Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smakfulla bordet : maten tillsammans med dukningen en totalupplevelse

Smakfulla bordet : maten tillsammans med dukningen en totalupplevelse

Inbunden bok. Stevali. 2023. 121 sidor.

Nyskick. Förlagsny och oläst. Finns flera ex i lager.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189722194
Titel
Smakfulla bordet : maten tillsammans med dukningen en totalupplevelse
Författare
Aatola, Anna
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2023
Omfång
121 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
516 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I boken sammanflätas Catharina Lindeberg Bernhardssons dukningstips och Margareta Schildt Landgrens matrecept till en totalupplevelse som berör alla våra sinnen.Tonvikten är självklart på det naturliga med mycket grönt, på både bord och tallrik. Catharina och Margareta plockar, lagar och tar in mycket av naturen i såväl dukning som mat för att skapa det smakfulla bordet på ett hållbart sätt.Bokens 21 teman representerar olika säsonger, fest såväl som vardag. Varje tema kompletteras med text och beskrivning av dukningen, samt recept på maten. Tanken är att dukningen tillsammans med maten ska skapa intressanta samtal vid bordet och att det ibland finns möjlighet för var och en att även plocka från dukningen till maten.Ofta kan bordsdekorationen sedan bli morgondagens måltid och på så sätt värnar man om maten, samtidigt som man slipper svinn och ibland återvinner.Smakfull som i vacker och estetisk men som här också tolkas läcker och full av smak.Margareta Schildt Landgren och Catharina Lindeberg Bernhardsson har båda tidigare gett ut och prisats fö flera böcker inom sina respektive områden mat och dukning. Deras vägar korsades i ett filmprojekt knutet till Kina, då de båda gett ut varsin bok där och utifrån det mötet föddes idén till Smakfulla bordet.