Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dodo & Diamant äter kex

Dodo & Diamant äter kex

Inbunden bok Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2016. 32 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. En solig sommarmorgon sitter Dodo och Diamant på trappan och äter kex. Plötsligt kommer en fågel. Fågeln vill också ha kex, sa Diamant. Men inte MINA kex, sa Dodo. Och så jagade han bort fågeln. Stackars fågel, sa Diamant. Men jag vill ha mina kex ifred, sa Dodo. Och fågeln sjöng i trädet. Följ med till Dodo och Diamants värld, ett hus, en sjö, en trädgård och en tvättlina. Dodo är liten, Diamant är gammal. I deras lilla värld kan allt hända. Dodo och Diamant äter kex är en stämningsfull och spännande bilderbok för de yngsta av Åsa Lind, författaren till de älskade böckerna om Sandvargen. Stilla samtal på trappan varvas med vild lek och funderingar kring stort och smått. Med bilder av debuterande Malin Koort.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789129700152
Titel
Dodo & Diamant äter kex
Författare
Åsa Lind - Malin Koort
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2016
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 212 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
275 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En solig sommarmorgon sitter Dodo och Diamant på trappan och äter kex. Plötsligt kommer en fågel. Fågeln vill också ha kex, sa Diamant. Men inte MINA kex, sa Dodo. Och så jagade han bort fågeln. Stackars fågel, sa Diamant. Men jag vill ha mina kex ifred, sa Dodo. Och fågeln sjöng i trädet. Följ med till Dodo och Diamants värld, ett hus, en sjö, en trädgård och en tvättlina. Dodo är liten, Diamant är gammal. I deras lilla värld kan allt hända. Dodo och Diamant äter kex är en stämningsfull och spännande bilderbok för de yngsta av Åsa Lind, författaren till de älskade böckerna om Sandvargen. Stilla samtal på trappan varvas med vild lek och funderingar kring stort och smått. Med bilder av debuterande Malin Koort.