Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Havamal – det fornnordiska visdomskvädet i svensk tolkning och med kommentarer av Åke Ohlmarks. Illustrerad av Per Engström.
Havamal – det fornnordiska visdomskvädet i svensk tolkning och med kommentarer av Åke Ohlmarks. Illustrerad av Per Engström. Havamal – det fornnordiska visdomskvädet i svensk tolkning och med kommentarer av Åke Ohlmarks. Illustrerad av Per Engström. Havamal – det fornnordiska visdomskvädet i svensk tolkning och med kommentarer av Åke Ohlmarks. Illustrerad av Per Engström.

Havamal – det fornnordiska visdomskvädet i svensk tolkning och med kommentarer av Åke Ohlmarks. Illustrerad av Per Engström.

Inbunden bok. Eden bokförlag. 1 uppl. 95 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Havamal (Odens sång) är en längre sorts dikt i flera olika delar hämtad ur den vikingatida skriften den poetiska Eddan (900-talet). Åke Ohlmarks (1911-1984) var en svensk författare, religionshistoriker och översättare. Han är bland annat känd för att ha översatt J. R. R. Tolkiens Sagan om ringen. Skyddsomslaget har ett märke efter en mindre prisetikett på baksidans nedre kant. Boken är i toppskick. Illustrationer i form av linoleumsnitt gjorda av konstnären Per Engström (1920-2018).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish