Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Miss Marples sista fall (1:a utg.)

Miss Marples sista fall (1:a utg.)

Inbunden bok. Bonniers. 1 uppl. 1977. 216 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 1:a utg. Skyddsomslag med lätta bruksspår (mini-reva upptill fram, 2 ytliga mindre fläckar baktill samt lätt blekt i ryggen). Boken i sig är i nära nyskick: pärmarna, ryggen och inlagan med minimala bruksspår, inlagan verkar oläst.

Handling:

Den unga nygifta Gwenda Reed blev förälskad i villan i badortsidyllen vid första ögonkastet. Men var det inte något som kändes bekant? När hon stiger in i villan för första gången får hon en förnimmelse om att en död kvinna ligger på golvet. Och det verkar vara hennes styvmor..

Det visar sig snart att Gwenda bott i huset i treårsåldern och nu vänder hon sig till Miss Marple för att få klarhet i vad som hänt. Marples efterforskningar leder till tre män som alla tjänat på att röja styvmodern ur vägen. Ett fruktansvärt brott vars sanning är på väg att uppdagas..

I och med detta fall avslutats tog Miss Marple avsked av sina läsare (då detta var sista boken Christie skrev innan hon gick bort). Men på vilket sätt hon gör det!

Om författaren:

Agatha Christie (1890-1976) var en brittisk deckarförfattare och en av världens bäst säljande författare med över 4 miljarder sålda böcker. Mest känd är hon för detektiverna Miss Marple & Hercule Poirot. Tillsammans med Arthur Conan Doyle är hon den som har format deckargenren mest genom tiderna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish