Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 160 sidor.
Mycket gott skick. Utgiven av Prisma 2002. Att grilla mat är mer än bara ett sätt att tillreda den. Här får du de bästa recepten och goda råden ur Allt om Mat och Gott & Grönt. Grilla kött, fågel, fisk, grönt, marinera, skapa läckra tillbehör och desserter. I boken finns mängder av foton till de olika recepten. ///// Gradering: Mycket gott skick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151840482
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Jan Holmström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 188 x 250 mm
- Vikt
- 682 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För recepten svarar en hel stab av kunniga och rutinerade medarbetare på Allt om Mat och systertidningen Gott & Grönt. För de inspirerande matbilderna står några av Sveriges absolut bästa matfotografer. Kan det bli annat än lyckat? Boken innehåller mängder av lockande och välprövade grillrecept på kött, fågel, fisk & skaldjur och vegetariskt. Boken har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest osv. Efterrätter finns också med så klart. Grillad frukt i honungsmarinad som serveras med glass, blir en perfekt avslutning på sommarmåltiden.
