Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Maten runt Medelhavet. En resa för matälskare genom Frankrike, Italien, Marocko och Spanien.

Maten runt Medelhavet. En resa för matälskare genom Frankrike, Italien, Marocko och Spanien.

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 504 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mängder av kulinariska recept från länderna runt Medelhavet. Rikt illustrerad kokbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage med identiskt illustrerat skyddsomslag, färgade första och sista uppslag. 4:o. 305x240x42 mm. 2640 g. Välvårdat och fint ex, skyddsomslaget helt men lätt hyllintryckt ytterst i kanterna (kan avlägsnas för den som önskar det), ej ägarnamn. [4327]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113026473
Titel
Maten runt Medelhavet : en resa för matälskare genom Frankrike, Italien, Marocko och Spanien
Författare
Hasselqvist, Per Johan - Törngren, Kerstin
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2010
Omfång
504 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
239 x 305 mm Ryggbredd 42 mm
Vikt
2640 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Till värmen, solen, maten, vinet! Till de härliga råvarorna och de ljuvliga rätterna vi minns från resorna. Och de spännande recepten från platser du ännu inte besökt.
Mer än 250 recept från trakterna runt Medelhavet - solens riken!

Med inspiration från de härliga matkulturerna i Frankrike, Italien, Marocko och Spanien vänder sig den här boken till alla som är intresserade av spännande ingredienser, goda smaker och lockande resmål.
Här finns klassiska rätter från varje land och dess olika regioner. Recepten ledsagas av såväl vackra bilder som instruktiva foton av lokala tillagningsmetoder, ingredienser och redskap.
De överdådigt vackra miljöbilderna visar varje lands unika egenart - städerna, landskapen och kustlinjerna - och bjuder på en inblick i folken och deras kulinariska arv.
Recepten i Maten runt Medelhavet sträcker sig från enkel "bondmat" till sofistikerade restaurangrätter som kan lagas hemma. Här finns fransk omelette aux fines herbes, spanska tapas, ligurisk fiskgryta och marockanska mandlar i filodeg, liksom många andra rätter med doft av sina ursprungsländer.