FISK à la ALDO – Från musslor till svärdfisk
Inbunden bok. Valentin förlag. 2006. 143 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Författaren, köksmästare på bl.a. Zilli Fish och Zilli Café i London, delar här med sig av nittiofem recept uppdelade i avdelningarna: rundfiskar, plattfiskar, feta fiskar, exotiska fiskar och skaldjur.
I våra livsmedelsbutiker och saluhallar finns idag ett stort utbud av fisk och skaldjur från jordens alla hörn och ibland vet vi kanske inte vad vi ska välja eller hur de ska anrättas. Vi får god hjälp i denna bok där fiskexperten och köksmästaren Aldo Zilli delar med sig av sin rika kunskap.
• Boken innehåller 95 härliga recept och är uppdelad i fem avsnitt för olika kategorier av fisk - rundfiskar, plattfiskar, feta fiskar, exotiska fiskar och skaldjur.
• Som vi vet är det nyttigt med fisk. Fiskeriverkets generaldirektör rekommenderar att vi äter trettio kilo fisk per person och år och vi hoppas att Aldos aptitretande recept kommer att locka såväl erfarna som oerfarna fiskkockar att pröva på att laga dessa läckra fiskrätter.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172331525
- Titel
- Fisk à la Aldo : från musslor till svärdfisk
- Författare
- Aldo Zilli
- Förlag
- Valentin förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
