Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hjälpsamma Elsie

Hjälpsamma Elsie

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 1 uppl. 2023. 32 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Elsie ligger i soffan och äter godis. Hon borde verkligen hjälpa till mer i stället! Det tycker i alla fall mamma. Men mamma kan inte ana vad som händer när Elsie kommer igång och hjälper till! Det börjar med att hon ska gå ut med en hund, sedan ta hand om ett par katter och så långt går det bra. Men när hon ska hitta möss, älgar, tigrar och höns - ja, då måste läsaren hjälpa till! Det gäller att både hitta och räkna djuren på varje uppslag. Vad säger mamma nu då, nu när Elsie varit så hjälpsam!?

Emelie Östergren är bilderboks- och serieskapare som debuterade 2007. Hon är en mästare på karaktärer som kommer till liv på sidorna - för att inte tala om alla detaljer som kräver många omläsningar för att upptäcka! Bland tidigare böcker återfinns till exempel bildverket Staden som utkom 2020.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178133840
Titel
Hjälpsamma Elsie
Författare
Östergren, Emelie
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2023
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
238 x 279 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
374 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Elsie ligger i soffan och äter godis. Hon borde verkligen hjälpa till mer i stället! Det tycker i alla fall mamma. Men mamma kan inte ana vad som händer när Elsie kommer igång och hjälper till! Det börjar med att hon ska gå ut med en hund, sedan ta hand om ett par katter och så långt går det bra. Men när hon ska hitta möss, älgar, tigrar och höns - ja, då måste läsaren hjälpa till! Det gäller att både hitta och räkna djuren på varje uppslag. Vad säger mamma nu då, nu när Elsie varit så hjälpsam!?Emelie Östergren är bilderboks- och serieskapare som debuterade 2007. Hon är en mästare på karaktärer som kommer till liv på sidorna - för att inte tala om alla detaljer som kräver många omläsningar för att upptäcka! Bland tidigare böcker återfinns till exempel bildverket Staden som utkom 2020.