Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dejta aldrig på en onsdag

Dejta aldrig på en onsdag

Inbunden bok. Lind & Co. 2022. 351 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
Christopher är sedan åratal hemligt kär i vännen Michaela, men har inte märkt något intresse från hennes sida. Michaela är gynekolog. Christopher en av Stockholms hetaste modefotografer. Båda är frånskilda med barn. När Michaela skriver till honom att hon är less på ensamheten och ska börja nätdejta ger även Christopher sig in i dejtingdjungeln. En karusell av oförglömliga, ofta dråpliga och smått galna dejtingäventyr drar igång. De två vännerna skriver till varandra och berättar, men inte allt för vem vågar vara helt ärlig om sina misslyckanden och tillkortakommanden? De på dejtingsidan ofta fördelaktiga, perfekt framställda profilerna kan dölja allt från stalkers, psykopater och nymfomaner till djupt religiösa modersbundna veganer, oskulder, världsfrånvända tantriska shamaner och naturälskande fågelskådare. Medan Christopher undrar om Michaela någonsin ska börja se honom som något annat än en vän funderar Michaela på att ge upp och kanske gå i kloster istället. Men kärleken finns någonstans därute, det gäller bara att ha tålamod ...
DEJTA ALDRIG PÅ EN ONSDAG är en humoristisk feelgood om ett ständigt aktuellt ämne - dejting och relationer, både på nätet och i verkligheten.
DAG ÖHRLUND är tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Han har rest och arbetat i 30 länder och hans reportage har publicerats över hela världen.
CORNELIA SÖDERGREN är författare, föreläsare, livscoach, kursledare och relationsterapeut med över tjugo års erfarenhet. Som författare har Cornelia skrivit romaner, självhjälpsböcker, faktaböcker, novellsamlingar, diktsamlingar och en barnbok. Ämnena kan variera, men kärlek och relationer har alltid varit i fokus.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180184113
Titel
Dejta aldrig på en onsdag
Författare
Öhrlund, Dag
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2022
Omfång
351 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 216 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
512 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Christopher är sedan åratal hemligt kär i vännen Michaela, men har inte märkt något intresse från hennes sida. Michaela är gynekolog. Christopher en av Stockholms hetaste modefotografer. Båda är frånskilda med barn. När Michaela skriver till honom att hon är less på ensamheten och ska börja nätdejta ger även Christopher sig in i dejtingdjungeln. En karusell av oförglömliga, ofta dråpliga och smått galna dejtingäventyr drar igång. De två vännerna skriver till varandra och berättar, men inte allt för vem vågar vara helt ärlig om sina misslyckanden och tillkortakommanden? De på dejtingsidan ofta fördelaktiga, perfekt framställda profilerna kan dölja allt från stalkers, psykopater och nymfomaner till djupt religiösa modersbundna veganer, oskulder, världsfrånvända tantriska shamaner och naturälskande fågelskådare. Medan Christopher undrar om Michaela någonsin ska börja se honom som något annat än en vän funderar Michaela på att ge upp och kanske gå i kloster istället. Men kärleken finns någonstans därute, det gäller bara att ha tålamod ...    Dejta aldrig på en onsdag är en humoristisk feelgood om ett ständigt aktuellt ämne - dejting och relationer, både på nätet och i verkligheten.   DAG ÖHRLUND är tidigare mest känd för succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke, har innan han blev författare arbetat som journalist och fotograf. Han har rest och arbetat i 30 länder och hans reportage har publicerats över hela världen. CORNELIA SÖDERGREN är författare, föreläsare, livscoach, kursledare och relationsterapeut med över tjugo års erfarenhet. Som författare har Cornelia skrivit romaner, självhjälpsböcker, faktaböcker, novellsamlingar, diktsamlingar och en barnbok. Ämnena kan variera, men kärlek och relationer har alltid varit i fokus.