hedh förmedlar sina kunskaper med en unik kombination av bredd och djup.
Så löd motiveringen när Jan Hedhs bok utsågs till vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2004 i kategorin Bröd och andra bakverk. Nu utkommer denna överdådigt vackra bok i kartonnage!
Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Prisma 2 9789151844961 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155212926
- Titel
- Vårt dagliga bröd : [93 fina recept]
- Författare
- Lönnegren, Barbro - Nilsson, Kjell
- Förlag
- Sundbyberg : Semic
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
Sundbyberg : Semic 9789155212926 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789146217312
- Titel
- Fiskarens kokbok
- Författare
- Jenkinson, Charlotte
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 248 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 747 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En inspirerande kokbok med goda recept som gör att du kan få ut det bästa av den fisk du själv fångat - eller kanske köpt - och därtill några grundläggande steg-för-steg-anvisningar som gör det lätt att rensa olika sorters fiskar, att koka en fiskfond och laga goda såser som tillbehör.Fiske är en härlig fritidssysselsättning. Lugnet, spänningen, väntan och ibland så belöningen. Men fisk är också nyttig och god mat, och allra bäst smakar den om man fångat den själv.I Fiskarens kokbok finns över sextio nya recept och dessutom beskrivningar på hur man rensar, tar ur, fjällar och flår.Här beskrivs hur man kokar fiskfond och gör en fisksås och allt är illustrerat med instruktiva och inte minst vackra fotografier. Recepten är enkla och tydliga, här finns tillagningsförslag och inspiration för alla som vill laga god och nyttig mat av fisk från skandinaviska vatten.Matskribenten på Allt om Mat Charlotte Jenkinson och fotografen Susanne Almers har tidigare gjort Seglarens kokbok och Odlarens kokbok.
Wahlström & Widstrand 9789146217312 -
Lyxiga cupcakes och läckra kakor : bakverk fr...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012354
- Titel
- Lyxiga cupcakes och läckra kakor : bakverk från berömda Hummingbird Bakery
- Författare
- Tarek Malouf
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 244 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 642 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oemotståndligt läckra och lyxiga bakverk.
Recepten kommer från Hummingbird Bakery i London (Gwyneth Paltrows favorit bageri).
Här finns recept på stora, saftiga, frestande cupcakes, mjuka kakor, söta pajer, brownies, muffins och småkakor.
Ta en titt i den här boken så förstår du varför Hummingbird Bakery-fansen köar runt kvarteret för att få köpa sina favoritkakor!
Tarek Malouf fick idén till Hummingbird Bakery när han firade thanksgiving i North Carolina i USA 2002. Efter att ha frossat i cupcakes, äppelpaj och banankaka med grädde frågade han sig varför det inte fanns något bageri i London som gjorde sådana godsaker. År 2004 öppnade han det första Hummingbird Bakery på Portobello Road.
Med den här boken kan du själv baka de enastående kreationerna. Låt ditt kök fyllas av förföriska dofter, upplev glädjen i att arbeta med de små mästerverken och njut!
"Hummingbird Bakery är ett paradis för den som gillar sötsaker, och deras cupcakes är legendariska. När vi firar något står det alltid bakverk från Hummingbird Bakery på bordet." / Gwyneth Paltrow
Mått: 200 x 243 mm
Omslag: Matt med skyddsomslag
Tukan Förlag 1 9789174012354 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789131000295
- Titel
- Smårätter och smörrebröd
- Författare
- Hüttemeier, Kirsten
- Förlag
- Bromma : Williams
- Utgivningsår
- 1972
- Språk
- Svenska
Bromma : Williams 9789131000295 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155233815
- Titel
- Vardagsmat utan stress
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok som hjälper dig att göra vardagen både enklare och mycket roligare - utan stress!Med den här boken till hjälp blir vardagsmatlagningen trevlig och lättsam - och maten garanterat läcker! Den är en oumbärlig hjälpreda när det drar ihop sig till middag till vardags. Soppor, fågel, köttfärs, fisk, pasta och vegetariskt... Med den här boken till hands kan man också bjuda in gäster - utan alltför mycket besvär! Här hittar du mängder av fiffiga genvägar och tips och förstås massor av läcker och lättlagad mat. Du sparar både tid, pengar och energi. Med många härliga och frestande färgbilder.Eja Nilsson är journalist, matskribent och författare till ett flertal kokböcker. Hon är mycket intresserad av kulturhistoria och resor. På Bokförlaget Semic gav hon 2005 ut Sill, ägg och nubbe.
Bokförlaget Semic 9789155233815
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn