Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Äventyret i tomatdjungeln

Äventyret i tomatdjungeln

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2024. 81 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// När man är liten som en skalbagge blir ett växthus som en stor och vildvuxen djungel. Tryckande hetta, prasslande löv där otäcka, hungriga varelser lurar överallt och tomater och chilifrukter stora som hus … Det finns bara ett sätt att ta sig ut – att klättra upp genom djungeln.

Desta får en chock när det händer igen, precis som när hon blev fast i vattenlabyrinten. Plötsligt är hon pytteliten, och för att bli stor igen och ta sig hem måste hon svara på kluriga gåtor och slåss mot alla insekter som vill äta upp henne. Vilken tur att hennes vän Til, som nu blivit en riktig groda, är med!

Äventyret i tomatdjungeln är andra boken om Desta och Til, ett fartfyllt äventyr att läsa själv eller tillsammans, med underbara färgbilder av Felicia Iversen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129743302
Titel
Äventyret i tomatdjungeln
Författare
Abrahamson, Emmy
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2024
Omfång
81 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
135 x 187 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
216 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När man är liten som en skalbagge blir ett växthus som en stor och vildvuxen djungel. Tryckande hetta, prasslande löv där otäcka, hungriga varelser lurar överallt och tomater och chilifrukter stora som hus … Det finns bara ett sätt att ta sig ut – att klättra upp genom djungeln.Desta får en chock när det händer igen, precis som när hon blev fast i vattenlabyrinten. Plötsligt är hon pytteliten, och för att bli stor igen och ta sig hem måste hon svara på kluriga gåtor och slåss mot alla insekter som vill äta upp henne. Vilken tur att hennes vän Til, som nu blivit en riktig groda, är med!Äventyret i tomatdjungeln är andra boken om Desta och Til, ett fartfyllt äventyr att läsa själv eller tillsammans, med underbara färgbilder av Felicia Iversen.