Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Svamp: ta till vara och laga till. Recept Svampar 212 sidor.

Svamp: ta till vara och laga till. Recept Svampar 212 sidor.

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Svamp, ta tillvara och laga till handlar om att ta tillvara svamp genom olika konserveringsmetoder - främst torkning - och sedan laga till den. Det är alltså ingen bok om att plocka svamp men den har en innehållsrik artförteckning där man art för art kan se vilken svamp som lämpar sig för torkning eller vilken som är direkt olämplig att djupfrysa t ex.
De cirka 290 recepten utgör bokens huvuddel. Här finns recept på varmrätter, grytor, soppor, buljonger, gratänger, färser och patéer, vegetter, stuvningar och såser, fritering, pajer och pizzor, piroger, varma smörgåsar, bakning med svamp, pålägg och sallader, marineringar, svamp som drinktilltugg och som kryddor.
Författaren Sigri Sahlin, som också har skrivit boken Torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp och örter har en mångårig erfarenhet av framförallt torkning av svamp men beskriver här dessutom hur man djupfryser, konserverar, saltar in, mjölksyrejäser samt gör olika inläggningar.

tp3

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish