Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sju kvadrat med lås

Sju kvadrat med lås

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2024. 549 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Sista boken i Avdelning Q-serien!

Annandag jul 2020. Carl Mørck sitter med handfängsel i baksätet på en polisbil. Efter femton år har det våldsamma spikpistolfallet kommit ikapp honom, och anklagelser om narkotikasmuggling och mord hotar att rasera hela hans tillvaro.

Kollegorna vid Köpenhamnspolisen vänder honom ryggen, och snart går det upp för Carl att han svävar i livsfara. Men vem är det som har satt ett pris på hans huvud – och varför? Carl kämpar i blindo mot sin dolda fiendes hantlangare. Samtidigt beslutar sig Rose, Assad och Gordon för att trotsa chefens order i ett försök gå till botten med det invecklade spikpistolfallet.

Den efterlängtade finalen på Avdelning Q-serien vänder upp och ned på allt. Här visar sig de goda vara onda, de onda goda, och offren träder fram som starkast av alla.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100175641
Titel
Sju kvadrat med lås
Författare
Adler-Olsen, Jussi
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2024
Omfång
549 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 223 mm Ryggbredd 40 mm
Vikt
620 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sista boken i Avdelning Q-serien!”En fantastisk avslutning på en mäktig serie.” SVT Go’kvällAnnandag jul 2020. Carl Mørck sitter med handfängsel i baksätet på en polisbil. Efter femton år har det våldsamma spikpistolfallet kommit ikapp honom, och anklagelser om narkotikasmuggling och mord hotar att rasera hela hans tillvaro.Kollegorna vid Köpenhamnspolisen vänder honom ryggen, och snart går det upp för Carl att han svävar i livsfara. Men vem är det som har satt ett pris på hans huvud – och varför? Carl kämpar i blindo mot sin dolda fiendes hantlangare. Samtidigt beslutar sig Rose, Assad och Gordon för att trotsa chefens order i ett försök gå till botten med det invecklade spikpistolfallet.Den efterlängtade finalen på Avdelning Q-serien vänder upp och ned på allt. Här visar sig de goda vara onda, de onda goda, och offren träder fram som starkast av alla.