-
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och ko...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 159 sidor.
Nyskick. Mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Ditte Ingemann. Danska originalets titel: Fermentering. Översättning: Catharina Andersson. INNEHÅLL: Förord. Odla och spara. Vad är fermentering? Fermenteringens historia. Så kommer du igång. Fermenterad dry läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174616163
- Titel
- Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
- Författare
- Shane Peterson - Søren Ejlersen - Ditte Ingemann
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!
I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.
Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.
SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.
SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.
DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.
Ytterligare författare: Peterson, Shane
Ytterligare författare: Ejlersen, Søren
Ytterligare författare: Ingemann, Ditte
Ytterligare fotografer: Ingemann, Ditte
Ytterligare översättare: Andersson, Catharina
Lind & Co 1 9789174616163 -
Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 175 sidor.
Nära nyskick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Oläst bok. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233 -
PLANTEPROTEINER – Skift kødet ud med grønt
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– People´s Press. 2018. 208 sidor.
ISBN 9788772007397
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder!
Vil du spise grønnere, skifte kødet ud med planter en dag om ugen, om måneden eller måske helt undvære det? Det er både sundt for dig og godt for klimaet. Måske har du overvejet det, men er i tvivl om, hvorvidt du vil läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK–– FÖRLAGSNY! –– People´s Press 9788772007397 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233 -
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och ko...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 159 sidor.
Mycket gott skick. Fint förlagsband, fermentering, av frukt och grönsaker,
Viktig bok för kostenInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174616163
- Titel
- Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
- Författare
- Shane Peterson - Søren Ejlersen - Ditte Ingemann
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!
I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.
Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.
SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.
SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.
DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.
Ytterligare författare: Peterson, Shane
Ytterligare författare: Ejlersen, Søren
Ytterligare författare: Ingemann, Ditte
Ytterligare fotografer: Ingemann, Ditte
Ytterligare översättare: Andersson, Catharina
Lind & Co 1 9789174616163 -
Fermentering - syra egen kraut, kimchi och ko...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 159 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 545 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Ditte Ingemann. Danska originalets titel: Fermentering. Översättning: Catharina Andersson. INNEHÅLL: Förord. Odla och spara. Vad är fermentering? Ferm läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174616163
- Titel
- Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
- Författare
- Shane Peterson - Søren Ejlersen - Ditte Ingemann
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!
I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.
Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.
SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.
SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.
DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.
Ytterligare författare: Peterson, Shane
Ytterligare författare: Ejlersen, Søren
Ytterligare författare: Ingemann, Ditte
Ytterligare fotografer: Ingemann, Ditte
Ytterligare översättare: Andersson, Catharina
Lind & Co 1 9789174616163 -
Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233 -
Fermentering : syra egen kraut, kimchi och ko...
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2016. 159 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174616163
- Titel
- Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
- Författare
- Shane Peterson - Søren Ejlersen - Ditte Ingemann
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!
I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.
Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.
SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.
SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.
DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.
Ytterligare författare: Peterson, Shane
Ytterligare författare: Ejlersen, Søren
Ytterligare författare: Ingemann, Ditte
Ytterligare fotografer: Ingemann, Ditte
Ytterligare översättare: Andersson, Catharina
Lind & Co 1 9789174616163 -
Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 175 sidor.
Mycket gott skick. Fint skick på detta exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233 -
GRÖNA PROTEINER – 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Lind & Co. 2019. 175 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av pro läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
–– FÖRLAGSNY! –– Lind & Co 9789178614233 -
Gröna proteiner 50 recept med växtbaserade pr...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Lind & Co. [2019]. 175 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
9789178614233 -
Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 175 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protei läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233 -
Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 175 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233 -
Gröna proteiner - 50 recept med växtbaserade...
Inbunden bok. Lind & Co. 2019. 200 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178614233
- Titel
- Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
- Författare
- Ejlersen, Søren
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 245 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök. Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket. SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.
Lind & Co 9789178614233
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn