-
Mammas persiska kök
Inbunden bok. Lava Förlag. 1 uppl. 2016. 124 sidor.
Gott skick. Hälsning i andra uppslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187941733
- Titel
- Mammas persiska kök
- Författare
- Eja Nilsson - Rozbeh Javid - Amir Akhound
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det persiska köket ett av världens största och flödar av smaker, dofter och färger. Det bygger på utsökta ingredienser som saffran, granatäpple, tamarind, valnötter och lime, för att inte tala om örtkryddor som koriander, mynta och bockhornsklöver. Smakkombinationerna är oändliga!När Rozbeh Javid och Amir Akhoond kom till Sverige i tonåren förde de med sig det persiska kökets fantastiska traditioner.De öppnade sedermera restaurang Shahrzad mitt i Stockholm för att förmedla sin matkultur både till svenskar och hitflyttade landsmän. Som en garanti för att rätterna ska smaka som hemma i Iran har de mamma Ehteram Salahi i köket. Hon håller ett vakande öga på tillagningen och rör själv i grytorna.Det persiska köket har flera tusen år gamla rötter och många länder har hämtat inspiration härifrån.Boken innehåller ett 50-tal recept samt ett kapitel om Irans vinkultur och -historia. Dessutom finns en översikt över det persiska kökets mest karaktäristiska ingredienser, som rosenvatten, sumak och kashk (ett slags yoghurt).Välkommen till det underbara persiska köket!
Ytterligare författare: Nilsson, Eja
Ytterligare fotografer: Cederquist, Simon
Ytterligare designers: Kusoffsky, Cecilia
Ytterligare redaktörer: Nyberg, Andreas
Ytterligare fotografer: Danielsson, Hampus
Ytterligare fotografer: Møller, Thorkild
Ytterligare författare: Javid, Rozbeh
Ytterligare författare: Akhound, Amir
Lava Förlag 1 9789187941733 -
Mammas persiska kök
Inbunden bok. Lava Förlag. 1 uppl. 2016. 124 sidor.
Gott skick. En fläck på framsida pärm. Bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187941733
- Titel
- Mammas persiska kök
- Författare
- Eja Nilsson - Rozbeh Javid - Amir Akhound
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det persiska köket ett av världens största och flödar av smaker, dofter och färger. Det bygger på utsökta ingredienser som saffran, granatäpple, tamarind, valnötter och lime, för att inte tala om örtkryddor som koriander, mynta och bockhornsklöver. Smakkombinationerna är oändliga!När Rozbeh Javid och Amir Akhoond kom till Sverige i tonåren förde de med sig det persiska kökets fantastiska traditioner.De öppnade sedermera restaurang Shahrzad mitt i Stockholm för att förmedla sin matkultur både till svenskar och hitflyttade landsmän. Som en garanti för att rätterna ska smaka som hemma i Iran har de mamma Ehteram Salahi i köket. Hon håller ett vakande öga på tillagningen och rör själv i grytorna.Det persiska köket har flera tusen år gamla rötter och många länder har hämtat inspiration härifrån.Boken innehåller ett 50-tal recept samt ett kapitel om Irans vinkultur och -historia. Dessutom finns en översikt över det persiska kökets mest karaktäristiska ingredienser, som rosenvatten, sumak och kashk (ett slags yoghurt).Välkommen till det underbara persiska köket!
Ytterligare författare: Nilsson, Eja
Ytterligare fotografer: Cederquist, Simon
Ytterligare designers: Kusoffsky, Cecilia
Ytterligare redaktörer: Nyberg, Andreas
Ytterligare fotografer: Danielsson, Hampus
Ytterligare fotografer: Møller, Thorkild
Ytterligare författare: Javid, Rozbeh
Ytterligare författare: Akhound, Amir
Lava Förlag 1 9789187941733 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187941733
- Titel
- Mammas persiska kök
- Författare
- Eja Nilsson - Rozbeh Javid - Amir Akhound
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det persiska köket ett av världens största och flödar av smaker, dofter och färger. Det bygger på utsökta ingredienser som saffran, granatäpple, tamarind, valnötter och lime, för att inte tala om örtkryddor som koriander, mynta och bockhornsklöver. Smakkombinationerna är oändliga!När Rozbeh Javid och Amir Akhoond kom till Sverige i tonåren förde de med sig det persiska kökets fantastiska traditioner.De öppnade sedermera restaurang Shahrzad mitt i Stockholm för att förmedla sin matkultur både till svenskar och hitflyttade landsmän. Som en garanti för att rätterna ska smaka som hemma i Iran har de mamma Ehteram Salahi i köket. Hon håller ett vakande öga på tillagningen och rör själv i grytorna.Det persiska köket har flera tusen år gamla rötter och många länder har hämtat inspiration härifrån.Boken innehåller ett 50-tal recept samt ett kapitel om Irans vinkultur och -historia. Dessutom finns en översikt över det persiska kökets mest karaktäristiska ingredienser, som rosenvatten, sumak och kashk (ett slags yoghurt).Välkommen till det underbara persiska köket!
Ytterligare författare: Nilsson, Eja
Ytterligare fotografer: Cederquist, Simon
Ytterligare designers: Kusoffsky, Cecilia
Ytterligare redaktörer: Nyberg, Andreas
Ytterligare fotografer: Danielsson, Hampus
Ytterligare fotografer: Møller, Thorkild
Ytterligare författare: Javid, Rozbeh
Ytterligare författare: Akhound, Amir
Lava Förlag 1 9789187941733 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187941733
- Titel
- Mammas persiska kök
- Författare
- Eja Nilsson - Rozbeh Javid - Amir Akhound
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det persiska köket ett av världens största och flödar av smaker, dofter och färger. Det bygger på utsökta ingredienser som saffran, granatäpple, tamarind, valnötter och lime, för att inte tala om örtkryddor som koriander, mynta och bockhornsklöver. Smakkombinationerna är oändliga!När Rozbeh Javid och Amir Akhoond kom till Sverige i tonåren förde de med sig det persiska kökets fantastiska traditioner.De öppnade sedermera restaurang Shahrzad mitt i Stockholm för att förmedla sin matkultur både till svenskar och hitflyttade landsmän. Som en garanti för att rätterna ska smaka som hemma i Iran har de mamma Ehteram Salahi i köket. Hon håller ett vakande öga på tillagningen och rör själv i grytorna.Det persiska köket har flera tusen år gamla rötter och många länder har hämtat inspiration härifrån.Boken innehåller ett 50-tal recept samt ett kapitel om Irans vinkultur och -historia. Dessutom finns en översikt över det persiska kökets mest karaktäristiska ingredienser, som rosenvatten, sumak och kashk (ett slags yoghurt).Välkommen till det underbara persiska köket!
Ytterligare författare: Nilsson, Eja
Ytterligare fotografer: Cederquist, Simon
Ytterligare designers: Kusoffsky, Cecilia
Ytterligare redaktörer: Nyberg, Andreas
Ytterligare fotografer: Danielsson, Hampus
Ytterligare fotografer: Møller, Thorkild
Ytterligare författare: Javid, Rozbeh
Ytterligare författare: Akhound, Amir
Lava Förlag 1 9789187941733
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn