-
Med smak av SALT OCH SOMMAR
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen delar med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror so läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137126791
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror som hör årstiden till. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Några smakprov:I väntan på maten: lime- och chilimarinerade räkor, citronlemonad med vodkaPå bryggan: Annas skaldjursgryta med saffransaïoli, torskburgare med romsåsPå terrassen: grillat lamm med ljummen fetaostdressing, omelett med nystekta kantareller och spenatI örtagården: solgul squashsoppa, parmafylld kycklingrulad med grillad rödlök och boursinostPå skäret: wraps med kall potatis och rundrökt makrill, sallad på fullkornsris och grillad kycklingPå buffébordet: röd potatissallad, bresaola med färska fikon, laxtallrik med rosépeppar och limeI bersån: kardemummakakor, cappuccino cheesecake, flädersaftI jordgubbslandet: jordgubbar med syltad ingefära, sommarpavlovaBokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland och Anna Jonassen är systrar och har tillbringat alla sina somrar på Klädesholmen utanför Tjörn i Bohuslän. Ulrika bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker.
Bokförlaget Forum 9789137126791 -
Med smak av salt och sommar
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137126792
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror som hör årstiden till. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Några smakprov:I väntan på maten: lime- och chilimarinerade räkor, citronlemonad med vodkaPå bryggan: Annas skaldjursgryta med saffransaïoli, torskburgare med romsåsPå terrassen: grillat lamm med ljummen fetaostdressing, omelett med nystekta kantareller och spenatI örtagården: solgul squashsoppa, parmafylld kycklingrulad med grillad rödlök och boursinostPå skäret: wraps med kall potatis och rundrökt makrill, sallad på fullkornsris och grillad kycklingPå buffébordet: röd potatissallad, bresaola med färska fikon, laxtallrik med rosépeppar och limeI bersån: kardemummakakor, cappuccino cheesecake, flädersaftI jordgubbslandet: jordgubbar med syltad ingefära, sommarpavlovaBokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland och Anna Jonassen är systrar och har tillbringat alla sina somrar på Klädesholmen utanför Tjörn i Bohuslän. Ulrika bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker.
Bokförlaget Forum 9137126792 -
Med smak av salt och sommar
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Obetydliga hanteringsspår. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137126791
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror som hör årstiden till. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Några smakprov:I väntan på maten: lime- och chilimarinerade räkor, citronlemonad med vodkaPå bryggan: Annas skaldjursgryta med saffransaïoli, torskburgare med romsåsPå terrassen: grillat lamm med ljummen fetaostdressing, omelett med nystekta kantareller och spenatI örtagården: solgul squashsoppa, parmafylld kycklingrulad med grillad rödlök och boursinostPå skäret: wraps med kall potatis och rundrökt makrill, sallad på fullkornsris och grillad kycklingPå buffébordet: röd potatissallad, bresaola med färska fikon, laxtallrik med rosépeppar och limeI bersån: kardemummakakor, cappuccino cheesecake, flädersaftI jordgubbslandet: jordgubbar med syltad ingefära, sommarpavlovaBokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland och Anna Jonassen är systrar och har tillbringat alla sina somrar på Klädesholmen utanför Tjörn i Bohuslän. Ulrika bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker.
Bokförlaget Forum 9789137126791 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKForum
-
Med smak av salt och sommar
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137126792
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror som hör årstiden till. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Några smakprov:I väntan på maten: lime- och chilimarinerade räkor, citronlemonad med vodkaPå bryggan: Annas skaldjursgryta med saffransaïoli, torskburgare med romsåsPå terrassen: grillat lamm med ljummen fetaostdressing, omelett med nystekta kantareller och spenatI örtagården: solgul squashsoppa, parmafylld kycklingrulad med grillad rödlök och boursinostPå skäret: wraps med kall potatis och rundrökt makrill, sallad på fullkornsris och grillad kycklingPå buffébordet: röd potatissallad, bresaola med färska fikon, laxtallrik med rosépeppar och limeI bersån: kardemummakakor, cappuccino cheesecake, flädersaftI jordgubbslandet: jordgubbar med syltad ingefära, sommarpavlovaBokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland och Anna Jonassen är systrar och har tillbringat alla sina somrar på Klädesholmen utanför Tjörn i Bohuslän. Ulrika bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker.
Bokförlaget Forum 9137126792 -
Middag hos oss förgyll vardagen och förenkla...
Inbunden bok. Bonnier fakta. 2010. 140 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. En bok som doftar och smakar av sommar och västkust! Sommar med lata dagar och dagar med fest och inte stå i köket utan umgås och vara tillsammans det är vad den här boken handlar om! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier fakta -
Med smak av salt och sommar
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2006. 143 sidor.
Nära nyskick. .........I med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrik Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept. Här finns tips på alltifrån aptitrerare, läcker buffémat och härliga efterrätter till hur man kokar kräftor på bästa sätt eller svänger ih läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137129465
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 213 x 263 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 796 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man kan förgylla sommarens måltider. Här finns tips på alltifrån aptitretare, läcker buffémat och smaskiga efterrätter till hur man kokar kräftor på bästa sätt, lagar mat med örter eller svänger ihop en enkel torsksufflé. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är bra råvaror och uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Bokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.
Bokförlaget Forum 1 9137129465 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137126792
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror som hör årstiden till. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Några smakprov:I väntan på maten: lime- och chilimarinerade räkor, citronlemonad med vodkaPå bryggan: Annas skaldjursgryta med saffransaïoli, torskburgare med romsåsPå terrassen: grillat lamm med ljummen fetaostdressing, omelett med nystekta kantareller och spenatI örtagården: solgul squashsoppa, parmafylld kycklingrulad med grillad rödlök och boursinostPå skäret: wraps med kall potatis och rundrökt makrill, sallad på fullkornsris och grillad kycklingPå buffébordet: röd potatissallad, bresaola med färska fikon, laxtallrik med rosépeppar och limeI bersån: kardemummakakor, cappuccino cheesecake, flädersaftI jordgubbslandet: jordgubbar med syltad ingefära, sommarpavlovaBokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland och Anna Jonassen är systrar och har tillbringat alla sina somrar på Klädesholmen utanför Tjörn i Bohuslän. Ulrika bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker.
Bokförlaget Forum 9137126792 -
Middag hos oss : förgyll vardagen och förenkl...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 139 sidor.
Nyskick. Förlagets dek.pappbd. Färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240504
- Titel
- Middag hos oss : förgyll vardagen och förenkla festen
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De är systrar och de kan laga mat – god mat. Det bästa med deras recept är förstås att de är så härligt fräscha, och det näst bästa är att de går så snabbt och lätt att laga till.Ulrika och Anna hymlar inte med att de, både till vardags och till fest, tar genvägar som att hoppa över de krångligaste recepten som tar för lång tid, eller köpa färdigt bröd. För, liksom de flesta av oss, har de varken tid eller lust att spendera eoner av tid i köket.Ja, vem har inte längtat efter att bjuda in nära och kära, men givit upp för att tiden inte riktigt räcker till? Men hav förtröstan – i den här kokboken finns lösningen på detta dilemma, nämligen snabbfixad mat för alla tillfällen och inte minst, alla sinnen. Maten är full av färger och smaker och kan pigga upp vilken tillställning som helst, för en del av det som systrarna sparar in i tid lägger de i stället ner på fantasi och förnyelse.Vare sig det handlar om vardagsmiddagen med familjen, den stora kaotiska släktträffen eller picknicken under bar himmel, så finns recepten här. Och som några aptitretande exempel kan nämnas: Crostinis med krabbröra, Parmesanpanerad plattfisk med citron och örtpotatis. Och som en perfekt avslutning på en välsmakande och avslappnad festmåltid: Mandelgrottor med lemoncurd och färska bär.Anna Jonassen och Ulrika Jisland är varken noviser vid spisen eller pennan – detta är deras fjärde kokbok efter bland andra populära Med smak av salt och sommar.
Bonnier Fakta 9789174240504
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn