Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Asien. Mat och resor.

Asien. Mat och resor.

Richters 2006. Inbunden med skyddsomslag, 237 sidor, 300x240 mm. 1440 gram.

Nära nyskick.
Författaren har rest genom Indien, Burma, Thailand, Laos, Vietnam, Singapore och Bali och sökt efter olika smakkombinationer och råvaror. Han har antecknat recept, intryck och anekdoter och fotograferat mat, människor och orter.


I Asien - Mat och resor presenteras den rika mångfalden av asiatiska matkulturer med sina karakteristiska smaker och dofter. Följ med matskribenten och fotografen Alastair Hendy på ett gastronomiskt äventyr genom hela Asien. På dammiga vägar och slingrande floder har han rest genom Indien, Burma, Thailand, Laos, Vietnam, Singapore och Bali i jakt på utsökta smakkombinationer och spännande råvaror. Under resans gång har han oavbrutet antecknat recept, intryck och anekdoter och fotograferat allt som kommit i hans väg mat, människor och orter.
Resultatet är ett bländande vackert och inspirerande gastronomiskt äventyr.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177158639
Titel
Asien : Mat och resor
Författare
Alastair Hendy
Förlag
Damm Förlag AB
Utgivningsår
2006
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
234 x 298 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
1426 g
Språk
Svenska
Baksidestext


I ASIEN MAT OCH RESOR presenteras den rika mångfalden av asiatiska matkulturer med sina karakteristiska smaker och dofter. Följ med matskribenten och fotografen Alastair Hendy på ett gastronomiskt äventyr genom hela Asien. På dammiga vägar och slingrande floder har han rest genom Indien, Burma, Thailand,

Laos, Vietnam, Singapore och Bali i jakt på utsökta smakkombinationer och spännande råvaror. Under resans gång har han oavbrutet antecknat recept, intryck och anekdoter och fotograferat allt som kommit i hans väg mat, människor och orter.

Resultatet är ett bländande vackert och inspirerande gastronomiskt äventyr.