Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Finare matlagning Tillägg till Hemmets kokbok Utgifven af fackskolan för huslig ekonomi i upsala

Finare matlagning Tillägg till Hemmets kokbok Utgifven af fackskolan för huslig ekonomi i upsala

Inbunden bok. Ljus' förlag, Stockholm. 1904. 106 sidor.

Mycket gott skick. Inbunden bok med halvstyva linneliknande pärmar. Boken är använd men i mycket välbevarat skick. Den innehåller 173 recept under rubrikerna soppor, kötträtter, fiskrätter, mellanrätter, växträtter, såser, efterrätter, bakelser, bakverk, fruktkonserver, bärviner, charkuterivaror, karameller och konfekt. Inlagan är, bortsett från ett parsidor, i mycket fint skick och recepten verkligen intressanta och speglande de lite finare rätter som var populära för sådär 120 år sedan.
En idag ovanlig bok i detta fall i mycket gott skick. Verkligen intressant för den gastronomiskt intresserade. Hylla B 3

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish