-
Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137592
- Titel
- Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben till Po' boy
- Författare
- Jonas Cramby
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mackor har utsetts till svensk vinnare i kategorin Bästa Kulinariska Historiebok (Best Culinary History Book) i den prestigefyllda tävlingen The Gourmand Awards, även kallad Kokboks-VM.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Vardagsmåltider.
"Det vattnas ordentligt i munnen, och om det fanns ett pris som hette Årets förord skulle Cramby vinna det."
Mat-Magasinet
"Jonas Cramby har gjort det igen! Boken Mackor följer upp succén efter hans tidigare böcker Texas BBQ och Texmex från grunden."
Sundsvalls Tidning
"En kokbok som tar mackan på allvar."
Lantliv Mat & Vin
"Ett måste i kokbokshyllan."
Älskade Hem
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga men framförallt läppsmackande goda mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, po boys och banh mis. Mackor innehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att uppskatta varenda macka.
Jonas Cramby är frilansskribent, krönikör och krogskribent för Metro. År 2009 blev han utsedd till Årets krönikör av Sveriges Tidskrifter. Den mycket uppmärksammade kokboken Texmex från grunden gavs ut 2012 och den lika hyllade Texas BBQ 2013. Böckerna har översatts till sex språk.
"Jonas är krönikören och skribenten med den lika fantastiska som dråpliga formuleringsförmågan. Och på samma rejäla, grabbiga sätt som hans två tidigare kokböcker är Mackor en maffig kokbok som ger den blygsamma mackan all respekt den är värd."
Baka
"Den här boken tar den enkla smörgåsen på allvar och lyckas på så sätt skapa stora smakupplevelser."
Vin & Bar Journalen
"Boken Mackor är en fantastisk bok som fyller ett hålrum bland kokböcker som jag inte ens visste fanns. Äg den!"
Johan Engman, Sundsvalls Tidning
"En bok som ger mackan den respekt den förtjänar."
Mariefreds Tidningen
"Fantastiska mackor från olika delar av världens samsas i denna snygga bok. Oväntad bonus är många recept på plägg och tillbehör."
Sophie Berlin, Allt om Mat
"Vad det handlar om, vilket Jonas Cramby lyfter fram i boken, är just lite omsorg. Om man lägger ett par minuter extra på att göra en macka får man igen det mångdubbelt i upplevelsen."
Jan Gradvall, DI Weekend
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137592 -
Mackor : 100 klassiska smörgåsar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 172 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158702
- Titel
- Mackor : 100 klassiska smörgåsar från Reuben till Po' Boy
- Författare
- Cramby, Jonas
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga men framförallt läppsmackande goda mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, poboys och banh mis. Mackorinnehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att uppskatta varenda macka.
Jonas Cramby jobbar som frilansskribent, krönikör och krogskribent. 2009 blev han utsedd till årets krönikör av Sveriges tidskrifter. Han har tidigare gett ut Tokyo för foodisar i foodisar-serien samt fem mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158702 -
Mackor : 100 klassiska smörgåsar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 172 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158702
- Titel
- Mackor : 100 klassiska smörgåsar från Reuben till Po' Boy
- Författare
- Cramby, Jonas
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga men framförallt läppsmackande goda mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, poboys och banh mis. Mackorinnehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att uppskatta varenda macka.
Jonas Cramby jobbar som frilansskribent, krönikör och krogskribent. 2009 blev han utsedd till årets krönikör av Sveriges tidskrifter. Han har tidigare gett ut Tokyo för foodisar i foodisar-serien samt fem mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158702 -
MACKOR – 100 klassiska sandwichar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2014. 175 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137592
- Titel
- Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben till Po' boy
- Författare
- Jonas Cramby
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mackor har utsetts till svensk vinnare i kategorin Bästa Kulinariska Historiebok (Best Culinary History Book) i den prestigefyllda tävlingen The Gourmand Awards, även kallad Kokboks-VM.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Vardagsmåltider.
"Det vattnas ordentligt i munnen, och om det fanns ett pris som hette Årets förord skulle Cramby vinna det."
Mat-Magasinet
"Jonas Cramby har gjort det igen! Boken Mackor följer upp succén efter hans tidigare böcker Texas BBQ och Texmex från grunden."
Sundsvalls Tidning
"En kokbok som tar mackan på allvar."
Lantliv Mat & Vin
"Ett måste i kokbokshyllan."
Älskade Hem
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga men framförallt läppsmackande goda mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, po boys och banh mis. Mackor innehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att uppskatta varenda macka.
Jonas Cramby är frilansskribent, krönikör och krogskribent för Metro. År 2009 blev han utsedd till Årets krönikör av Sveriges Tidskrifter. Den mycket uppmärksammade kokboken Texmex från grunden gavs ut 2012 och den lika hyllade Texas BBQ 2013. Böckerna har översatts till sex språk.
"Jonas är krönikören och skribenten med den lika fantastiska som dråpliga formuleringsförmågan. Och på samma rejäla, grabbiga sätt som hans två tidigare kokböcker är Mackor en maffig kokbok som ger den blygsamma mackan all respekt den är värd."
Baka
"Den här boken tar den enkla smörgåsen på allvar och lyckas på så sätt skapa stora smakupplevelser."
Vin & Bar Journalen
"Boken Mackor är en fantastisk bok som fyller ett hålrum bland kokböcker som jag inte ens visste fanns. Äg den!"
Johan Engman, Sundsvalls Tidning
"En bok som ger mackan den respekt den förtjänar."
Mariefreds Tidningen
"Fantastiska mackor från olika delar av världens samsas i denna snygga bok. Oväntad bonus är många recept på plägg och tillbehör."
Sophie Berlin, Allt om Mat
"Vad det handlar om, vilket Jonas Cramby lyfter fram i boken, är just lite omsorg. Om man lägger ett par minuter extra på att göra en macka får man igen det mångdubbelt i upplevelsen."
Jan Gradvall, DI Weekend
Natur & Kultur 9789127137592 -
Dr. Dvaid Reuben's quick weight-gain program
Inbunden bok. Crown. 1 uppl. 1996. 271 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Safe, easy weight gain for every age and situation. OBS! Inga beställningar utanför Sverige!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCrown 1 -
Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nyskick. Lättare hanteringsslitage - se bild
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137592
- Titel
- Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben till Po' boy
- Författare
- Jonas Cramby
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mackor har utsetts till svensk vinnare i kategorin Bästa Kulinariska Historiebok (Best Culinary History Book) i den prestigefyllda tävlingen The Gourmand Awards, även kallad Kokboks-VM.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Vardagsmåltider.
"Det vattnas ordentligt i munnen, och om det fanns ett pris som hette Årets förord skulle Cramby vinna det."
Mat-Magasinet
"Jonas Cramby har gjort det igen! Boken Mackor följer upp succén efter hans tidigare böcker Texas BBQ och Texmex från grunden."
Sundsvalls Tidning
"En kokbok som tar mackan på allvar."
Lantliv Mat & Vin
"Ett måste i kokbokshyllan."
Älskade Hem
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga men framförallt läppsmackande goda mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, po boys och banh mis. Mackor innehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att uppskatta varenda macka.
Jonas Cramby är frilansskribent, krönikör och krogskribent för Metro. År 2009 blev han utsedd till Årets krönikör av Sveriges Tidskrifter. Den mycket uppmärksammade kokboken Texmex från grunden gavs ut 2012 och den lika hyllade Texas BBQ 2013. Böckerna har översatts till sex språk.
"Jonas är krönikören och skribenten med den lika fantastiska som dråpliga formuleringsförmågan. Och på samma rejäla, grabbiga sätt som hans två tidigare kokböcker är Mackor en maffig kokbok som ger den blygsamma mackan all respekt den är värd."
Baka
"Den här boken tar den enkla smörgåsen på allvar och lyckas på så sätt skapa stora smakupplevelser."
Vin & Bar Journalen
"Boken Mackor är en fantastisk bok som fyller ett hålrum bland kokböcker som jag inte ens visste fanns. Äg den!"
Johan Engman, Sundsvalls Tidning
"En bok som ger mackan den respekt den förtjänar."
Mariefreds Tidningen
"Fantastiska mackor från olika delar av världens samsas i denna snygga bok. Oväntad bonus är många recept på plägg och tillbehör."
Sophie Berlin, Allt om Mat
"Vad det handlar om, vilket Jonas Cramby lyfter fram i boken, är just lite omsorg. Om man lägger ett par minuter extra på att göra en macka får man igen det mångdubbelt i upplevelsen."
Jan Gradvall, DI Weekend
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137592 -
Mackor : 100 klassiska smörgåsar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2021. 172 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127175044
- Titel
- Mackor : 100 klassiska smörgåsar från Reuben till Po' Boy
- Författare
- Cramby, Jonas
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 172 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 185 x 245 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga – men framförallt läppsmackande goda – mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, po’boys och banh mis. Mackorinnehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att ”uppskatta varenda macka.”
Jonas Cramby jobbar som frilansskribent, krönikör och krogskribent. 2009 blev han utsedd till årets krönikör av Sveriges tidskrifter. Han har tidigare gett ut Tokyo för foodisar i foodisar-serien samt fem mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127175044 -
Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127137592
- Titel
- Mackor : 100 klassiska sandwichar från Reuben till Po' boy
- Författare
- Jonas Cramby
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 750 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mackor har utsetts till svensk vinnare i kategorin Bästa Kulinariska Historiebok (Best Culinary History Book) i den prestigefyllda tävlingen The Gourmand Awards, även kallad Kokboks-VM.
Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Vardagsmåltider.
"Det vattnas ordentligt i munnen, och om det fanns ett pris som hette Årets förord skulle Cramby vinna det."
Mat-Magasinet
"Jonas Cramby har gjort det igen! Boken Mackor följer upp succén efter hans tidigare böcker Texas BBQ och Texmex från grunden."
Sundsvalls Tidning
"En kokbok som tar mackan på allvar."
Lantliv Mat & Vin
"Ett måste i kokbokshyllan."
Älskade Hem
När John Montagu, den fjärde hertigen av Sandwich, fick den briljanta idén att stoppa kallskuret kött mellan två brödbitar uppfann han inte bara den första, riktigt moderna måltiden. Han skapade en global besatthet. Idag finns det nämligen varianter av den portabla, billiga men framförallt läppsmackande goda mackan i de flesta kulturer och det är på tiden att det kommer en bok som tar ämnet på allvar.
I över 100 recept lär du dig bland annat hur du gör perfekta versioner av klassiker som club sandwich, reuben och BLT samt får bekanta dig med lite mer exotiska smörgåsar som muffulettas, tortas, po boys och banh mis. Mackor innehåller smörgåshistoria, mackfilosofi, hur man bakar de perfekta bröden, gör egen ost och charkuterier, dessutom vilka tillbehör och verktyg varje mackälskare alltid bör ha hemma.
Detta är helt enkelt en kokbok som äntligen ger den blygsamma mackan all den respekt som den förtjänar. För hemligheten bakom att leva lyckligt är ju trots allt, som musikern Warren Zevon sa på sin dödsbädd, att uppskatta varenda macka.
Jonas Cramby är frilansskribent, krönikör och krogskribent för Metro. År 2009 blev han utsedd till Årets krönikör av Sveriges Tidskrifter. Den mycket uppmärksammade kokboken Texmex från grunden gavs ut 2012 och den lika hyllade Texas BBQ 2013. Böckerna har översatts till sex språk.
"Jonas är krönikören och skribenten med den lika fantastiska som dråpliga formuleringsförmågan. Och på samma rejäla, grabbiga sätt som hans två tidigare kokböcker är Mackor en maffig kokbok som ger den blygsamma mackan all respekt den är värd."
Baka
"Den här boken tar den enkla smörgåsen på allvar och lyckas på så sätt skapa stora smakupplevelser."
Vin & Bar Journalen
"Boken Mackor är en fantastisk bok som fyller ett hålrum bland kokböcker som jag inte ens visste fanns. Äg den!"
Johan Engman, Sundsvalls Tidning
"En bok som ger mackan den respekt den förtjänar."
Mariefreds Tidningen
"Fantastiska mackor från olika delar av världens samsas i denna snygga bok. Oväntad bonus är många recept på plägg och tillbehör."
Sophie Berlin, Allt om Mat
"Vad det handlar om, vilket Jonas Cramby lyfter fram i boken, är just lite omsorg. Om man lägger ett par minuter extra på att göra en macka får man igen det mångdubbelt i upplevelsen."
Jan Gradvall, DI Weekend
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127137592 -
Reuben cooks local
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. In this, his second cookbook, renowned South African chef Reuben Riffel shares his favourite local ingredients, highlighting seasonal items and South African producers.
“The easy instructions allow you to capture the flavours of South Africa, whether f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn