Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Azur / Natur & Kulturs receptsamling /del 4

Azur / Natur & Kulturs receptsamling /del 4

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2023. 157 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika. Bland bokens 60-tal recept finns bland annat kolgrillat lamm i pitabröd, kikärtspannkakan socca, stekt bläckfisk med chorizo och rostad paprika, köfte med yoghurt och tomat och friterad blomkål med dadel- och citrondipp. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2017.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127183698
Titel
Azur
Författare
Åhlin, Joel
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2023
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 250 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
576 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika. Bland bokens 60-tal recept finns bland annat kolgrillat lamm i pitabröd, kikärtspannkakan socca, stekt bläckfisk med chorizo och rostad paprika, köfte med yoghurt och tomat och friterad blomkål med dadel- och citrondipp. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2017.
Joel Åhlin öppnade hyllade Bar Agrikultur och Restaurang Agrikultur tillsammans med sin kollega Filip Fastén 2015 och är även medgrundare av vegetariska streetfoodrestaurangen Fafalle. Han har även gett ut boken Köttfärssås tillsammans med Jason Diakité och Harald Wachtmeister.