Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
BESTSELLER Nya tider på Flanagans SÅLT MILJONTALS EX i över 20 länder B4

BESTSELLER Nya tider på Flanagans SÅLT MILJONTALS EX i över 20 länder B4

Pocketbok. Bokförlaget Forum. Första uppl. 2022. 324 sidor.

Nyskick. Förändringens vindar blåser över Flanagans och över världen Frankie älskar att driva hotellet i London. Det gör inget att hennes syster, skådespelerskan Billie, fokuserar på filmkarriären i USA och är långt borta. Om bara Frankie har sin familj och teamet på Flanagans vid sin sida kan hon utföra mirakel. Men när hennes äktenskap spricker öppnas dörren till något Frankie har begravt djupt inom sig. Livet kraschar och det blir plötsligt tydligt att hon inte längre klarar sig på egen hand. För Billie kommer ropet på hjälp olagligt. Hon har precis landat filmrollen som alla stjärnor och konkurrenter vill ha, hon har flyttat till New York och är vilt förälskad. Världen ligger öppen för henne. Men hur säger man nej till en älskad syster? 2000-talets dramatiska första år. "Åsa Hellberg ror projektet om Hotellet Flanagans i hamn med flaggan i topp."
Bohusläningen "(...) detta är ett universum där det kvinnliga perspektivet får råda i stort och smått – utan att männen blir ointressanta. Genom glädje och inte så lite sorg lever hela tiden ett hopp om ett lyckligt slut." Göteborgs-Posten

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137504537
Titel
Nya tider på Flanagans
Författare
Hellberg, Åsa
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2022
Omfång
324 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
179 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den dramatiska upplösningen på berättelsen om hotell Flanagans.Frankie älskar att driva hotell. Det gör inget att hennes syster, skådespelerskan Billie, fokuserar på filmkarriären och är långt borta. Om bara Frankie har sin familj och teamet på Flanagans vid sin sida kan hon utföra mirakel. Men när hennes äktenskap spricker öppnas dörren till något Frankie har begravt djupt inom sig. Livet kraschar och det blir plötsligt tydligt att hon inte längre klarar sig på egen hand.För Billie kommer ropet på hjälp olägligt. Hon har precis landat filmrollen som alla stjärnor och konkurrenter vill ha, har flyttat till New York och är vilt förälskad. Världen ligger öppen för henne. Men hur säger man nej till en älskad syster?