Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2005. 182 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. OLÄST:.......Lite riss i skyddsomslaget kanter........... // En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9172036974
- Titel
- Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur
- Författare
- Hellström, Mats - Lindberg, Björn 1945-
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 674 g
- Språk
- Svenska
