Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter

Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2015. 109 sidor.

Nyskick. Lättare hanteringsslitage i främst hörn

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174245226
Titel
Kola, fudge, knäck och bräck : konditorns hemligheter
Författare
Aasum Hultberg, Sara
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2015
Omfång
109 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 230 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
536 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker med smör, grädde, socker, choklad, nötter, och bär. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Ljusa och mörka chokladbräck lyfter av macadamianötter och jordnötter, det vita bräcket av jordgubbar och citron. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.Välj någon av såserna i boken att ringla över glassen, exempelvis en len kolafudgesås eller en sötsyrlig citruskaramellsås.Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.