Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Uppstigningens tid

Uppstigningens tid

Häftad bok. Herkules. 1995. 158 sidor.

Mycket gott skick. Namnad

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9197159875
Titel
Uppstigningens tid
Författare
Matthis, Mikael
Förlag
Herkules Förlag
Utgivningsår
1995
Omfång
158 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
182 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allt fler människor upplever att våra livsvillkor på jorden förändras drastiskt nu. Att vår planet går upp i allt högre frekvenser av energi och börjar byta form. Det tvingar alla gamla mänskliga livsformer att förändras. Alla förstelnade, livsfientliga mönster och reaktioner hos oss förvandlas och upphöjs till något nytt. Många känner av sitt hjärta, som öppnas. Mänga frigör rädslor och minnen, får olika energisymptom i kroppen. Ibland är vi pånyttfödda, ibland i skuggornas dal. Att omvandla det gamla, men också att bygga vägen in i det nya. Många känner att förändringen går så fort nu, att de inte alltid orkar med. Eller att man inte vet vad man ska göra här på jorden.

Här berättar Mikael vad som hände honom. Hur han fick ljusupplevelser redan i tonåren och hur allt fler upplevelser visade att han var kontaktad av varelser från högre dimensioner. Dessa olika sorters varelser tränade honom i att höja sitt medvetande, hjälpte honom förstå hur han kunde transformera sina hinder och utvecklas i sin uppgift på jorden.

Han fick uppleva allt starkare energier i sitt liv, inte minst hur kärleksenergin är den centrala livsnerven i all skapelse. Han fick möta Kristus närvaro på jorden, och därmed också många andra energier från jordens mästare och änglar, och även från andra planeter och solsystem.