-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844966
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1218 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett sinnligt praktverk om bakning som utan tvekan kommer att bli klassiskt. Bagerimästaren Hedh förmedlar sina kunskaper med en unik kombination av bredd och djup.
Så löd motiveringen när Jan Hedhs bok utsågs till vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2004 i kategorin Bröd och andra bakverk. Nu utkommer denna överdådigt vackra bok i kartonnage!
Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Prisma 2 9151844966 -
Chokladpassion
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2003. 240 sidor.
Gott skick. Mycket rikt illustrerad. 23x29 cm. En del utvändiga bruksspår. Bilden något beskuren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841304
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Chokladpassion har Jan Hedh sammanställt sitt stora kunnande om chokladhantering. Han delar frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv. Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Alla recept har utförliga steg för steg-anvisningar och vid behov tips om var sällsynta råvaror kan inköpas. Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat. Han ger också råd om hur choklad kan avnjutas på olika sätt.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäring.
Jan Hedh är konditormästare med utbildning från bl.a. Coba-skolan i Basel, där han tidigt specialiserade sig på choklad. Han har arbetat med choklad i snart 40 år. Numera är Jan Hedh verksam som expert och konsult och efterfrågad såväl i Sverige som internationellt för sina fantastiska kunskaper. Han har tidigare givit ut boken Desserter.
Prisma 2 9151841304 -
Bröd & kaffebröd : baka på riktigt med Jan He...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. 23x29 cm. Bilden något beskuren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023458
- Titel
- Bröd & kaffebröd : baka på riktigt med Jan Hedh
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Nybakat bröd till frukost, lunch och middag borde vara en rättighet i den mänskliga tillvaron! Bevare oss för bröd i plastpåsar med konserveringsmedel och tillsatser, bröd ska vara färskt och nybakat, det är då det är som bäst och smakar som det ska!"
Idag finns det inte ett bageri i varje hörn som det gjorde förr, och i takt med att vi mer och mer börjar ifrågasätta vad stormarknadsbrödet och andra matvaror innehåller har brödbakandet hemma fått en renässans. Då är det läge för ännu en brödbok av Jan Hedh efter succén från 2004. Denna gång även med söta bröd.
Återigen har Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett 80-tal bröd och knäckebröd, och nästan lika många kaffebröd.
Här förmedlar han sin kärlek till konsistenser, dofter och texturer; lika sinnligt som han beskriver hur härligt ett wienerbröd smälter i munnen, lika fördömande är han mot allt som inte är äkta vara och han skräder inte orden i sina omdömen om det industritillverkade och konstgjorda: "… den smörja som kallas för vaniljkräm på många ställen och är kallrörd med modifierad stärkelse och vanillin och en massa andra hokus pokus-ingredienser som inte har ett dugg att göra med riktigt kokt vaniljkräm."
Inspirerad av sin barndoms bakverk, resor och möten med berömda bagare strör han anekdoter omkring sig om bakverk han njutit genom livet. Här möter vi en Jan Hedh på gott humör och med en härlig humor: "Italienskt bigabröd passar till all mat utom till surströmming, där jag vill ha norrländskt tunnbröd och snaps och kall öl."
Norstedts 1 9789113023458 -
Passionerat hantverk på Olof Viktors
Inbunden bok. Olof Viktors International. 2011. 240 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Den underbara berättelsen om Olof Viktors. Med stämningsfulla och aptitretande bilder och pedagogiska och nyskapande recept.
Boken har hanteringsspår och den har någon gång fått en rejäl törn i ena hörnet. Men helhetsintrycket av boken är ändå att den är läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163384028
- Titel
- Passionerat hantverk på Olof Viktors
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Olof Viktors International
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1172 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Olof Viktors är ett prisat bageri och kafe´i skånska Glemminge på Österlen. Här lever och förverkligas drömmen om att erbjuda läckra bröd, bakverk, kakor, smörgåsar, sylt, marmelad, knäckebröd, saft och praliner framställda på riktigt, med stor kunskap och enligt hantverksmässiga traditioner. Bakom framgångsreceptet står bla Jan Hedh, vårt lands främste konditor-och bagarmästare, flerfaldigt belönad med både internationella och nationella utmärkelser för sina gastronomiska gärningar. Han är också mannen bakom många bästsäljande böcker med titlar som Chakladpassion, Bröd, Glasspassion och 277 sorters kakor. I Jan Hedh - Passionerat hantverk på Olof Viktors får du följa Olof Viktors genom de fyra årstiderna som sett ur Jans ögon. Personliga anekdoter och skarpa reflektioner blandas med Olof Viktors historia och mest populära recept.
Olof Viktors International 9789163384028 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151841304
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Chokladpassion har Jan Hedh sammanställt sitt stora kunnande om chokladhantering. Han delar frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv. Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Alla recept har utförliga steg för steg-anvisningar och vid behov tips om var sällsynta råvaror kan inköpas. Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat. Han ger också råd om hur choklad kan avnjutas på olika sätt.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäring.
Jan Hedh är konditormästare med utbildning från bl.a. Coba-skolan i Basel, där han tidigt specialiserade sig på choklad. Han har arbetat med choklad i snart 40 år. Numera är Jan Hedh verksam som expert och konsult och efterfrågad såväl i Sverige som internationellt för sina fantastiska kunskaper. Han har tidigare givit ut boken Desserter.
Prisma 2 9789151841304 -
Jan Hedhs bästa : från surdegar till sockerka...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 109 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Oläst men verkar mycket användbar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035376
- Titel
- Jan Hedhs bästa : från surdegar till sockerkakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det skulle inte falla Jan Hedh in att köpa en fabriksgjord mazarin. Här är det äkta vara som gäller, helst från grunden och med en konstnärlig finess som är få förunnade. Jan Hedh vill få oss att sätta en surdeg i stället för att köpa bake off på 7Eleven.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Jan Hedh är en av våra främsta konditormästare och bagarmästare, verksam som utbildare och konsult åt restauranger och livsmedelsföretag runt om i världen. Han har under sin nästan fyrtioåriga karriär fått en lång rad gastronomiska utmärkelser.
För Jan Hedh handlar det om kvalitet hela vägen. Allt görs från grunden med bra råvaror och skapas med kunskap och konstnärlig touch. Med sina böcker ger han oss chansen att lära mer om bakningens ädla konst. Och vad känns lyxigare än ett doftande hembakat levainbröd eller egenhändigt gjorda biskvier?
Recepten är tagna från Bröd, Bröd och kaffebröd och 277 sorters kakor.
Norstedts 1 9789113035376 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151842592
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1232 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Vi får lära oss grunderna till det verkligt goda brödet; vad ska man tänka på, vilka mjölsorter man ska använda, hur man gör en surdeg, hur man kan jäsa brödet i mjölade korgar eller mjölad bakduk i stället för på plåten för att det ska bli vackrare och högre, hur man ska knåda längre än du tror! och grädda. Vi får mästerbagarens heta tips på hur man lyckas; hur man bakar bröd med stor smak och arom. Hemligheten är surdeg och långa jästider! Vi får veta hur vi hemma i vår egen ugn ska kunna få till lika goda bröd som proffsen gör i bagerier med stenugnar.
Precis som Jan Hedhs tidigare böcker vänder sig Bröd till både amatörer och proffs. Bröd är en pedagogisk och inspirerande, faktarik och hisnande vacker bok för alla som tycker om att baka.
Prisma 1 9789151842592 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113025476
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 226 x 288 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1224 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”Ett sinnligt praktverk om bakning som utan tvekan kommer att bli klassiskt. Bagerimästaren Hedh förmedlar sina kunskaper med en unik kombination av bredd och djup.”
Så löd motiveringen när Jan Hedhs bok utsågs till vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2004 i kategorin Bröd och andra bakverk. Nu utkommer denna överdådigt vackra bok i kartonnage!
Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Norstedts 2 9789113025476 -
Passionerat hantverk på Olof Viktors
Inbunden bok. Olof Viktors International. 2011. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Olof Viktors är ett prisat bageri och kafe´i skånska Glemminge på Österlen. Här lever och förverkligas drömmen om att erbjuda läckra bröd, bakverk, kakor, smörgåsar, sylt, marmelad, knäckebröd, saft och praliner framställda på riktigt, med stor kunskap oc läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163384028
- Titel
- Passionerat hantverk på Olof Viktors
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Olof Viktors International
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1172 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Olof Viktors är ett prisat bageri och kafe´i skånska Glemminge på Österlen. Här lever och förverkligas drömmen om att erbjuda läckra bröd, bakverk, kakor, smörgåsar, sylt, marmelad, knäckebröd, saft och praliner framställda på riktigt, med stor kunskap och enligt hantverksmässiga traditioner. Bakom framgångsreceptet står bla Jan Hedh, vårt lands främste konditor-och bagarmästare, flerfaldigt belönad med både internationella och nationella utmärkelser för sina gastronomiska gärningar. Han är också mannen bakom många bästsäljande böcker med titlar som Chakladpassion, Bröd, Glasspassion och 277 sorters kakor. I Jan Hedh - Passionerat hantverk på Olof Viktors får du följa Olof Viktors genom de fyra årstiderna som sett ur Jans ögon. Personliga anekdoter och skarpa reflektioner blandas med Olof Viktors historia och mest populära recept.
Olof Viktors International 9789163384028 -
Sylt och marmelad
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. uppl.1. 2007. 239 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848860
- Titel
- Sylt och marmelad
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1210 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges ledande sockerbagare lär oss koka genuina sylter, marmelader och geléer. Här finns smakerna och dofterna från förr såväl som helt nya varianter och möjligheter. Jan Hedh tipsar också om vad sylterna och marmeladerna passar till och vilka ostar de kan kombineras med.
Sylt och marmelad innehåller de klassiska sylterna, geléerna, marmeladerna och safterna, men också en mängd nyskapande recept och spännande blandningar.
Vi får lära oss hur sylter, geléer, marmelader och chutney kan smaksättas med örter och kryddor och kombineras med t.ex. choklad, mandlar och nötter; hur olika viner, spritsorter och likörer kan ge smak och arom.
Aprikossylt med vanilj och lavendel, fikonmarmelad med lagerbärsblad, nätmelonsylt med hallon, äppelsylt med kanel och calvados och syltade kastanjer i rom är några exempel ur boken. Dessutom finns recept på några läckra bakverk som smakar speciellt gott med sylt.
Vi lär oss tillverka eget pektin av äpple, krusbär eller vinbär, laga sylt på exotiska frukter som papaya, physalis och passionsfrukt, göra fruktpasta och skuren marmelad av olika frukter, liksom att sylta, kandera och glasera.
Sylt och marmelad vänder sig till både amatörer och proffs. Liksom Jan Hedhs tidigare succéböcker är den vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Boken utkom i original 2006.
9789151848860 -
Gofika med Jan Hedh & Olof Viktors café
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedt. uppl.1. 2014. 157 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113054797
- Titel
- Gofika : med Jan Hedh & Olof Viktors café
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 232 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 673 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att fika är lika svenskt som Dalahästar, dansen runt midsommarstången och surströmming - själva ordet är något som utländska besökare snabbt lär sig. Men det är ingen riktig fika om det inte serveras något gott till kaffet. Den här boken är en hyllning till fikakulturen och innehåller 75 recept på våra allra mest älskade bakverk: sju sorters kakor, wienerbröd, rulltårtor och andra klassiker.
Mästerkonditorn Jan Hedh och Olof Viktors Café (som 2013 utsågs till Årets Bästa Café av White Guide) står för recepten. Miljön är också avgörande för en bra fikaupplevelse och bilderna i boken är tagna på plats hos Olof Viktors ute på idylliska Österlen, dit tusentals besökare beger sig varje år för en riktigt härlig fikastund.
Eftersom fikastunden även har en så viktig funktion på jobbet får läsaren lite fikafakta att svänga sig med till förmiddagskaffet, skrivet av Lina Sturfelt, doktor i historia vid Lunds universitet.
Boken innehåller 75 recept, bland annat klassiska sju sorters kakor, småbröd som mazariner, vaniljhjärtan och kokostoppar, variationer av vete- och kanelbullar eller kransar, wienerbröd, sockerkakor, rulltårtor, bakelser, gräddtårtor samt klassiska julkakor.
För den som inte vill eller kan äta sötsaker till sin fikastund finns också flera brödrecept med tips på tillbehör. Jan Hedh behöver ingen presentation för den som är intresserad av bakning och hans expertis är vida känd, men i den här boken har Jan förenklat sina recept för att passa vardagspusslet och delar frikostigt med sig av tips och knep. Även Olof Viktors får många förfrågningar efter sina recept - deras morotskaka, chokladtrianglar och festivalbakelser är prisbelönta - och här får alla Olof Viktors fans sitt lystmäte.
Det här är en perfekt presentbok till den som älskar att fika - och vem gör inte det?
9789113054797 -
Den tekniske kocken och sju riktiga kockar de...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Jure. uppl.1. [2018]. 96 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172237216
- Titel
- Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
- Författare
- Hegg, Per-Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Innehåll:
Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.
Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.
Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödbetsglass är exempel på
”smakmäkling”.
Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
Så kan man förbättra den offentliga maten.
Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.
Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.
Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
9789172237216 -
Desserter
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Rabén Prisma. uppl.1. 1998. 239 s. bortrivet försättsblad, skav och smånagg på skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151831893
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 290 mm
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
9789151831893 -
Desserter
Inbunden bok.
Gott skick. Prisma. uppl.1. 2006. 239 s. mindre bruksslitage, kantstött pärm?.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847412
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter, som utkom för första gången 1998, delar han generöst med sig av sitt kunnande. Nytt förminskat format!
Dessertälskare får här sitt lystmäte. Med rätt metod kan det till synes svåra utan problem bli verklighet.
För att göra njutningen fullkomlig, innehåller boken också förslag på lämpliga dessertviner.
Ur innehållet:
Grunddegar, bottnar och maränger
Mandelmassa, marsipan, krämer och fyllningar
Såser, geléer, sockerkokning, syltning, puréer och inläggningar
Glass, sorbet, granité, parfait, suffléglass – samt mousse och bavaroise
Kalla desserter
Chokladdesserter. Tårtor och tarter
Varma desserter
Dessertviner
9789151847412 -
Passion för desserter
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. uppl.1. 2007. 240 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847870
- Titel
- Passion för desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ännu en nyskapande och strålande vacker bok från vår främste konditor- och bagarmästare. I Passion för desserter tar Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen.
Det är nu nästan tio år sedan Jan Hedh gav ut sin första bok, Desserter. Många har efterlyst en ny dessertbok, och nu är den äntligen här! I förordet skriver Jan:
”När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt – som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset – och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande.”
Passion för desserter innehåller grundrecept på sorbeter, glass, parfaiter, tårt- och rulltårtsbottnar, maränger, mördegar, briochedegar, strudel, petit-chouer, smördegar, pajdegar, krämer, såser, tarteletter och suffléer. Men framför allt utförliga recept på nyskapande efterrätter som fattiga riddare på brioche med karamelliserade fikon och nektariner samt mascarponeglass, flamberade persikor med hallonsås och pistageglass eller cointreausufflé med jordgubbsglass…
Dessutom innehåller boken goda råd och tips om praktiska saker som att kavla smördeg och baka tårtbottnar i förväg och frysa in eller vilken bakduk som är bäst.
Liksom i Desserter är recepten svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter illustrerad av Klas Andersson.
9789151847870 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151837420
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
9789151837420 -
277 sorters kakor
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 238 sidor.
Nära nyskick. med dedikation från Jan Hedh
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026701
- Titel
- 277 sorters kakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 238 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 287 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1422 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp där alla som minns sin barndoms konditoribesök kan hitta sin egen madeleinekaka.
I 45 år har Jan Hedh bakat kakor. Alltsedan sin lärlingstid hos den tidens legendariska mästare har han själv förädlat kakbakandets konst och är numera själv den mästare som för hantverk och tradition vidare. Här har han samlat 277 sorters kakor som alla har det gemensamt att de tillhör vår svenska kaktradition.
I och med en nyväckt känsla för kvalitet på det vi äter och som en motreaktion på usla fuskbakverk fyllda av transfetter och syntetiska smakämnen vill fler och fler baka själva. Det här är bibeln!
Ur innehållet:
- Mandelbakverk (till exempel mazariner, toscabakverk, polynéer, äppelbakverk och josefiner)
- Smördegsbakverk (till exempel dansbanor, kanapéer, pariservåfflor, kongresser, katalaner, kejsarkronor och vol au vent)
- Bakverk med nötter och kokos (till exempel kokosberg, kokossnitt, nötkakor och efemärkransar)
- Hippenbakverk (till exempel caprirullar, noisettestrutar och hyvelspån)
- Maränger (till exempel japaner, franska maränger, ristori, progresser och fragilitéer)
- Petit-chouxbakverk (till exempel mariakransar och berlinerkransar)
- Mjuka kakor (till exempel muffins, rulltårtor, sandkaka och mjuka pepparkakor)
- Julkakor (till exempel klenäter, struvor, mandelmusslor och pepparkakor)
- Småbröd (till exempel drömmar, finska pinnar, konjakskransar, spritskransar, schackrutor och brysselkex)
- Biskvier och makroner
- Flarn
- Petit-fours och tebröd
Norstedts 1 9789113026701 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100115425
- Titel
- Efterrätter, tårtor och godsaker
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 178 x 201 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh, internationellt känd konditormästare och chokladexpert, har samlat erfarenheter om desserter i trettio år. I Efterrätter, tårtor och godsaker delar han generöst med sig av sitt kunnande. Här hittar man klassiker som chokladmousse och marängsuisse, traditionellt svenska desserter som äppelpaj och saftkräm tillsammans med internationella godsaker som tiramisu och clafoutis. Allt provlagat och noga testat för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket.Efterrätter är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."
Albert Bonniers Förlag 9789100115425 -
Choklad passion
Inbunden bok. Prisma . Första upplagan uppl. 2002.
Nära nyskick. Boken är signerad av Jan Hedh på första uppslaget.
Boken innehåller alla tänkbara läckerheter man kan laga med choklad.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma Första upplagan -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842599
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1232 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Vi får lära oss grunderna till det verkligt goda brödet; vad ska man tänka på, vilka mjölsorter man ska använda, hur man gör en surdeg, hur man kan jäsa brödet i mjölade korgar eller mjölad bakduk i stället för på plåten för att det ska bli vackrare och högre, hur man ska knåda längre än du tror! och grädda. Vi får mästerbagarens heta tips på hur man lyckas; hur man bakar bröd med stor smak och arom. Hemligheten är surdeg och långa jästider! Vi får veta hur vi hemma i vår egen ugn ska kunna få till lika goda bröd som proffsen gör i bagerier med stenugnar.
Precis som Jan Hedhs tidigare böcker vänder sig Bröd till både amatörer och proffs. Bröd är en pedagogisk och inspirerande, faktarik och hisnande vacker bok för alla som tycker om att baka.
Prisma 1 9151842599 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151844961
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1218 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett sinnligt praktverk om bakning som utan tvekan kommer att bli klassiskt. Bagerimästaren Hedh förmedlar sina kunskaper med en unik kombination av bredd och djup.
Så löd motiveringen när Jan Hedhs bok utsågs till vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur 2004 i kategorin Bröd och andra bakverk. Nu utkommer denna överdådigt vackra bok i kartonnage!
Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Prisma 2 9789151844961 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151847436
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När originalutgåvan av Chokladpassion utkom 2002 var det en efterlängtad bok. En av landets främsta konditormästare, därtill VM-medaljör och chokladexpert hade äntligen sammanställt sitt stora kunnande om sin specialitet och passion – choklad.
Nu kommer boken i nytt, förminskat format.
I Chokladpassion delar Jan Hedh frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv.
Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.
Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat.
Recepten i boken har utförliga steg-för-steganvisningar och vid behov ges tips om var sällsynta råvaror kan inköpas.
Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäringen.
Prisma 3 9789151847436 -
Passionerat hantverk på Olof Viktors
Inbunden bok. Olof Viktors International. 2011. 240 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163384028
- Titel
- Passionerat hantverk på Olof Viktors
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Olof Viktors International
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1172 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Olof Viktors är ett prisat bageri och kafe´i skånska Glemminge på Österlen. Här lever och förverkligas drömmen om att erbjuda läckra bröd, bakverk, kakor, smörgåsar, sylt, marmelad, knäckebröd, saft och praliner framställda på riktigt, med stor kunskap och enligt hantverksmässiga traditioner. Bakom framgångsreceptet står bla Jan Hedh, vårt lands främste konditor-och bagarmästare, flerfaldigt belönad med både internationella och nationella utmärkelser för sina gastronomiska gärningar. Han är också mannen bakom många bästsäljande böcker med titlar som Chakladpassion, Bröd, Glasspassion och 277 sorters kakor. I Jan Hedh - Passionerat hantverk på Olof Viktors får du följa Olof Viktors genom de fyra årstiderna som sett ur Jans ögon. Personliga anekdoter och skarpa reflektioner blandas med Olof Viktors historia och mest populära recept.
Olof Viktors International 9789163384028 -
277 SORTERS KAKOR
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Onet. märken på pärmarna. – Stort format, ca 22x28 cm! – Se fler bilder! ––
Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035826
- Titel
- 277 sorters kakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1369 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp där alla som minns sin barndoms konditoribesök kan hitta sin egen madeleinekaka.
I 45 år har Jan Hedh bakat kakor. Alltsedan sin lärlingstid hos den tidens legendariska mästare har han själv förädlat kakbakandets konst och är numera själv den mästare som för hantverk och tradition vidare. Här har han samlat 277 sorters kakor som alla har det gemensamt att de tillhör vår svenska kaktradition.
I och med en nyväckt känsla för kvalitet på det vi äter och som en motreaktion på usla fuskbakverk fyllda av transfetter och syntetiska smakämnen vill fler och fler baka själva. Det här är bibeln!
Ur innehållet:
- Mandelbakverk (till exempel mazariner, toscabakverk, polynéer, äppelbakverk och josefiner)
- Smördegsbakverk (till exempel dansbanor, kanapéer, pariservåfflor, kongresser, katalaner, kejsarkronor och vol au vent)
- Bakverk med nötter och kokos (till exempel kokosberg, kokossnitt, nötkakor och efemärkransar)
- Hippenbakverk (till exempel caprirullar, noisettestrutar och hyvelspån)
- Maränger (till exempel japaner, franska maränger, ristori, progresser och fragilitéer)
- Petit-chouxbakverk (till exempel mariakransar och berlinerkransar)
- Mjuka kakor (till exempel muffins, rulltårtor, sandkaka och mjuka pepparkakor)
- Julkakor (till exempel klenäter, struvor, mandelmusslor och pepparkakor)
- Småbröd (till exempel drömmar, finska pinnar, konjakskransar, spritskransar, schackrutor och brysselkex)
- Biskvier och makroner
- Flarn
- Petit-fours och tebröd
Norstedts 9789113035826 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842599
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1232 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Vi får lära oss grunderna till det verkligt goda brödet; vad ska man tänka på, vilka mjölsorter man ska använda, hur man gör en surdeg, hur man kan jäsa brödet i mjölade korgar eller mjölad bakduk i stället för på plåten för att det ska bli vackrare och högre, hur man ska knåda längre än du tror! och grädda. Vi får mästerbagarens heta tips på hur man lyckas; hur man bakar bröd med stor smak och arom. Hemligheten är surdeg och långa jästider! Vi får veta hur vi hemma i vår egen ugn ska kunna få till lika goda bröd som proffsen gör i bagerier med stenugnar.
Precis som Jan Hedhs tidigare böcker vänder sig Bröd till både amatörer och proffs. Bröd är en pedagogisk och inspirerande, faktarik och hisnande vacker bok för alla som tycker om att baka.
Prisma 1 9151842599 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113035826
- Titel
- 277 sorters kakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1369 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp där alla som minns sin barndoms konditoribesök kan hitta sin egen madeleinekaka.
I 45 år har Jan Hedh bakat kakor. Alltsedan sin lärlingstid hos den tidens legendariska mästare har han själv förädlat kakbakandets konst och är numera själv den mästare som för hantverk och tradition vidare. Här har han samlat 277 sorters kakor som alla har det gemensamt att de tillhör vår svenska kaktradition.
I och med en nyväckt känsla för kvalitet på det vi äter och som en motreaktion på usla fuskbakverk fyllda av transfetter och syntetiska smakämnen vill fler och fler baka själva. Det här är bibeln!
Ur innehållet:
- Mandelbakverk (till exempel mazariner, toscabakverk, polynéer, äppelbakverk och josefiner)
- Smördegsbakverk (till exempel dansbanor, kanapéer, pariservåfflor, kongresser, katalaner, kejsarkronor och vol au vent)
- Bakverk med nötter och kokos (till exempel kokosberg, kokossnitt, nötkakor och efemärkransar)
- Hippenbakverk (till exempel caprirullar, noisettestrutar och hyvelspån)
- Maränger (till exempel japaner, franska maränger, ristori, progresser och fragilitéer)
- Petit-chouxbakverk (till exempel mariakransar och berlinerkransar)
- Mjuka kakor (till exempel muffins, rulltårtor, sandkaka och mjuka pepparkakor)
- Julkakor (till exempel klenäter, struvor, mandelmusslor och pepparkakor)
- Småbröd (till exempel drömmar, finska pinnar, konjakskransar, spritskransar, schackrutor och brysselkex)
- Biskvier och makroner
- Flarn
- Petit-fours och tebröd
Norstedts 9789113035826 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151841304
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Chokladpassion har Jan Hedh sammanställt sitt stora kunnande om chokladhantering. Han delar frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv. Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Alla recept har utförliga steg för steg-anvisningar och vid behov tips om var sällsynta råvaror kan inköpas. Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat. Han ger också råd om hur choklad kan avnjutas på olika sätt.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäring.
Jan Hedh är konditormästare med utbildning från bl.a. Coba-skolan i Basel, där han tidigt specialiserade sig på choklad. Han har arbetat med choklad i snart 40 år. Numera är Jan Hedh verksam som expert och konsult och efterfrågad såväl i Sverige som internationellt för sina fantastiska kunskaper. Han har tidigare givit ut boken Desserter.
Prisma 2 9151841304 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151847412
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med inspiration från Frankrike, Italien och Schweiz och i samklang med svenska desserttraditioner har Jan Hedh samlat erfarenheter i trettio år. I Desserter, som utkom för första gången 1998, delar han generöst med sig av sitt kunnande. Nytt förminskat format!
Dessertälskare får här sitt lystmäte. Med rätt metod kan det till synes svåra utan problem bli verklighet.
För att göra njutningen fullkomlig, innehåller boken också förslag på lämpliga dessertviner.
Ur innehållet:
Grunddegar, bottnar och maränger
Mandelmassa, marsipan, krämer och fyllningar
Såser, geléer, sockerkokning, syltning, puréer och inläggningar
Glass, sorbet, granité, parfait, suffléglass – samt mousse och bavaroise
Kalla desserter
Chokladdesserter. Tårtor och tarter
Varma desserter
Dessertviner
Prisma 3 9789151847412 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151837420
- Titel
- Desserter
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1244 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151837420 -
Chokladpassion
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2003. 240 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt illustrerad. 23x29 cm. Lättare utvändiga bruksspår.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841304
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Chokladpassion har Jan Hedh sammanställt sitt stora kunnande om chokladhantering. Han delar frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv. Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Alla recept har utförliga steg för steg-anvisningar och vid behov tips om var sällsynta råvaror kan inköpas. Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat. Han ger också råd om hur choklad kan avnjutas på olika sätt.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäring.
Jan Hedh är konditormästare med utbildning från bl.a. Coba-skolan i Basel, där han tidigt specialiserade sig på choklad. Han har arbetat med choklad i snart 40 år. Numera är Jan Hedh verksam som expert och konsult och efterfrågad såväl i Sverige som internationellt för sina fantastiska kunskaper. Han har tidigare givit ut boken Desserter.
Prisma 2 9151841304
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn