Modern bakning. Handbok i bakpulverbak (3:e uppl.)
Inbunden bok. Wezäta. 1941. 88 sidor.
Mycket gott skick.
Format 20 x 16 cm Vikt 215 g.
Inbundet klotryggband, TREDJE upplagan, rikt illustrerad med sv/v teckningar och 8 planschsidor i färg. En handbok med recept på bakverk med Marabou bakpulver. INNEHÅLL: Förvandlingstabell, förkortningar och ugnsvärmetabell (på insidan av främre pärmen). Bakpulverbak. 1. Smörgåsbord (Av vete. Av graham. Av råg) 2. Matbröd med potatis 3. Kaffebröd 4. Finare kaffebröd 5. Muffins 6. Skorpor. Käx 8. Mjuka kakor i form 9. Småkakor (Mördegskakor. Chokladkakor. Fem sorters kakor av en deg. Övriga kakor) 10. Flottyrkokta bakverk 11. Diverse bakverk 12. Garneringar. Alfabetiskt register.
// Pärmarna har mindre hanteringsmärken, inlagan är naturligt gulnad men mycket fin för sin ålder, rest efter tidigare namning på titelsidan. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2963]