Fisk och skaldjur. En samling läckra recept
Inbunden bok. Parragon. 240 sidor.
Gott skick.
Format 20,5 x 16,5 cm Vikt 640 g.
Inbundet förlagsband, illustrerad med inspirerande fotografier i färg. Översättning: Theresa Månsson. Baksidestext: Fisk är mat för den moderna människan och själva motgiftet mot många sjukdomar som orsakas av näringsbrist eller en felaktig kost. Fisk och skaldjur innehåller förstklassigt protein, lite salt, samt viktiga vitaminer och mineralämnen. Vitt fiskkött har låg fetthalt medan fettet i färsk fet fisk innehåller omega-3 och viktiga fettsyror som bidrar till att hålla kranskärlen friska och på så vis förhindra hjärt- och kärlsjukdomar. Fisk är utmärkt mat för hjärnan och smakar dessutom fantastiskt. Prova recepten här i boken - du kommer att fasta på kroken! 112 läckra recept. Varje kapitel har en kort inledning med massor av bra tips. Varje recept har en utförlig lista på ingredienser och en enkel beskrivning av hur du går tillväga för att få ett perfekt resultat. Varje recept är illustrerat med en inspirerande bild som sätter fart på smaklökarna. // Bakre pärmen har ett par små tryckmärken, ca 1/3 av sidorna har vikta hörn upptill. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt.