-
Längtans mat
Inbunden bok. Max Ström. 2007. 157 sidor.
Nyskick. inb kart mkt snygg även som soffbordsbok med vackra natur- o matbilder. Tung
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
Max Ström 9789171260802 -
Längtans mat
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Väldigt fina bilder på mat och landskap som får en att
längta....och vattnas i munnen!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
Max Ström 1 9789171260802 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBokförlaget Max Ström
-
VERY SWEDISH
Inbunden bok. Bokförlaget Max Ström. Första uppl. 2008. 157 + 3 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY.
Engelsk text. Förlagsband med grå linnerygg.
Illustrerad med fantastiskt vackra helsidesfoton i färg.
VERY SWEDISH is a sensuous celebration of Swedish food. You'll find classic recipes from archipelagos, meadows, forests, lakes and mountai läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260994
- Titel
- Very Swedish
- Författare
- Triberg, Annica
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 982 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- This is a pleasant tribute to Swedish gastronomy, presenting classic dishes from the archipelagos, forests, lakes and mountains, as well as recipes from the new Swedish cuisine. Annica Triberg takes us on a journey through Sweden. Together with chef Lena Salomonsson and photographer Per Ranung, she offers up recipes and culinary curiosities in a delightful mixture that together make up a smorgasbord of food and flavors to yearn for. Annica Triberg is one of Sweden’s most famous food writers and a former editor-in-chief of Gourmet magazine. She has written some thirty books, many with a gastronomic focus. The Swedish edition of this book is entitled Längtans mat.
Bokförlaget Max Ström Första 9789171260994 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
9789171260802 -
Längtans mat
Inbunden i nyskick. Bokförlaget Max Ström 2007. - En lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket. Annica Triberg tar oss med p läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260802
- Titel
- Längtans mat
- Författare
- Annica Triberg
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 262 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 995 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- «...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
Längtans mat är en lustfylld hyllning till vår svenska gastronomiska skatt. Här finns klassiska rätter från skärgården, skogen, insjön och fjällen, men också recept från det nya svenska köket.
Annica Triberg tar oss med på en resa genom Sverige. Tillsammans med köksmästaren Lena Salomonsson och fotografen Per Ranung bjuder hon på recept och kulinarisk kuriosa i en härlig blandning som sammantaget bildar ett smörgåsbord av mat och smaker att längta till.
Annica Triberg är en av Sveriges mest välkända matskribenter, som bland mycket annat varit chefredaktör på tidningen Gourmet. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, många med gastronomisk inriktning.
Bokenfinns även i en engelsk utgåva, med titeln Very Swedish.
«Bilderna av Per Ranung är precissom recepten - en njutning i sig.«
Cecilia Lübeck, Lantliv
«...en utmärkt gåva till en matintresserad utländsk vän.«
Elin Skanne, ELLE Mat & Vin
«Det är en guldgruva för alla som vill veta mer om svenska mattraditioner.«
Året Runt
«Det är en kulinarisk Sverigeskildring som inte bara lämpar sig att ge bort till utländska vänner och bekanta.«
Göran Jonsson, Dagens Industri
«Vill du bläddra i en härlig kokbok som är fylld av deliciösa maträtter och vackra landskapsbilder från runtom i Sverige är den här boken, Längtans mat, något för dig.«
Allt om Kök & Bad
»...denna bok [passar] perfekt i varje hem som vill laga klassiska svenska måltider.«
Plaza Kvinna
9789171260802
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn