-
Från Bordeaux till Barossa : en handbok för v...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Har du funderat på att börja med vinprovning? Kanske har du läst tidningarnas vinspalter och bara blivit konfunderad. Vad håller folk egentligen på med när de koncentrerat sticker sina näsor djupt ner i glasen och sniffar och sörp läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427520
- Titel
- Från Bordeaux till Barossa : en handbok för vinprovare
- Författare
- Tuire Tepponen
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 587 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du funderat på att börja med vinprovning? Kanske har du läst tidningarnas vinspalter och bara blivit konfunderad. Vad håller folk egentligen på med när de koncentrerat sticker sina näsor djupt ner i glasen och sniffar och sörplar?
Vinprovning är en givande fritidssysselsättning som engagerar många av dina sinnen och ger dig nya kunskaper om geografi, resor och språk. Den här boken är en guide som hjälper dig igång och innehåller allt du behöver veta för att kunna planera, arrangera, genomföra eller delta i en vinprovning. Den berättar om tillverkningsprocessen, de vanligaste druvsorterna, visar kartor över vinområden och förklarar vad som kan vara typiskt för viner från olika länder och distrikt. Boken ger 10 förslag på temaprovningar med protokoll att kopiera och du kan med fördel använda den som uppslagsbok vid provningen.
Ica Bokförlag 1 9789153427520 -
RÖTT ELLER VITT. ATT VÄLJA VIN TILL MATEN
Inbunden bok. Ica Bokförlag. Första uppl. 2010. 112 sidor.
Nyskick. Oanvänd. Inga namn eller markeringar. Ur förlagets beskrivning: ”Den här boken är skriven till dig som tycker att det kan vara svårt att välja passande vin till olika maträtter, till dig som funderar på om man måste dricka rött till kött och vitt till fis läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431879
- Titel
- Rött eller vitt : att välja vin till maten
- Författare
- Tuire Tepponen
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 522 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Glöm rött till kött och vitt till fisk
Hur tänker du när du väljer vin till maten slentrianmässigt eller medvetet? Med några enkla baskunskaper och lite experimentlusta kan din nästa middagsbjudning bli en kulinarisk fullträff!
Vilket vin ska man välja till älgstek, sushi, gås eller thaimat? Vad passar att dricka till en ostbricka med sex olika ostar? Är verkligen vinet så viktigt när du bjuder på middag och kan man dricka samma vin genom hela middagen? Boken ger enkla, raka svar på frågor som uppstår när du ska välja vin till mat både allmänna tumregler och lite mer ingående förklaringar till varför vissa viner passar just till vissa maträtter.
I boken finns inga namngivna viner, utan du får i stället förslag på minst tre olika typer av viner från bestämda områden eller tillverkade av specifika druvsorter till varje maträtt som visas. Vissa rätter kommer att utmana dina smaklökar och erbjuda lite mer ovanliga kombinationer. Du får också förslag på tre trerättersmiddagar med recept och vinlista till varje middag.
Ica Bokförlag Första 9789153431879 -
FRÅN BORDEAUX TILL BAROSSA - en handbok för v...
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 2007. 128 s. Inbunden. 25x20cm. 590 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153427520
- Titel
- Från Bordeaux till Barossa : en handbok för vinprovare
- Författare
- Tuire Tepponen
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 246 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 587 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Har du funderat på att börja med vinprovning? Kanske har du läst tidningarnas vinspalter och bara blivit konfunderad. Vad håller folk egentligen på med när de koncentrerat sticker sina näsor djupt ner i glasen och sniffar och sörplar?
Vinprovning är en givande fritidssysselsättning som engagerar många av dina sinnen och ger dig nya kunskaper om geografi, resor och språk. Den här boken är en guide som hjälper dig igång och innehåller allt du behöver veta för att kunna planera, arrangera, genomföra eller delta i en vinprovning. Den berättar om tillverkningsprocessen, de vanligaste druvsorterna, visar kartor över vinområden och förklarar vad som kan vara typiskt för viner från olika länder och distrikt. Boken ger 10 förslag på temaprovningar med protokoll att kopiera och du kan med fördel använda den som uppslagsbok vid provningen.
9789153427520
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn