Lätt att laga: Pasta & italienskt
Inbunden i nyskick. Parragon 2002. - Denna inspirerande kokbok innehåller en entusiasmerande rad nya och traditionella pastarecept från Italien, som alla är utformade för att gå lätt att laga där hemma. Steg-för-steg-fotografier.
Förlagsfakta
- ISBN
- 140541815X
- Titel
- Pasta - italienskt
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 32 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 172 x 215 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 228 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pasta - denna blandning av mjöl, olja och ägg - har utgjort en del av männikans kost sedan romersk tid, om inte längre. Ändå har pasta aldrig varit lika populärt som idag, eller känts mer modernt. Denna inspirerande kokbok innehåller en entusiamsmerande rad nya och traditionella pastarecept från Italien, som alla är utformade för att gå lätt att laga hemma. Alla recpeten är enkla att följa, med tydliga steg för steg-fotgrafier som underlättar förberedelserna. Till varje recept finns en näringstabell som gör det möjligt för läsaren att skapa utsökta måltider som möter alla kostmässiga krav och förväntningar. Recepten använder sig av färska ingredienser om lägger betoningen på smak och visuellt intryck.
Pasta & Italiensk är in viktig vägledning för varje pastaentusiast!