Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
101 öl du måste dricka innan du dör. 101 cocktails. Whisky.

101 öl du måste dricka innan du dör. 101 cocktails. Whisky.

Inbunden bok.

Nyskick. Ett paket med 3 böcker.

101 öl du måste dricka innan du dör.
Örjan Westerlund.

Nära nyskick. Ta-dah! Tionde året i rad med 101 öl du måste dricka innan du dör. För varje år har 101 öl du måste dricka innan du dör glidit över till att bli din shoppingguide, snarare än att vara en topplista. Det är merjlngen. Smak är knutet till person och tillfälle. Här finns 101 öl som är intressanta nog att vara med på dih ölradar, både klassiker och många nyheter. Du hittar ölrekommendationer både till’desserten, sohnitzeln och gräsklippningen - och var öl har sin plats, så länge kärlek och råvaror hållits på hög nivå vid tillverkningen.
Några etablerade etiketter lämnar i år plats åt nya inslag i sortimentet. En handfull burköl har kvalat in som välsmakande konkurrenter till flaskorna. Boken ger en bred bild av utbudet. I år finns trettiotalet nya öl; med en ny glutenfri tjeck, svensk småbryggeripilsner såväl som stout, IPA och barley wine.
Denna tioårsjubilerande bok ska förhoppningsvis fortsätta göra dig nyfiken på öl. Kanske kan den inspirera till ytterligare några nykomlingar i kylen, och till pyset från ännu några kapsyler som du aldrig förut öppnat! Skål och god läsning. Öl är roligt!!!

101 cocktail du måste dricka innan du dör.
Stefan Lindström & Eliq Maranik.
I årets uppdaterade utgåva har vi valt att presentera ännu fler gindrinkar i samarbete med Örjan Westerlund.Bland recepten hittar du odödliga klassiker i originalrecept, som Dry Martini, Cosmopolitan och Bloody Mary, men även nyskapade, fräscha kreationer som blivit populära i New York, Paris och London.Utöver cocktailrecepten finns handfast information om vad varje bartender med stil bör känna till om drinktyper, glasvarianter och fackuttryck. Här ges också tips om redskap, ingredienser och sådant som är bra att tänka på vid tillredning. Med andra ord finns här allt en cocktail älskare behöver veta!

Whisky 205 noga utvalda sorter.
Ingvar Rönde.
Den här boken går inte att få tag i.

Böckerna är i helt nyskick enligt bilderna. Inbundna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish