New Scandinavian cooking - Copenhagen, Oslo, Stockholm, Helsinki, Antwerp
Inbunden bok. Mo' Media. 2000. 141 sidor.
Hyggligt skick.
Inlaga i mycket gott skick. Omslag i hyggligt skick. Kantstött omslag med märken och dylikt.
Text på baksida av omslag:
"When I showed her a photo of my own restaurant the difference was striking. My kitchen was the same size as her cooker."
Christer Elfving, chef of restaurant Absoluut Zweeds in Antwerp made a culinary journey through Scandinavia. He met four talented, young chefs with whom he finished this cookbook filled with a lot of inspiring recipes. As Christer tells the story of this trip, you will soon notice that this passionate cook has a deep love for Scandinavia. The beautiful pictures are made by Verne.
Fler kokböcker finns tillgängliga att beställa. För att se alla kokböcker, klicka på "Ludvigs Bokhandel" i blå text och välj sedan genren "Mat och dryck".
Fler böcker finns tillgängliga att beställa med samfrakt. Bland annat finns det nyare böcker och böcker från populära författare för cirka 20 kr styck.
För att se alla tillgängliga böcker, klicka på "Ludvigs Bokhandel" i blå text. För att se de billigaste böckerna överst på listan går det att byta sorteringsalternativ från "Nyinkommet först" till "Lägsta pris".
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789057670480
- Titel
- New Scandinavian cooking - Copenhagen, Oslo, Stockholm, Helsinki, Antwerp
- Förlag
- Mo' Media
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 141 sidor
